Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως, άστα να πάνε.

Τις προάλλες, φίλος με τη κοπελιά του είναι μέσα στο αμάξι και συζητάνε. Έχουν παρκάρει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας της, το Ε92 έχει ελαφρύ φιμέ και είναι 10:30 το βράδυ. Ξαφνικά ακούγεται ο ανατριχιαστικός θόρυβος αιχμηρού αντικείμενου να γδέρνει τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

Ο άνθρωπος πετάγεται έξω και τι βλέπει ?? Έναν 60άρη με κατσαβίδι στο χέρι που του χει χαράξει όλο το πίσω φτερό και πορτ-μπαγκάζ, επειδή λέει 'νόμιζε' ότι είχε κλείσει την είσοδο της πολυκατοικίας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως, άστα να πάνε.

Τις προάλλες, φίλος με τη κοπελιά του είναι μέσα στο αμάξι και συζητάνε. Έχουν παρκάρει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας της, το Ε92 έχει ελαφρύ φιμέ και είναι 10:30 το βράδυ. Ξαφνικά ακούγεται ο ανατριχιαστικός θόρυβος αιχμηρού αντικείμενου να γδέρνει τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

Ο άνθρωπος πετάγεται έξω και τι βλέπει ?? Έναν 60άρη με κατσαβίδι στο χέρι που του χει χαράξει όλο το πίσω φτερό και πορτ-μπαγκάζ, επειδή λέει 'νόμιζε' ότι είχε κλείσει την είσοδο της πολυκατοικίας....
    Μου το χουν κανει για αντιστοιχο λογο... Αισχος! Οταν το χα πρωτοπαρει.

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα ρε παιδια ειλικρινα.

Προσωπικα σε μενα ειχαν παρει αμπαριζα ολη τη μια παντα συν καπο.

Και το αλλο φτερο της αλλης πάντας.

Αισχος!
    Ειχαν φροντισει και να ειναι βαθυ οι !@#$%^&. Εφτασαν ασταρι. Δεν εφευγε με γυαλισμα.
    Το εβαλα για βαψιμο... Το ποσο για 4 κομματια λιγο πολυ το γνωριζετε...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σάμπως εγώ τo E60 μου δεν το αγόρασα χαρακωμένο από κατσαβίδι στο μπροστινό αριστερό φτερό και στην πόρτα του οδηγού? Αυτό και κάποιες γραντζουνιές στους προφυλακτήρες ήταν τα μόνα ψεγάδια του.

Το 2003 πάλι κάποιος γραντζούνισε το S3 του αδερφού μου γύρω-γύρω κι ενώ ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα στην Κηφισιά. Ο ταλαίπωρος έβαψε όλο το αυτοκίνητο εκτός από καπώ-οροφή.

Δεν είμαι νταής αλλά αν πετύχω κάποιον να βανδαλίζει ξένη περιουσία θα γίνει το έλα να δεις. Οι περισσότεροι νομίζουν πως επειδή κουβαλάν έναν σουγιά ή ένα κατσαβίδι θα κλάσουμε μέντες καθότι μπούληδες οικογενειάρχες. Αμ δε. Κατσαβίδι εκείνος? Τσεκούρι εγώ. Ρόπαλο εκείνος? Τρίαινα εγώ. Περίστροφο εκείνος? Desert Eagle .50 εγώ. Καλάσνικωφ εκείνος? BFG9000 εγώ. Μπαζούκα εκείνος? Πύραυλο ICBM εγώ. Ψυχολογικά εκείνος? Σχιζοφρένεια εγώ.

4. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Akis 330Ci (19-10-10), BILL007 (19-10-10), NickE60 (19-10-10), Ptboul (19-10-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμ δε. Κατσαβίδι εκείνος? Τσεκούρι εγώ. Ρόπαλο εκείνος? Τρίαινα εγώ. Περίστροφο εκείνος? Desert Eagle .50 εγώ. Καλάσνικωφ εκείνος? BFG9000 εγώ. Μπαζούκα εκείνος? Πύραυλο ICBM εγώ. Ψυχολογικά εκείνος? Σχιζοφρένεια εγώ.
    χαχααχχααχααχαχα!!!!ΑΠΙΣΤΕΥ ΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP