“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Το ποιο πιθανό είναι να βρείς τον μπελλά σου !
Πριν χρόνια γνωστός μου έστησε καρτερι στο μπαλκόνι του σπιτιού του
για 4 μέρες.Κάθε βράδυ ξενυχτούσε μέσα στην παγωνιά γιατι είχε αγανακτήσει να φτιαχνει τις χαρακιές και μετα απο μέρες να το βρίσκει ξανά
χαρακωμένο !!
Το αποτέλεσμα ? Τον έπιασε στα πράσα και τον έκανε μπλέ απο το ξύλο !!
Ελα που ο τυπάς όμως αποδείχτηκε οτι είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε
ένα "θέμα" με τα καινούργια αυτοκίνητα...και ευτυχώς η οικογένεια του
δεν έκανε μηνυση γιατι ακόμα θα τον πλήρωνε.
Γενικότερα είναι να μην σου τύχει !!
Αν ειναι δυνατον........και ο αλλος τι φταιει αμα αυτος εχει ψυχολογικα??
Επισης, υπαρχει γενικα κανα "κρυφο θεμα" στον κοσμο για τα BMW ρε'σεις?? Αληθεια το ρωταω.
-Εχω εναν φιλο με ενα Ε46 ασημι με περλα σαν ουρανιο τοξο (της BMW ειναι αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται ο χρωματισμος) και ειναι πολυ προσεγμενο και εντυπωσιακο το αυτοκινητο.. τα τελευταια 2 χρονια περιπου, ειναι περισσοτερες απο μερικες φορες που εχει βρει χαρακια πανω.
-Ενας αλλος, συμφοιτητης μου αυτος, εχει παρει κανα χρονο ενα Compact απλουλι αλλα καθαρο κ περιποιημενο και του το εχουν γδαρει δυο φορες, τη μια κατω απτο σπιτι του ακριβως.
-Και τελος ακομα και σ'ενα φιλαρακι που ειχε Ε30 αλλα πολυ καλο, το ειχε βρει κ αυτος μια-δυο φορες με σημαδι, οταν δεν το ειχε στο γκαραζ.
Το γκαραζ ειναι η πιο καλη λυση, αλλα οταν πηγαινεις επισκεψη, βολτα, κεφε, διακοπες, κλπ??
Ρε λετε να Μην παρω μπεμπα....??![]()
![]()