Από το 0:55 και μετά αναλαμβάνει τη παρουσίαση ο ΘΕΟΣ ο ίδιος.
Λοιπόν... η βόλτα με το GT3 δεν έγινε μιας και έβρεχε και δεν θέλανε να το βγάλουνε με τα καπ (φλώροι τελείως γιατί και εγώ με τα καπ πάω ακόμη...).
Σχετικά με την δοκιμή του GT2.
Το αυτοκίνητο έχει 4χιλ. χλμ. καινούργιο είναι πρακτικά.
Πήγα σε μια γνωστή διαδρομή που πάω συνέχεια με κάθε λογής όχημα που δοκιμάζω (και τα δικά μου φυσικά όταν κάνω κάποια αλλαγή).
Η διαδρομή είναι μεικτή, έχει 20 χιλ. εθνική, μετά έχει στροφοδιαδρομή άλλα 20 χιλ. Την ξέρω καλά και έτσι βλέπω και διαφορές στις στροφές με κάθε αυτοκίνητο.
Κάποια γενικά, το σασμάν είναι πολύ σφιχτό.
Ο συμπλέκτης πολύ σκληρός (δεν νομίζω γυναίκα να μπορεί να το οδηγήσει).
Το γκάζι έχει μικρή διαδρομή, 3 εκατοστά ίσως ?
Το τιμόνι είναι σφιχτό και με πολύ καλή αίσθηση.
Το φρένο έχει τέλεια αίσθηση και μικρή διαδρομή (όπως στο CSL μου με τα AP Racing).
Η ορατότητα είναι πολύ καλή και νιώθεις πολύ όμορφα μέσα. Δεν νιώθεις αποπνικτηκά όπως στο λάμπο που είναι άλλωστε μια σταλιά.
Η ανάρτηση ακόμη και στην απλή ρύθμιση είναι πολύ σκληρή.
Στην σπορ, είναι τελείως αγωνιστικό !
Βγαίνουμε εθνική και αφού ζεστάθηκε, το πάτησα κάμποσες φορές.
Είναι αστείο, είναι πολύ γρήγορο !
Και το superleggera είναι γρήγορο, αλλά οι τουρμπίνες δεν συγχωρούν !
Πραγματικά τουρμπίζει στο πιτς φυτίλι και σουζάρει από την δύναμη.
Έκανα κάτι καλά ανοίγματα.
Ο ήχος του μοτέρ κόλαση, τουρμπίζει γρήγορα και οι τουρμπίνες κάνουν πολύ θόρυβο/ήχο, και με το που αφήνεις ΣΚΑΕΙ και μετά αρχίζουν τα μπαμ-μπουμ από τις εξατμίσεις.
Εγώ έχω πάθει πλάκα (δεν το πίστευα και εγώ ο ίδιος και έπαθα μόνος μου πλάκα).
Η γυναίκα μου γελάει (πρώτη φορά την βλέπω να γελάει με αυτοκίνητο) και μου λέει 'τι αμάξι είναι αυτό, πως κάνει έτσι το μοτέρ, πρέπει να το πάρουμε, τελείωσε, πρέπει να πάρουμε αυτό το αμάξι'.
Της εξηγώ ότι τώρα μπορεί να καταλάβει πως επιταχύνουν τα μηχανάκια.
Και μετά βγαίνουμε στην στροφοδιαδρομή.
Τα cup έχουν ζεσταθεί, εντάξει είμαι και αγωνιστικός εγώ πάω με τα cup στο χιόνι σιγά μην μασήσω στο στεγνό με 10 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία
Αρχίζει η ανάβαση. Εντάξει το όχημα ΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Δεν κάνει ούτε αχ ούτε βαχ, απλά διακτινίζεται και πατάς το φρένο, μπαίνει, ανοίγεις γκάζι στη στροφή και μετά τα δίνω όλα στις μικρές ευθείες.
Δεν μπορεί σκέφτομαι !!! Αυτό πάει σαν μηχανάκι αλλά έχω συνεπιβάτη !!!
ΧΑΧΑΧΑ
Έχει μια μικρή ευθεία σε αυτή τη διαδρομή (ευθεία κάπου στα 400-500 μέτρα).
Το ρεκόρ μου είναι 160 με το CSL πριν κόψω για την στροφή, με το θηρίο έπιασα 180 (π.χ. με το RS5 εκεί έπιανα 140) !!!
Δεν κούνησε ούτε κώλο (με τον δικό μου ξέφρενο ρυθμό...) ούτε μούτρα κούνησε τίποτα και εκεί με έπιασε ένα ρίγος σκεφτόμενος τι όρια έχει το GT2.
Δηλαδή όταν αρχίζει να ντριφτάρει ή να βγάζει λίγα μούτρα στην είσοδο πόσο γρήγορα θα πηγαίνεις ?
ΠΡΟΣΟΧΗ, με το που το σανίδωνα στις ευθειούλες, πρέπει να το ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ γιατί ακριβώς ευθεία δεν πάει, μιλάμε για πόλεμο να πας ευθεία και αυτά στην ελβετική άσφαλτο που είναι καλύτερη από τις περισσότερες πίστες που έχω πάει.
Πράγμα λογικό μιας και είναι πισωκίνητο, είναι τούρμπο, έχει ακραία ανάρτηση και γεωμετρία και διαβάζει κάθε λεπτομέρεια του δρόμου.
Έκανα και μια εκκίνηση τάπα 1η,2α,3η.
Δεν ξέρω τι να πω.
Μου άρεσε πάρα πολύ, θα πάρω σίγουρα ένα. Βασικά θα έπαιρνα αμέσως αλλά το CSL θα το κρατήσω για πάντα.
Του χρόνου πρώτα ο Θεός κάτι θα κάνουμε, τι να κάνω με πιέζει και η γυναίκα μου, δεν κάνει να της χαλάσω το χατήρι![]()
χοχοχο! τρελανε μας!!!
αρρωστια πρεπει να ειναι!!!
Ευχαριστουμε για τη βολτουλα.
Εκανες οτι καλυτερο για να καταλαβεις ενα αυτοκινητο.Γνωστη διαδρομη.
Ευχομαι να κανεις το ονειρο πραγματικοτητα και να το αποκτησεις.
Στην μικρη μου εμπειρια με "σκαραβαιο" πλαι σε εναν παρα πολυ εμπειρο και ταλαντουχο οδηγο αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η γραμμες που μπορουσε να ακολουθησει το αυτοκινητο σε σχεση με την ταχυτητα εισοδου!
Πραγματικα εντυπωσιακη η ευκολια με την οποια το κανει!
Ενταξει παιζει ρολο και οδηγος...
Και ολα αυτα με μια ταπεινη (μπροστα στο Θεριο) Turbo του '08!!!
Εχοντας ζησει κατι τετοιο σε μεγαλη διαδρομη μαλιστα και με τον γκριζομαλη οδηγο μου να εκτελει την μια μετα την αλλη τις στροφες,προσπαθω να φανταστω πως μπορει να ειναι η εμπειρια σου Αλεξη!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
γεια σου ρε Αλεξ ..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
προσκυνω!
δεν εχω λογια!