Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 109

Θέμα: Έλληνες στο έλεος της φτώχειας

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι κανουμε λοιπον?
    Αμα κατσεις και σκεφτεις το τι εχει παιχτει...ειναι για εγκεφαλικο!
    Ειναι σα να σου κλεψουν το αυτοκινητο,να ξερεις ποιος το εχει κλεψει,να στο κρατησει 3 χρονια για παραδειγμα,να το ξεσκιζει καθε μερα μεχρι να γινει ρημαδι και μετα να στο φερει εξω απο το σπιτι σου απαιτοντας να του το επισκευασεις!!!!!!
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ κλεμμενο αυτοκινητο!!!

Ισως να ειναι ατυχης η συγκριση αλλα καπως ετσι δεν ειναι?

Τι μπορουμε να κανουμε λοιπον ???? Τι???
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Vasilis (18-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι να φτάσει το 65% αλλά δεν θα το φτάσει... γιατί την τελευταία στιγμή το όποιο συμφέρον θα τους οδηγήσει στην κάλπη να στηριξουν αυτούς που σε κάποια φάση τους βόλεψαν και έχουν πιστέψει (ή θέλουν να πιστεύουν) πως είναι απλά μια πρόσκαιρη δυσκολία ..και είναι πάρα πολλοί αυτοί Δημήτρη που ζουν από το κράτος και θα ξαναψήφιζαν τα ίδια και τα ίδια κι ας κοπεί ο μισθός τους στο μισό
    Δε μπορει ρε συ Νικο...θα υπαρχουν και αλλοι εκει εξω σαν και μενα που ουδεποτε ειχαν σχεση με πολιτικους και βυσματα...
    ποτε μου σαν Δημητρης αλλα και σαν οικογενια δεν ειχαμε καμια σχεση "βολεματος" η καποιας εστω καλυτερης μεταχειρησης σε καποιο θεμα.
    Δεν θελαμε να εχουμε.
    θυμαμαι οταν πηγα φανταρος με ρωτησαν δειλα οι γονεις μου μηπως ηθελα να βρουν καποιον να με βολεψει...το βλεμα μου και μονο τους εδωσε την απαντηση που ουτως η αλλως ηξεραν.
    Αποτελεσμα ηταν να κανω μια θητεια....μαμησετα! Αλλα τελειωσα μονος μου και χωρις να χρωσταω σε κανεναν.
    και στη δουλεια μου ως τωρα μια απο τα ιδια.εχω περασει δια πυρως και σιδηρου για να φτασω εδω που εφτασα.εχω δουλεψει πολυ για να τα καταφερω.μπορει να παιρνω ενα χιλιαρικο αλλα το αξιζω μεχρι τελευταιας δεκαρας.δεν με "εσπρωξε" κανεις,ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ κατορθωμα.

Ολα αυτα τα λεω,οχι για να φανω το καλο παιδι που μες την κωλοζωη επιβιωνει με τις δικες του δυναμεις αλλα για να τονισω,ισως,την οργη μου μεσα στην ολη αυτη κατασταση της σηψης.

Γιατι να χρωσταω εγω ρε παιδια? Φαγαμε μαζι και δεν το καταλαβα?
    ΟΧΙ δεν θα με κανετε συννενοχο στο φονο αλλα ουτε και θα πληρωσω τα δικα τους μαμησιατικα.

Μακαρι να γινοταν κατι να αλλαζε το κλιμα.την αγαπαω τη χωρα μου και την υπηρετω καθημερινα.
    ειμαι ενας φιλυσηχος πολιτης που συνεχιζει να τρωει τα αγγουρια στον κωλο για λογαριασμο των "βολεμενων"
    Δε ξεσηκωνομαι δε ψαχνω δε ξεσπαω (που λεγανε και οι Τρυπες)
    Δεν εχω δικαιωμα στην ποιοτητα???
    γιατι πρεπει να ειμαι ενας απο αυτους που σιχαινομαι σε αυτην την ζωη.
    Δεν προσκυναω κομματα και ομαδες και ουτε θα το κανω ποτε και για κανενα λογο.
    Θελω αυτα που δικαιουμαι και αυτα που εχω πληρωσει πολλακις.

Αγαπαω την χωρα μου αλλα πιο πολυ αγαπαω τον εαυτο μου και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και καποια στιγμη (συντομα ισως ) να φυγω απο αυτην και να παω να δωσω τα λεφτα μου σε μια αλλη χωρα,που ισως τα εκτιμαει πιο πολυ.

Γιατι σε αυτη τη χωρα τα λεφτα των φορων μου δεν εχουν αξια,οπως αξια δεν εχουν και τα παιδια αυτης της χωρας.

Ας μεινουν λοιπον οι αλλοι να βουλιαξουν στον Τιτανικο,εγω θα παρω την οικογενεια μου και θα φυγω.

Να καουν στην κολαση που οι ιδιοι δημιουργησαν.Εγω θα λειπω

Φιλια Δημητρης

4. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

GEORGE316 (18-10-10), Monsta (18-10-10), NickE60 (18-10-10), VanVIC (18-10-10), Vasilis (18-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ δυνατη η απαντηση του δημητρη...
    αναμασα μας υπαρχει διχονοια.σαν λαος αναφερομαι.
    αυτη η υπερπληροφορηση που μαλλον πρεπει να ονομαστει σε υπερπαραπληροφορηση,μας εχουν κανει να στρεφομαστε ο ενας εναντιον του αλλου,αφηνοντας πισω τους πραγματικους ψευτες...
    ξαφνικα ολοι μας βριζουμε τους βενζιναδες,ους νταλικερηδες με τις αδειες τους,τους ταριφες,τους εργολαβους,τους ιατρους,τους δικηγορους,τους μουσικους,τους δασκαλους,τους δημοσιους υπαλληλους...
    αδικο?καθολου θα ελεγα...δε νομιζω οτι ειναι αδικο να κατηγορεις τους ιατρους που για να σε κανουν καλα κοιτανε πρωτα τη τσεπη σου...και αυτο δε συνβαινει σποραδικα,αλλα κατα κανονα...
    ειναι αδικο να κατηγορηθει ο δημ. υπαλληλος που μεσα απο τη μονιμοτητα εχει ματωσει τα γεννητικα του οργανα απο το ξυσιμο??
    αυτο το εκμεταλευεται στο επακρο η οποια κυβερνηση...και οταν χρειαζεται το υπενθυμιζει εντονα!!
    αν θελουμε να πουμε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα τοτε ποναμε...
    ναι φταινε απιστευτα οι νταλικερηδες που δεν εδιναν βενζινη...ΟΜΩΣ...αν ημασταν πραγματικα ενωμενοι,ο ανεργος που δεν εχει να φαει,θα πηγαινε με τους νταλικερηδες και θα εκανε απεργια μαζι τους..με τη σειρα τους οι νταλικερηδες θα εκανα το ιδιο με τον ανεργο...ο παραγωγος γαλακτος δε θα εχυνε το γαλα στους δρομους,αλλα θα το μοιραζε σε περαστικους,σε παιδια ακομα καλυτερα!!!
    με την απεργια της βενζινης,θα μαζευομασταν ολοι απο τις δουλειες μας και θα λεγαμε...παιδια σημερα θα παμε στη δουλεια με το δικο μυο...αυριο με του αλλου μεθαυριο με του τριτου...
    αντι αυτου βγηκαμε ολοι βαζω και τον εαυτο μου μεσα διοτι με εδειξε και η τηλεοραση και λεγαμε ρε παιδια...τι πραγματα ειναι αυτα??ειναι δυνατον??κανεις ομως δεν ειπε..η κυβερνηση να βρει τροπο!!!
    τωρα το πετρελαιο εχει παρει μια αυξηση που δεν μπορουν να πληρωσουν μια γιγαντιαια ποσοτητα πολιτων...οχι μερικοι,η οι λιγοτεροι...αλλα παρα παρα πολλοι...
    δεν ειδα τιποτα....το μονο που ειδα ειναι τους πετρελαιαδες να κλαιγονται και τη ζητηση να ειναι στα ουρανια....
    ε..με τετοιες συνθηκες και εγω αν ημουν υπουργος...θα ερωγα οσο μπορουσα!!!αφου αντι για αντιδραση βλεπω το χαος!!!
    δημητρη αν δεν ειχα βρει τη δουλεια που ειμαι τωρα πριν 1,5 χρονο,ειχα αποφασισει να φυγω εξωερικο...αποτελεσμα???παιρ νω 800 ευρω!!!!!!και μαλιστα εγω θεωρητικα παιρνω καλα λεφτα!!!
    κανενας αγωνας ποτε δεν ηταν ευκολος...ολοι οι αγωνες απαιτουν θυσιες..μεγαλες...
    οταν η σπιτονοικοκυρα μου που εχει δωματια,δουλευει 4 μηνες το χρονο (τα στοιχεια ειναι πραγματικα) και απο αυτο ζουν καλα 3 οικογενεις (4 μελη-3μελη και 4 μελη),δινω ενοικιο 350 ευρω και παιρνω αποδειξη για 250,και γνωριζει οτι ο πατερας και η μητερα μου ειναι ανεργοι (εγω δε μενω μαζι τους πλεον)πει..παιδια...μεχρι να βρειτε δουλεια,οταν βρειτε μη μου δινεται ενοικιο...δωστε οτι μπορειτε.συμβολικα!μετα τα βρισκουμε..και εγω θα παρω λεφτα και εσεις θα κανεται τη δουλεια σας....
    τοτε ισως αρχισουμε να μιλαμε για αλλαγες...μεχρι τοτε,μην απορησετε γιατι ενας πολιτης που ποτε μα ποτε του δεν εδωσε δικαιωμα για τιποτα στη ζωη του διεπραξε αγριο εγκλημα κατακρεουργηζοντας την "καημενη και αμοιρη" η μαλλον καλυτερα "ατυχη και ανυποψιαστη " σπιτονυκοκυρα...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

6. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (18-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ,εγω θα παρω την οικογενεια μου και θα φυγω.

Φιλια Δημητρης
    Αν έχεις τη δυνατότητα Δημήτρη να το κάνεις. Χτες κιόλας. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Τώρα που ακόμα είσαι μικρός και τα παιδιά (?) σου επίσης. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Ο κουνιάδος μου (ιατρός) έρχεται επίσκεψη κάθε 3-4 μήνες περίπου από Όσλο. Η Νορβηγία είναι κοντά με απευθείας πτήσεις και τα τελευταία 6 χρόνια η χώρα με το υψηλότερο επίπεδο ζωής.

Να τρέξεις για το Δημόσιο ? Τι είναι αυτό ?? Όλες (μα όλες) οι συναλλαγές τους μπορούν να πραγματοποιηθούν on-line.

Σορρυ για το ΟΤ.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

NickE60 (18-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο εδωσες μια "καθημερινοτητα" σε γραπτο λογο.
    Δεν ειμαι ο μονος που νιωθω να με κλωτσαν στα α...... καθε μερα ετσι?
    Τα πραγματα ειναι δυσκολα και μας εχουν κανει νευρικους στις αποφασεις μας και εχθρικους απεναντυ στον συνανθρωπο μας.
    Τα παραδειγματα με του νταλικιερηδες και τους βενζιναδες πολυ σωστα.
    Θα πρεπει να υπαρχει αλληλοστηριξη και οχι "Εγω να βαλω βενζινη και στα φρυδια μου ο γειτονας" που μπορει να χρειαζεται να πηγαινει τη γυναικα του για αιμοκαθαρση μερα παρα μερα.....

Δεν ξερω που θα βγει και δεν ξερω και ποιος θα μας σωσει.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις τη δυνατότητα Δημήτρη να το κάνεις. Χτες κιόλας. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Τώρα που ακόμα είσαι μικρός και τα παιδιά (?) σου επίσης. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Ο κουνιάδος μου (ιατρός) έρχεται επίσκεψη κάθε 3-4 μήνες περίπου από Όσλο. Η Νορβηγία είναι κοντά με απευθείας πτήσεις και τα τελευταία 6 χρόνια η χώρα με το υψηλότερο επίπεδο ζωής.

Να τρέξεις για το Δημόσιο ? Τι είναι αυτό ?? Όλες (μα όλες) οι συναλλαγές τους μπορούν να πραγματοποιηθούν on-line.

Σορρυ για το ΟΤ.
    Μονο οφ τοπικ δεν ειναι Κωστα!
    Ειναι ον τοπικ και πολυ μαλιστα.
    Ειναι λυση.
    Ουδεποτε ημουν φυγοπονος και τεμπελης.Παντα παλευα,αλλα εβλεπα και κατι στο τελος.
    Τωρα πια εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ πιο εγωιστικα.Θες γιατι περιμενω την κορη μου να μας κανει παρεα?θες γιατι μου εφυγε ο νεανικος ενθουσιασμος?
    Δεν ξερω,δεν εχω διαθεση να πολεμησω πια.
    Δεν θελω να αλλαξω τον κοσμο,θελω απλα την υσηχια μου και την οικογενιακη μου γαληνη.
    Και απο την στιγμη που δεν μπορω να βρω εδω αυτα που θελω,θα παω αλλου.

Rides
    0

Προεπιλογή

πλεον σεναρια οπως προσπαθειες εξοντωσης των ελληνων και αλλα τετοια που χαρακτηριζοντας ως εθνικιστικα και ακροδεξια,ειναι οφθαλμοφασνεστατα....
    με τον τροπο ζωης μας,που μη προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας....ειναι χειριστο!
    με τα προτυπα(αν μπορουν να χαρακτηριστουν) που μας προωθουνται και μας τα εχουν υιοθετησει ανθρωπων,τραγουδιστων,ποδο σφαιριστων,που δεν με αφορα τι παριστανουν η ποιος τα ακολουθει,αλλα με αφορα αμεσα οτι πλεον κανενας μα κανενας δε νοιαζεται για ηθη και εθιμα..
    οι γιαγιαδες μαςκαι πολυ περισσοτερο οι γιαγιαδες καποιων μεγαλυτερων σε ηλικια εδω μεσα,μας εχουν πει ιστοριες,πως παροτι τα χρονια ηταν φτωχα,τα τραπεζια των περισσοτερων ηταν γεματα...και οποιανου δεν ηταν,κατι ο ενας,κατι ο αλλος,γεμιζε τη κοιλια του....
    σημερα,το"αμαξι του γειτονα" ειναι αφορμη να παω να του κανω ενα σημαδι στη πορτα,γιατι ο γειτονας αντι να το βαλει στη θεση του το βαζει μπροστα στην εισοδο γιατι πως να το κανουμε...ετσι ειναι!!!!
    εχουμε ξεχασει τις αναγκες μας.
    αν η γυναικα οπως σωστα ειπες πρεπει να κανει αιμοκαθαρση καθε μερα..περναει τοσο απαατηρητο απο εμας που καιγομαστε για βενζινη διοτι το βραδυ θα βγουμε με το μωρο και αυριο δεν θα εχουμε να το κουνησουμε......και κατι ακομα χειροτερο?θα πουμε και ψεματα οτι γενναει η δικια μας γυναικα για να βαλουμε βενζινη και να βγουμε το βραδυ με το μωρο...
    με ολα τουτα βεβαια δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια,αλλα θελω να συνηδητοποιησουμε ολοι οτι αν δεν βρουμε κοινο κωδικα μεταξυ μας,μεταξυ των "βασανισμενων" αν θελετε..μια ζωη ο τζεφρυ θα λεει οτι εσωσε την ελλαδα και ο σαμαρας θα μπορουσε να τη σωσει....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

12. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (18-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικα τι ειναι καλυτερο?
    Αποχη ή Κυνηγοι???

Εμενα με αντιπροσωπευει πιο πολυ η Αποχη,ισως ειναι το μηνυμα "Δεν ασχολουμαι ρε σκουλικια"

κυνηγοί κυνηγοί!! για να κάνουν και "εικόνα" πως κάποιοι έχουν πάρει την καραμπίνα και τους κυνηγάνε..... χαχχαχαχα

Δε μπορει ρε συ Νικο...θα υπαρχουν και αλλοι εκει εξω σαν και μενα που ουδεποτε ειχαν σχεση με πολιτικους και βυσματα...
    ποτε μου σαν Δημητρης αλλα και σαν οικογενια δεν ειχαμε καμια σχεση "βολεματος" η καποιας εστω καλυτερης μεταχειρησης σε καποιο θεμα.
    Δεν θελαμε να εχουμε.
    θυμαμαι οταν πηγα φανταρος με ρωτησαν δειλα οι γονεις μου μηπως ηθελα να βρουν καποιον να με βολεψει...το βλεμα μου και μονο τους εδωσε την απαντηση που ουτως η αλλως ηξεραν.
    Αποτελεσμα ηταν να κανω μια θητεια....μαμησετα! Αλλα τελειωσα μονος μου και χωρις να χρωσταω σε κανεναν.
    και στη δουλεια μου ως τωρα μια απο τα ιδια.εχω περασει δια πυρως και σιδηρου για να φτασω εδω που εφτασα.εχω δουλεψει πολυ για να τα καταφερω.μπορει να παιρνω ενα χιλιαρικο αλλα το αξιζω μεχρι τελευταιας δεκαρας.δεν με "εσπρωξε" κανεις,ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ κατορθωμα.

Ολα αυτα τα λεω,οχι για να φανω το καλο παιδι που μες την κωλοζωη επιβιωνει με τις δικες του δυναμεις αλλα για να τονισω,ισως,την οργη μου μεσα στην ολη αυτη κατασταση της σηψης.

Γιατι να χρωσταω εγω ρε παιδια? Φαγαμε μαζι και δεν το καταλαβα?
    ΟΧΙ δεν θα με κανετε συννενοχο στο φονο αλλα ουτε και θα πληρωσω τα δικα τους μαμησιατικα.

Μακαρι να γινοταν κατι να αλλαζε το κλιμα.την αγαπαω τη χωρα μου και την υπηρετω καθημερινα.
    ειμαι ενας φιλυσηχος πολιτης που συνεχιζει να τρωει τα αγγουρια στον κωλο για λογαριασμο των "βολεμενων"
    Δε ξεσηκωνομαι δε ψαχνω δε ξεσπαω (που λεγανε και οι Τρυπες)
    Δεν εχω δικαιωμα στην ποιοτητα???
    γιατι πρεπει να ειμαι ενας απο αυτους που σιχαινομαι σε αυτην την ζωη.
    Δεν προσκυναω κομματα και ομαδες και ουτε θα το κανω ποτε και για κανενα λογο.
    Θελω αυτα που δικαιουμαι και αυτα που εχω πληρωσει πολλακις.

Αγαπαω την χωρα μου αλλα πιο πολυ αγαπαω τον εαυτο μου και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και καποια στιγμη (συντομα ισως ) να φυγω απο αυτην και να παω να δωσω τα λεφτα μου σε μια αλλη χωρα,που ισως τα εκτιμαει πιο πολυ.

Γιατι σε αυτη τη χωρα τα λεφτα των φορων μου δεν εχουν αξια,οπως αξια δεν εχουν και τα παιδια αυτης της χωρας.

Ας μεινουν λοιπον οι αλλοι να βουλιαξουν στον Τιτανικο,εγω θα παρω την οικογενεια μου και θα φυγω.

Φιλια Δημητρης
    αν μπορείς να το κάνεις οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εδώ το ψάχνουν και πολύ μεγαλύτεροι απο εσένα με οικογένεια και παιδιά... ακόμα και στη Βουλγαρία να πας, το μέλλον σου θα είναι πιο σίγουρο...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τη περασμένη εβδομάδα ένα κανάλι είχε κάνει μία έρευνα στην οποία το 70 κάτι τις εκατό των ερωτηθέντων ήθελαν να φύγουν από τη χώρα.

Όχι ότι πιστεύω ή παρακολουθώ σφυγομετρήσεις, αλλά τούτο δω μου κανε εντύπωση.

ΥΓ: Πάντως το 'άλλο' διαβατήριο πήγα και το ανανέωσα το καλοκαίρι, καλού - κακού. Τώρα κάνω και τα χαρτιά στα παιδιά μου να είναι και κείνα εξασφαλισμένα. Σε περίπτωση που γίνει το μπαμ, είμαι μια ευθεία από τη Λ. Κηφισίας.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φιλια Δημητρης
    Γιατί εκείνοι τι νομίζεις θα κάνουν Μήτσο;;

Θα κάτσουν να πουν: ''πωπωω, ρε τι μπουρδέλο που τα κάναμε; Ας το φάμε τώρα. Πήγαινε εσύ Μήτσο αγόρι μου να σωθείς κ συγγνώμη κιόλας για την αναστάτωση. Θα κάτσουμε εμείς να το φάμε, ησύχασε.''
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

16. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Vasilis (18-10-10)

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP