Δυστυχώς τίποτα, απλά ένα στατιστικό στοιχείο ..εκεί πόνταρα κι εγώ.. στο μεγάλο ποσοστό αποχής.... το οποίο στις προηγούμενες εκλογές (πριν 1 χρόνο περίπου) ήταν περίπου 35%!! Είδες να τρομάζει κανέναν?? Απλά μοιράστηκαν το ποσοστό των ψήφων, εκτός του ότι τα 2 πρώτα κόμματα ενισχύονται απ' τον εκλογικό νόμο, αλλά και από τα άκυρα ψηφοδέλτια...
Το θυμαμαι Νικολα το 35% αλλα οπως ειπες,δεν ηταν τιποτα παραπανω απο ενα απλο στατιστικο.
Μηπως ομως αμα το 35% γινει 65% ?
Εκει μηπως δεν ειναι πια ενα απλο στατιστικο?
Γιατι αμα οι πολιτες της χωρας σου,σου δηλωνουν εστω οι τρεις στους δεκα οτι "Στα φρυδια μου σας γραφω ρε τσογλανοι" δεν θα χει κατι να λεει?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Μακάρι να φτάσει το 65% αλλά δεν θα το φτάσει... γιατί την τελευταία στιγμή το όποιο συμφέρον θα τους οδηγήσει στην κάλπη να στηριξουν αυτούς που σε κάποια φάση τους βόλεψαν και έχουν πιστέψει (ή θέλουν να πιστεύουν) πως είναι απλά μια πρόσκαιρη δυσκολία ..και είναι πάρα πολλοί αυτοί Δημήτρη που ζουν από το κράτος και θα ξαναψήφιζαν τα ίδια και τα ίδια κι ας κοπεί ο μισθός τους στο μισό ..θα συνεχίσουν να έχουν μια δουλειά να κάνουν ...οι άλλοι μισοί ας γίνουν βοσκοί...
Πάντως αν (που δεν) φτάσει το 65%, ακόμα και το 50% ..θα παραδεχτώ αυτούς που θα συνεχίσουν να κυβερνούν χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.....![]()
Δε μπορει ρε συ Νικο...θα υπαρχουν και αλλοι εκει εξω σαν και μενα που ουδεποτε ειχαν σχεση με πολιτικους και βυσματα...
ποτε μου σαν Δημητρης αλλα και σαν οικογενια δεν ειχαμε καμια σχεση "βολεματος" η καποιας εστω καλυτερης μεταχειρησης σε καποιο θεμα.
Δεν θελαμε να εχουμε.
θυμαμαι οταν πηγα φανταρος με ρωτησαν δειλα οι γονεις μου μηπως ηθελα να βρουν καποιον να με βολεψει...το βλεμα μου και μονο τους εδωσε την απαντηση που ουτως η αλλως ηξεραν.
Αποτελεσμα ηταν να κανω μια θητεια....μαμησετα! Αλλα τελειωσα μονος μου και χωρις να χρωσταω σε κανεναν.
και στη δουλεια μου ως τωρα μια απο τα ιδια.εχω περασει δια πυρως και σιδηρου για να φτασω εδω που εφτασα.εχω δουλεψει πολυ για να τα καταφερω.μπορει να παιρνω ενα χιλιαρικο αλλα το αξιζω μεχρι τελευταιας δεκαρας.δεν με "εσπρωξε" κανεις,ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ κατορθωμα.
Ολα αυτα τα λεω,οχι για να φανω το καλο παιδι που μες την κωλοζωη επιβιωνει με τις δικες του δυναμεις αλλα για να τονισω,ισως,την οργη μου μεσα στην ολη αυτη κατασταση της σηψης.
Γιατι να χρωσταω εγω ρε παιδια? Φαγαμε μαζι και δεν το καταλαβα?
ΟΧΙ δεν θα με κανετε συννενοχο στο φονο αλλα ουτε και θα πληρωσω τα δικα τους μαμησιατικα.
Μακαρι να γινοταν κατι να αλλαζε το κλιμα.την αγαπαω τη χωρα μου και την υπηρετω καθημερινα.
ειμαι ενας φιλυσηχος πολιτης που συνεχιζει να τρωει τα αγγουρια στον κωλο για λογαριασμο των "βολεμενων"
Δε ξεσηκωνομαι δε ψαχνω δε ξεσπαω (που λεγανε και οι Τρυπες)
Δεν εχω δικαιωμα στην ποιοτητα???
γιατι πρεπει να ειμαι ενας απο αυτους που σιχαινομαι σε αυτην την ζωη.
Δεν προσκυναω κομματα και ομαδες και ουτε θα το κανω ποτε και για κανενα λογο.
Θελω αυτα που δικαιουμαι και αυτα που εχω πληρωσει πολλακις.
Αγαπαω την χωρα μου αλλα πιο πολυ αγαπαω τον εαυτο μου και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και καποια στιγμη (συντομα ισως ) να φυγω απο αυτην και να παω να δωσω τα λεφτα μου σε μια αλλη χωρα,που ισως τα εκτιμαει πιο πολυ.
Γιατι σε αυτη τη χωρα τα λεφτα των φορων μου δεν εχουν αξια,οπως αξια δεν εχουν και τα παιδια αυτης της χωρας.
Ας μεινουν λοιπον οι αλλοι να βουλιαξουν στον Τιτανικο,εγω θα παρω την οικογενεια μου και θα φυγω.
Να καουν στην κολαση που οι ιδιοι δημιουργησαν.Εγω θα λειπω
Φιλια Δημητρης
Αν έχεις τη δυνατότητα Δημήτρη να το κάνεις. Χτες κιόλας. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Τώρα που ακόμα είσαι μικρός και τα παιδιά (?) σου επίσης. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Ο κουνιάδος μου (ιατρός) έρχεται επίσκεψη κάθε 3-4 μήνες περίπου από Όσλο. Η Νορβηγία είναι κοντά με απευθείας πτήσεις και τα τελευταία 6 χρόνια η χώρα με το υψηλότερο επίπεδο ζωής.
Να τρέξεις για το Δημόσιο ? Τι είναι αυτό ?? Όλες (μα όλες) οι συναλλαγές τους μπορούν να πραγματοποιηθούν on-line.
Σορρυ για το ΟΤ.
NickE60 (18-10-10)
Μονο οφ τοπικ δεν ειναι Κωστα!
Ειναι ον τοπικ και πολυ μαλιστα.
Ειναι λυση.
Ουδεποτε ημουν φυγοπονος και τεμπελης.Παντα παλευα,αλλα εβλεπα και κατι στο τελος.
Τωρα πια εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ πιο εγωιστικα.Θες γιατι περιμενω την κορη μου να μας κανει παρεα?θες γιατι μου εφυγε ο νεανικος ενθουσιασμος?
Δεν ξερω,δεν εχω διαθεση να πολεμησω πια.
Δεν θελω να αλλαξω τον κοσμο,θελω απλα την υσηχια μου και την οικογενιακη μου γαληνη.
Και απο την στιγμη που δεν μπορω να βρω εδω αυτα που θελω,θα παω αλλου.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Vasilis (18-10-10)
αν και είμαι άτομο της αποχής, διότι δεν γουστάρω κανέναν μα κανέναν πολιτικό
και ουδέποτε είχα συμφέρον απο κάποιον ή απο κάποιο κόμμα, όπως επίσεις δεν
επιρεαζόταν η ζωή μου ή η δουλειά μου, απλά περιφρονούσα το θέμα πολιτική -
εκλογές - κόμματα κτλ κτλ...δυστηχώς πιστεύω πως πλέον η αποχή δεν είναι η
καλύτερη επιλογή. κακά τα ψέματα παιδιά, για αυτούς είναι στα @@ τους. είτε
εκλεγούν με 1 ψήφο διαφορά είτε με ένα εκατομύριο διαφορά το θέμα είναι ποιος
θα είναι κυβέρνηση...επειδή όμως πρέπει να χαθούν έδρες και να μπούν και άλλα
κόμματα, νομίζω πως καλό θα ήταν, όσοι απο εμάς απέχουμε να πάμε και να ρίξουμε
ψήφους στα πιο άσχετα κόμματα σε σχέση με τα τρία μεγαλύτερα...
εδώ δεν τους ενδιαφέρει ρε παιδιά που βγαίνουν άνθρωποι 80 χρονών στην τηλεόραση
και δηλώνουν πως δεν έχουν να φάνε και θα τους νοιάξει η αποχή??? τις έδρες
και την εξουσία θέλουν.
πιστεύω πως είρθε η ώρα να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα πλέον και να μην
γυρνάμε τις πλάτες στα πολύ μικρά κόμματα, όποια και αν είναι αυτά...ουσιαστικά
κάτι τέτοιο θα κάνει την βουλή μπάχαλο αν πετύχει και αυτό είναι που μας χρειάζεται
αυτή την στιγμή...
sympether with chiefτης