-
Εγω, οπως ανεφερε και ο Γιαννης, εδω και 2000 περιπου χιλιομετρα εχω πανω τα 050Α. Εχω μεινει ικανοποιημενος, εχει καλη προσφυση σε στεγνο και βρεγμενο ενω σα λαστιχο το βρισκω αρκετα μαλακο... Δεν ειναι michelin, αλλα δεν ηθελα να βαλω michelin ακριβως επειδη παρα ειναι μαλακά και θα τα χασω πολυ γρηγορα.
Προειδοποιω εδω οτι ακολουθουν υποκειμενικες αποψεις!
Το καλυτερο μακραν λαστιχο που εχει πεσει στις ροδες μου ειναι το pirelli p zero rosso. Το γκριπ του ειναι απο αλλου, ενω στο βρεγμενο δινει ρεσιταλ.
Αυτη τη φορα δεν τα επελεξα 1ον: γιατι οποιος θεωρει οτι καπονανε τα 050Α, υποθετω οτι δεν εχει χρησιμοποιησει τα ροσσο..
Και 2ον και βασικοτερον: ειχα παντα προβλημα με το στραβωμα. Κλασσικοι Ιταλοι. Επιδοσεις μπουνια αλλα με χουσουρια.
Το eagle F1Α σιγουρα εξαιρετικο, αλλα ηθελα κατι πιο μαλακό.
Τα Conti sc3 αν και εχουν εξαιρετικη απορροη νερου και υπερβολικα μαλακά ειναι και αρκετο γκριπ δεν εχουν. Τα ειχα στο παρελθον, δεν μου αρεσαν. Ενα + τους παντως ειναι το οτι αυτη τη μετρια αποδοση που εχουν στην αρχη την κρατανε μεχρι τελικης πτωσεως.
Τα dunlop... θεος φυλαξει. Αν και εμπειρια με αυτα ειχα σε προσθιοκινητο φιλου.
Τα michelin τα ζω καθε μερα. Και ο αδερφος μου και ο πατερας μου ειναι φανατικοι της φιρμας. Τα απερριψα επειδη δεν ηθελα να μεινω με λινά στο διμηνο... Ειναι παντως εξαιρετικα παντου και παντα. Αλλα υπερβολικα μαλακά. Πεφτουν γρηγορα.
Τα toyo Τ1R τα φορα ο Μαριος σε 255/19 και 225/19 και προσωπικα τα βρισκω.. Σουπα...
Υποκειμενικα ολα τα πιο πανω κριτηρια βεβαια, το ξαναλεω, αλλα τα bridge για μενα ηταν λιγο μονοδρομος μετα απο ολες αυτες τις σκεψεις. Δεν υποσχομαι οτι θα τα βαλω και την επομενη φορα βεβαια και ουτε τα συνιστω σε κανεναν γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια κριτηρια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 17-10-10 στις 17:13
-
The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
jimdros (21-12-10), S8N (17-10-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ