Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Σημεία αποσυρσης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ειναι μεγαλα λαμογια οι τυποι.Στο Ε28 που εχω μου χαλασε στο καντραν ο δεικτης θερμοκρασιας και βενζινης.Λεω,θα πεταχτω μεχρι την ανακυκλωση μπας και βρω κανενα ιδιο να βγαλω.Πηγαινω παιρνω αδεια να μπω να ψαξω και βρισκω ενα Ε28 σαν το δικο μου με το καντραν πανω χωρις βεβαια να ξερω αν δουλευει.Του λεω οτι το βρηκα,μου λεει παρε τα κατσαβιδια και βγαλτο.Του λεω για τιμη και μου λεει ενα πενηνταρικο.Αν θες 50 πηγαινε βγαλτο του λεω να το βαλουμε να δουμε αν δουλευει και οκ.Οοοχι λεει αν ειναι ετσι θελω πολυ παραπανω!! Οκ του λεω παρε 40 να παω να το βγαλω και τι απανταει..."δεν παω να το σπασω καλυτερα που θα στο δωσω με 40!!!" Το Ε28 ειναι ακομα εκει με το καντραν ακομα πανω εδω και 8 μηνες.Να πω οτι το αγορασε το γ@μημενο το Ε28 που ειχε εκει να πω εχει δικιο παει να βγαλει!! Δεν ειναι για το δεκαρικο διαφορα απο 40 στα 50,ειναι το γαμωτο...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εδω στην αθηνα που εχει ανακυκλωση?????????????????

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω στην αθηνα που εχει ανακυκλωση?????????????????
    Ρώτησε εδώ :https://www.edoe.gr/welcome.aspx?NewPage=1200&id=1

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι μεγαλα λαμογια οι τυποι.Στο Ε28 που εχω μου χαλασε στο καντραν ο δεικτης θερμοκρασιας και βενζινης.Λεω,θα πεταχτω μεχρι την ανακυκλωση μπας και βρω κανενα ιδιο να βγαλω.Πηγαινω παιρνω αδεια να μπω να ψαξω και βρισκω ενα Ε28 σαν το δικο μου με το καντραν πανω χωρις βεβαια να ξερω αν δουλευει.Του λεω οτι το βρηκα,μου λεει παρε τα κατσαβιδια και βγαλτο.Του λεω για τιμη και μου λεει ενα πενηνταρικο.Αν θες 50 πηγαινε βγαλτο του λεω να το βαλουμε να δουμε αν δουλευει και οκ.Οοοχι λεει αν ειναι ετσι θελω πολυ παραπανω!! Οκ του λεω παρε 40 να παω να το βγαλω και τι απανταει..."δεν παω να το σπασω καλυτερα που θα στο δωσω με 40!!!" Το Ε28 ειναι ακομα εκει με το καντραν ακομα πανω εδω και 8 μηνες.Να πω οτι το αγορασε το γ@μημενο το Ε28 που ειχε εκει να πω εχει δικιο παει να βγαλει!! Δεν ειναι για το δεκαρικο διαφορα απο 40 στα 50,ειναι το γαμωτο...
    emena για ε30 που δεν ξεραμε αν δουλευει μ ζηταγε 80

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP