Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: BMW μεταχειρισμενα με κατεβασμενα χιλιομετρα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW_pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ευχαριστηθηκα τις αποψεις που διαβασα μετα απο την παρακινηση μου. Πρωτιστως γιατι καταλαβα οτι λιγο εως πολυ ο κοσμος ειναι προσεκτικος και ''φοβισμενος''. Αλλα υπαρχουν και οι ασχετοι που το μεγαλο τους μειον ειναι οτι συνεχιζουν να εμπιστευονται τους ανθρωπους. Ατομα που ηρθαν απο επαρχια για να παρουν ενα αυτοκινητο φθηνοτερο μια που στο χωριο τους δεν ειχαν επιλογες. Ατομα που δεν εχουν γνωστους-γνωστες και που θελουν ενα αυτοκινητο να μεταφερουν τα παιδια τους με ασφαλεια. Αυτους ποιος θα τους σωσει? Μηπως η νομοθεσια μας οπως και σε πολλα αλλα θεματα ειναι ανυπαρκτη?
    Θα προσθεσω οτι η νεα μοδα ειναι τα αυτοκινητα απο κατασχεσεις, αυτο ειναι και μια αιτιολογια οτι δεν φερουν ευθυνη οι πωλητες-απατεωνες γιατι ετσι το αγορασαν απο την τραπεζα. Μηπως ομως πρεπει να ξεκινησουμε να βγαζουμε στη φορα συγκεκριμενους τετοιου ειδους πωλητες. Θα κανω την αρχη λεγοντας οτι το μαιμουδιασμενο αυτοκινητο που βρηκα ηταν απο την ******** στο Ηρακλειο για την οποια μετα ακουσα πολλες περιπτωσεις ιδιες και χειροτερες.
    Ισως λιγο ασχετο με το συγκεκριμενο forum αλλα βρηκα και LEXUS RX-400h υβριδικο που εχει 10 εγκεφαλους μεσα με κατεβασμενα χιλιομετρα. Ασε που ολα οσα πουλιουνται στην Αθηνα εχουν περιπου 70.000 χλμ. Τυχαιο δεν νομιζω!!!!
    Απλα και μονο για χιουμοριστικους σκοπους θα αναφερω φραση που μου ειπε διασημος εμπορος των Νοτιων προαστιων που στριβοντας απο παραλιακη προς Βαρη-Κοροπιου ζηλευουμε τ' αυτοκινητα του, ''εγω σου δινω τετοια αυτοκινηταρα σε τετοια τιμη και εσυ μου ζητας βιβλιο σερβις?''.
    Γκουχ, γκουχ, απαγορεύεται από τον κανονισμό να κατονομάζεις εταιρείες όταν πρόκειται για δυσμενή σχόλια. Προφανώς αυτό συμβαίνει λόγω νομικών ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

2. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (16-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP