Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: BMW μεταχειρισμενα με κατεβασμενα χιλιομετρα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα βγω (λίγο) εκτός θέματος, αλλά πιστεύω "κολλάει".
    Δεν ψάχνω στα μεταχειρισμένα ΤΟ κελεπούρι. Ξεκινάω από την καλή τιμή και αρχίζω να απορρίπτω κομμάτια που έχουν σοβαρά θέματα ... Επίσης έχω σαν αφετηρία τα μοντέλα της κάθε μάρκας που αποδεδειγμένα έχουν βγει αξιόπιστα. Στη BMW έχω επιλέξει ως τώρα το 318 (Μ43 1,9) και το 520 (Μ54 2,2). Και τα δύο αποδείχτηκαν αντάξια της φήμης τους.
    Οταν όμως αγοράζω φτηνά, προφανώς κάνω υποχωρήσεις γιά βαμένα κομμάτια, μικροφθορές στο εσωτερικό, κάμποσα χλμ στο κοντέρ κλπ ... Σαν κλασικό αρρωστάκι που είμαι, αμέσως αρχίζω τη διαδικασία της αποκατάστασης των όποιων φθορών. Αυτό συνήθως μου παίρνει έναν ολόκληρο χρονο, δεν έχω μηχανή που κόβει λεφτά ... η πορεία αυτή όμως μου δίνει ξεχωριστή ικανοποίηση. Μόλις ολοκληρωθεί η "αγαπούλα" αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου που θα παραμείνει στα χέρια μου. Ο επόμενος ιδιοκτήτης θα είναι ο πραγματικός τυχερός.

Περίεργη ψυχολογία θα μου πείτε ... Αν θέλετε το μετακινεί κάποιος το ποστ στο θρεντ γιά τον ψυχαναγκασμό .

2. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (18-10-10), beliris (16-10-10), Monsta (16-10-10), nikos-Mpacket (17-10-10), S8N (16-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP