-
Μιας και κοιταζω κ εγω αυτον τον καιρο για μεταχειρισμενο (Ε36), αυτο που εχω παρατηρησει κυριως ειναι οτι
τα περισσοτερα αυτοκινητα παιζουν γυρω στα 120.000χλμ ....... και απορω πως τετοια συμπτωση?!
Εχω δει δυο-τρια απο κοντα, αλλα εκει που επεσε το γελιο ηταν σε μια μαντρα στη Γ.Λαμπρακη που πηγα για ενα 316.
Μεσα ετσι κ ετσι το αμαξι, ειδικα οι χαζοκομενες ταπεταριες στις πορτες. Κανενας αεροσακος (αλλαγμενο κ το τιμονι με σπορ) ενω η αγγελια ελεγε 2 airbag, κ κομμενα χαρτακια απτις ζωνες κλπ, αλλα μοντελο 97 κατα τ'αλλα.
Ομως ο απιστευτα μπλαμπλαδωρος υπαλληλος ειχε αλλη γνωμη απο την εικονα συν οτι ειχε πει τα θεικα!
Κοιτα αμαξι που σου δινω, ισως το καλυτερο που κυκλοφορει απτα μοντελα του,, τι να τους κανεις τους αεροσακους με αμαξι BMW,, κλείστο τωρα οσο προλαβαινεις,, και τελος η αγγελια ελεγε 130 αλογα. Υπενθιμιζω 316 ηταν.
-Γιατι ειναι 130, ξερουμε τι εχει γινει πανω στο αμαξι?
-Τωρα που να στα εξηγω, νομιμα πραγματα παντως.
(τι διαλο υπαρχει κ παρανομη βελτιωση 15 αλογων?!)
-Δηλαδη τι, του ξαναλεω. Προγραμμα, εξατμιση (που δν ακουγοταν καν), τι περιπου?
-Ε κανα downpipe θα του εχει βαλει, ξερεις τωρα μωρε..! (και ενα χαμογελο ΝΑ αυτος οτι μου πεταξε κατι ψαγμενο τωρα!)
Ισα που προλαβα να πω ευχαριστω κ να βγω εξω με τον φιλο μου για να λιωσω απο το γελιο!! Δεν κρατιομουν αλλο.. με το ατμοσφαιρικο downpipe.. Χαχαχα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 16-10-10 στις 02:15
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP