Αρχικό μήνυμα απο
patriNOS
δεν χρειαζεται να ξερεις που εκπεμπει... το πας σε καποιον ηλεκτρονικο και αυτος σου αλλαζει τον δεκτη της συχνοτητας του συναγερμου και σου βαζει παρομιο με αυτον της κλειδαριας.. νομιζω αυτοι εχουν τροπο και βρισκουν που εκπεμπουν... τα κοντρολ παντως ρυθμιζουν απο μια βιδουλα χαλκινη συνηθως την οποια την γυρνας αριστεροστροφα ή δεξιοστροφα για να βρεις την συχνοτητα του δεκτη... μονο προσοχη γιατι απο οσο μου ειχε πει ενας φιλος ηλεκτρονικος αυτη την βιδα δεν πρεπει να την ακουμπας με μεταλλικο κατσαβιδι γιατι μετα θα ξεριθμιζεται συνεχεια. αυτος ειχε ενα πλαστικο κατσαβιδακι και μου το ειχε δανεισει για να φτιαξω ενα που ειχα σε μια μηχανη.. ασχετο αλλα μαμουσε και εδερνε εκεινος ο συναγερμος.. ειχε και κουμπι που την εβαζα μπροστα απο μακρυα για να ζεσταθει.. τα ειχε πρωτοφερει ο ζαπαντης στην πατρα. ειχε ψαρωσει πολυς κοσμος τοτε. καθομουν για καφε και περνουσε κοσμος και την εβαζα μπροστα απο μακρυα την ωρα που περνουσαν απο διπλα και ψαχνονταν τι εγινε . χαχαχαχα. θελω να βρω και ενα τετοιο για το αμαξι. ειχα δοκιμασει να βαλω αυτο της μηχανης αλλα δεν λειτουργουσε γιατι δεν μπορουσα να βρω πως να οπλιζει το ρελε της τρομπας βενζινης και δεν ηθελα να την εχω συνεχεια βραχυκυκλωμενη..