αυτο το ποστ θα αυτοκαταστραφει εντος λιγων ωρων ... για ευνοητους λογους!
Ετος 2000 (αν θυμαμαι καλα) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με 38+ βαθμους C! (θερμοκρασια ημερας)
Μια απο τις πολλες γκομενες μουμε καλει να διανυκτερευσουμε σπιτι της εφοσον οι δικοι της βρισκονταν για ΣΚ στο εξοχικο (Καλαματα μερια).
Μιας κ δεν υπηρχε καλυτερη προταση (επαιζαν κ καλυτερα γκομενακια εκεινη την εποχη) ειπα κ γω ο καυσερος να περασω την βραδια μου οσο πιο ευχαριστα γινεται!
Ε, κατα τις 2-3 τα ξημερωματα κ ξεθεωμενος απο ... το τρεξιμο της ημεραςεπεσα κ γω ταβλα να ισιωσει το κορμι μου!
Κατα τις 5+ τα ξημερωματα λοιπον , ετρεχα πανικοβλητος με τα σωβρακα στο χερι κ την τσιμπλα στο ματι...ευτυχως που δεν πηδηξα απο κανα παραθυρο!
Ο θορυβος ητο τοσο ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΣ που πιστευα οτι ειναι οι τελευταιες στιγμες της ζωης μου!!!
Εβλεπα εξωγηινους γυρω μου (απο τον φοβο κ την τρομαρα)
εβλεπα οτι μας την επεσαν οι Τουρκοι κ οτι εγινε συρραξη
το χειροτερο ειναι οτι σκεφτηκα οτι μας την επεσε ο μπαμπας της λεγαμενης ο οποιος ητο κ μπετατζης!
Χεστηκα..!
Μεχρι να συνηδητοποιησω κ γω κ η λεγαμενη οτι τα πλακακια του σαλονιου ειχαν '' ανατιναχτει '' στα καλα καθουμενα...το μονο που θα σας πω ειναι οτι εκανα να ξανα-πηδηξω κανα μηνα τουλαχιστον!
Με στοιχειωναν ονειρα με τον μπαμπα της...ειχα χασει κ τον υπνο μου απο την τρομαρα μου!
Φυσικα κ εφυγα στα αγρια χαραματα...
Στο δια ταυτα κ περαν της πλακας....
Ο εξυπνος πλακας ειχε κολλησει τα πλακακια με ΑΘΛΙΟ τροπο...
Συνεπεια να ''αυτομολησουν'' για τους λογους που προανεφεραν οι φιλοι!
Αφου γυρισαν οι γονεις της λεγαμενης κ αντικατεστησαν την ζημια...κ αφου ξεπερασα κ το σοκ της ''ανατιναξης'' μες τα ξημερωματα...με προσκαλεσαν σε τραπεζι προς τιμην μου...κ μου εξιστορουσαν αυτο που ''επαθε'' η κορη τουςοταν αυτοι ετυχε να λειπουν στο εξοχικο τους
το ΣΚ του προπερασμενου μηνα.....
![]()

με καλει να διανυκτερευσουμε σπιτι της εφοσον οι δικοι της βρισκονταν για ΣΚ στο εξοχικο (Καλαματα μερια).
) ειπα κ γω ο καυσερος να περασω την βραδια μου οσο πιο ευχαριστα γινεται!
επεσα κ γω ταβλα να ισιωσει το κορμι μου!

Απάντηση με παράθεση