Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 62

Θέμα: Αγορα bmw z3

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Driver M;97264]Συμφωνώ απόλυτα ότι ο thp κινητήρας του 207 δεν ανεβάζει εύκολα άλογα, ιδίως σε σχέση με τους tsi. Ωστόσο, μέχρι 240 άλογα (στάδιο 3) αντέχουν με μια χαρά αξιοπιστία και σύντομα προβλέπεται και stage 4 με 260-70 άλογα περίπου.
    Δεν είναι τόσο θέμα αξιοπιστίας, όσο ότι ο κινητήρας είναι σχετικά καινούριος και δεν υπάρχει τόση εμπορικότητα όση με τους tsi, ώστε να έχει και ανάλογη βελτίωση. Αν και πάλι, δε βελτιώνεται τόσο εύκολα.

προφανως θα αναφερεσαι στον κινητηρα του rc..που εχει αλλα εμβολα-μπιελες και ελαφρως μεγαλυτερη τουρμπινα..! ο κινητηρας του gt-rally...δεν σηκωνει πολλα-πολλα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετα απο αρκετες γνωμες μαλλον με πεισατε....κοιταω πλεον προς audi s3 μερια
    Αν και ειμαι χιλιοκραγμενος υποστηρικτης του VAG δεν καταλαβα πως μπηκε το S3 στο παιχνιδι.. Κατι αντιστοιχο στο στρατοπεδο που αναφερεσαι ειναι το ταυταυ ροουντστερ..

Εψαχνες για ροουντστερ. Το χατσμπακ δεν εχει σαν αυτοκινητο καμια επαφη.
    Γενικοτερα τα ροουντστερ ειναι λιγο περιεργα αυτοκινητα. Εχουν φανατικους οπαδους και φανατικους εχθρους, ενω καποιος που κοιτα γενικα ενα αμαξι αν παρει ροουντστερ μαλλον θα τσινισει στην πορεια.

Το ροουντστερ απευθυνεται σε εναν ανθρωπο που αναπολει και λιγο το παρελθον με τα καμπριολε και τις εκδρομες με μουσικη και τραγουδι...
    Απευθυνεται σε καποιον που ειναι και λιγο ρομαντικος και τα καλοκαιρινα βραδια θα το ανοιξει να χαζευει τ αστερια. Αν και στριμωχτα συνηθως μεσα, απευθυνονται σε αθρωπους που δεν αντεχουν να αισθανονται εγκλωβισμενοι. Ως ενα βαθμο η νοοτροπια του οδηγου ενος καμπριο ταιριαζει με αυτη ενος μοτοσυκλετιστη.
    Ενας τετοιος ανθρωπος μαλλον δεν μπορει να συμβιωσει με τη συγχρονη κοφτη και ορθολογιστικη γραμμη ενως χατσ μπακ, ανεξαρτητως εργοστασιου κατασκευης..
    Ενω αντιθετα αν κοιτας για κλειστο και σου αρεσε το Ζετακι εμφανησιακα, πιστευω οτι δεν θα αντεξεις τις οποιες υποχωρησεις ζητησει το καμπριο στην πορεια.
    Καποιοι που τα περνουν επειδη αρεσουν στις κοπελιες(κ ομως ειναι κινητρο για καποιους) η τα πουλανε γρηγορα, η καταληγουν να τα βγαζουν εξω μονο οταν μυριζονται παρουσια θυληκου...

Τωρα μια ερωτηση ρε παιδια.
    Εχω δει live rx-8(231 ps) να ξετιναζει s2000.
    Εχω δει 330 να κανει ασηκωτο το μεγαλο rx-8.
    Πως γινεται το τριλιτρο Ζ3 οπως λετε να μην τα βαζει με το χοντα?

3. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

beliris (12-10-10), chrisgiapz3 (19-04-12), m-power_01 (12-10-10), z3 2.2 (12-10-10)

Προεπιλογή

Για την σύγκριση που λες Ηλία δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο η συμπίεση των s2k kai rx8 που είναι λοττο τι έχει το κάθε ένα . Η μειωμένη ροπή τους σε σχέση με μ54β30 αν μιλάμε για ρεπριζ ... Και για τη Ζ θυμάμαι ότι η αεροδυναμικη της πάσχει
    δεν ξέρω συλλογισμό κάνω

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

ghost-rider (12-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Πως γινεται το τριλιτρο Ζ3 οπως λετε να μην τα βαζει με το χοντα?
    1)Αν ειναι μαμα και τα δυο το rx χανει απο το s2k και απο εκκινησεις αλλα και απο τσουλητες 2ρες,οπως επισης και απο 140-230++
    2)Τα παντα ειναι δυνατα
    3)Το θεωρω ως ενα πολυ συναρπαστικο πατημα με αμφιβολα αποτελεσματα τα οποια θα κριθουν καθαρα απο το 6αρι του s2k και την ικανοτητα των δυο οδηγων.
    Ακομα και απο ρολλ με χαμηλες στροφες το honda θα ζοριστει καπως στην αρχη αλλα μολις αρχισει και στροφαρει ειναι πραγματικα εκνευριστικος ο ρυθμος που ανοιγει!!!

Ολα αυτα τα λεω στιριζιμενος στην επι 3+ χρονια ανελεητη μαχη μου με το s2k του κολλητου μου ακομα και στο παρκαρισμα!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

7. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

ghost-rider (12-10-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τωρα μια ερωτηση ρε παιδια.
    Πως γινεται το τριλιτρο Ζ3 οπως λετε να μην τα βαζει με το χοντα?[/QUOTE]

με ενα 206 τουρμπατο που ειχα ...τα ρχ 8 231 μαμα...ηταν απλα τσαμπα βενζινες,διοτι δεν πανε ,ουτε απο σταση, ουτε απο ρεπριζ...τα σ2κ...ηταν μακραν καλυτερα και πιο ανταγωνιστικα..και αν εκανες λαθος στην εκκινηση,..,πολυ δυσκολο να τα μαζεψεις...παρολο την μεγαλυτερη ιπποδυναμη του πεζο! με τριλιτρο δεν ξερω αν ειχα ανοιξει....οποτε δεν μπορω να εχω και γνωμη...

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λευτερη μπορει να το εχεις δει αλλα ηξερες τι ειχε κατω απο το καπο το καθε αυτοκινητο ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    5

11. The Following 2 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

deepBLUE (13-10-10), z3 2.2 (13-10-10)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας ημουν στο στρατοπεδο και δεν μπορουσα να μπω....γενικα ψαχνω ενα αμαξι που να ειναι πολυ γρηγορο χωρις τρελα κυβικα και με σχετικα λιγα λεφτα 10-12...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας ημουν στο στρατοπεδο και δεν μπορουσα να μπω....γενικα ψαχνω ενα αμαξι που να ειναι πολυ γρηγορο χωρις τρελα κυβικα και με σχετικα λιγα λεφτα 10-12...
    Τότε μιλάμε για Golf tsi 140hp 1.400cc, grande punto t-jet, colt czt turbo κ 207 rallye 150 HP
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

14. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

BILL007 (19-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τότε μιλάμε για Golf tsi 140hp 1.400cc, grande punto t-jet, colt czt turbo κ 207 rallye 150 HP
    +100000000 από μένα

φίλε μου δυστηχώς τότε δεν θα πάρεις bmw εκτός αν βρεις τουρμπισμένο κανένα 36αρι-46αρι-Ζ3

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP