Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Αγορα bmw z3

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετα απο αρκετες γνωμες μαλλον με πεισατε....κοιταω πλεον προς audi s3 μερια
    Αν και ειμαι χιλιοκραγμενος υποστηρικτης του VAG δεν καταλαβα πως μπηκε το S3 στο παιχνιδι.. Κατι αντιστοιχο στο στρατοπεδο που αναφερεσαι ειναι το ταυταυ ροουντστερ..

Εψαχνες για ροουντστερ. Το χατσμπακ δεν εχει σαν αυτοκινητο καμια επαφη.
    Γενικοτερα τα ροουντστερ ειναι λιγο περιεργα αυτοκινητα. Εχουν φανατικους οπαδους και φανατικους εχθρους, ενω καποιος που κοιτα γενικα ενα αμαξι αν παρει ροουντστερ μαλλον θα τσινισει στην πορεια.

Το ροουντστερ απευθυνεται σε εναν ανθρωπο που αναπολει και λιγο το παρελθον με τα καμπριολε και τις εκδρομες με μουσικη και τραγουδι...
    Απευθυνεται σε καποιον που ειναι και λιγο ρομαντικος και τα καλοκαιρινα βραδια θα το ανοιξει να χαζευει τ αστερια. Αν και στριμωχτα συνηθως μεσα, απευθυνονται σε αθρωπους που δεν αντεχουν να αισθανονται εγκλωβισμενοι. Ως ενα βαθμο η νοοτροπια του οδηγου ενος καμπριο ταιριαζει με αυτη ενος μοτοσυκλετιστη.
    Ενας τετοιος ανθρωπος μαλλον δεν μπορει να συμβιωσει με τη συγχρονη κοφτη και ορθολογιστικη γραμμη ενως χατσ μπακ, ανεξαρτητως εργοστασιου κατασκευης..
    Ενω αντιθετα αν κοιτας για κλειστο και σου αρεσε το Ζετακι εμφανησιακα, πιστευω οτι δεν θα αντεξεις τις οποιες υποχωρησεις ζητησει το καμπριο στην πορεια.
    Καποιοι που τα περνουν επειδη αρεσουν στις κοπελιες(κ ομως ειναι κινητρο για καποιους) η τα πουλανε γρηγορα, η καταληγουν να τα βγαζουν εξω μονο οταν μυριζονται παρουσια θυληκου...

Τωρα μια ερωτηση ρε παιδια.
    Εχω δει live rx-8(231 ps) να ξετιναζει s2000.
    Εχω δει 330 να κανει ασηκωτο το μεγαλο rx-8.
    Πως γινεται το τριλιτρο Ζ3 οπως λετε να μην τα βαζει με το χοντα?

2. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

beliris (12-10-10), chrisgiapz3 (19-04-12), m-power_01 (12-10-10), z3 2.2 (12-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP