Καθαρά από περιέργια για να ξέρω γιατί και γω σκέφτομαι για μηχανί γενικά. Στην τελεθταία φοτο λέει 6-8 όρες φόρτιση? Πόσο ρεύμα θα τραβάει δλδ για να δω και το κόστος
Καθαρά από περιέργια για να ξέρω γιατί και γω σκέφτομαι για μηχανί γενικά. Στην τελεθταία φοτο λέει 6-8 όρες φόρτιση? Πόσο ρεύμα θα τραβάει δλδ για να δω και το κόστος
Ωραίο Χρήστο!!! το είδα τωρα στο site που έβαλες... Άψογο!
Τι να καταναλώσει από ρεύμα αυτό? Τιποτα!! Κάτι παραπάνω απο 1 KW σε κάθε φόρτιση... αντε 2 το πολύ.. (τώρα το υπολόγισα, 3.5-4.0 KWh περίπου σε κάθε 8ωρη φόρτιση - 0.46 ευρώ)
Χρίστος (12-10-10)
τιμες?
ποσο τα χει ρε κρις?
κοιτα που θα πουλησω το ρολοι...για να παρω ηλεκτρικο σκουτερ....
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Χρίστος (12-10-10)
θα πηγαινει καθολου νικο?
Ο αντιπροσωπος μου ειπε πιανει 60 και αμα στρωσει λιγο ισως δω και 70.
Το βγαζει το ιδιο σε 1500W με επιπλεον 500ευρω περιπου που μου λεει οτι ειναι πολυ πιο καλο και δυνατο.
Το 800ρι το εχει 1200ε και το 1500ρι 1700ε αν θυμαμαι καλα.
Αξιζει το παραπανω ή μπορουμε να το πειραξουμε το μικρο και να παρει τα πανω του?
υ.γ: νομιζω εψησα παραπανω απο τον εαυτο μου τελικα ε??
Ο μονος λογος που συμφωνω ειναι πως δε θες να βγαλεις διπλωμα αλλα μη τρελαθουμε μια και με 1200 αγοραζεις ακομα και κανουργιο μηχανακι η ακομα καλυτερο μεταχειρο.
Δεν υπαρχει αμφιβολια πως ενα βενζινοκινητο σου καλυπτει περισσοτερες αναγκες και ειναι και πιο ανθεκτικο.
Δε ξερω αποψη μου μπορει να κανω και λαθος.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
εισαι σωστος βαγγελη, αλλα εδω εκμηδενιζεις τα εξοδα.
Δε λεω θυσιαζεις λιγο επειδοσεις αλλα δεν ειμαι ατομο που με συγκινουν τα γκαζια σε διτροχα.
Δε θελω να μπλεξω με διπλωματα, σηματα, ασφαλειες παλι.Ενα 500ρικο θα φυγει αερα.
NickE60 (12-10-10)
ναι τώρα είδα και αυτό με τα 1500w ...τι μλακία έχουν κάνει? ...έχουν τις ίδιες μπαταρίες με αυτό των 800w απλα είναι στα 60V ...που σημαίνει πως έχει λιγότερη από τη μισή αυτονομία από αυτό των 800w αν το πηγαίνεις στο φουλ ..αλλά έχει δύναμη 2Hp ...μπα για τη δουλειά που το θες μια χαρά είναι το 800αρι...
τι να του κάνεις ρε Χρήστο... όταν τα φτύσει το μοτεράκι, του περνάς ένα τύλιγμα (περιέλιξη) και το κάνεις 1000-1200W... ή αν έχει χώρο του ρίχνεις άλλη μια μπαταρία και το πας στα 60V...
Χρίστος (12-10-10)