
Αρχικό μήνυμα απο
Aceman1925
μολις το εκλεισα με τον ελληνα αντιπροσωπο.
Πολυ φιλικος και πανω απο ολα bmwδακιας!!!!!!
Ανταλακτικα υπαρχουν μου ειπε και στο εμποριο κανονικα πλεον αλλα οτι θελω μπορει να μου το φερει και εκεινος.Το κοστος των ανταλακτικων ειναι γελειο με χαρ/κο το ακριβοτερο ολων(κινητηρας) στα περιπου 150ε!
Το θεμα διπλωμα, ασφαλεια, σημα μου το ξεκαθαρησε οτι παταει πανω σε κενο του νομου και δε χρειαζεται τιποτα επειδη στα χαρτια η τελικη του ταχυτητα ειναι κατω απο 45km/h (40εχει).
Ηδη εχουν αποκτησει ηλεκτρικα scooter ατομα του Δια, και εχωντας ρωτησει τον εχουν επιβεβαιωσει οτι δε χρειαζεται τπτ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
αυτος μου προτεινε 2 που εχει σε 800W (xsg2-xsg3)λεγοντας μου οτι για τη δουλεια που το θελω θα με καλυψουν 100% και δε μου αποκλεισε το θεμα βελτιωση λεγοντας μου οτι αν θες κανεις πολλα πολυ φτηνα.
Νικο για πες τι μπορουμε να κανουμε σ αυτα?