-
Προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά σε παρμπριζάδικο. Κάποτε σε βενζινάδικο προσφέρθηκαν να μου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρες στο 36άρι και μαζί καταφέρανε να μου ραγίσουν το παρμπρίζ (!!!!), μέχρι να γυρίσω σπίτι το ράγισμα επεκτάθηκε σε όλο το παρμπρίζ. Επισκέφθηκα λοιπόν μαγαζί με συστάσεις για φοβερή δουλειά κλπ, μου βάλανε παρμπριζ splintex (όπως είναι και το μαμά) αλλά όχι το γνήσιο αξεσουάρ της Bmw με σφραγίδες κλπ., τεσπα αυτό μου το είχαν ξεκαθαρίσει και το δέχτηκα μιας και μιλάμε για το ίδιο πράγμα σε χαμηλότερη τιμή. Άυτό που δεν είχαμε συνενοηθεί είναι πως το παρμπριζ θα έχει πράσινη ανιηλιακή φάσα (που δεν ταιριάζει κατ εμέ με το cordoba rot χρώμα του αυτοκινήτου), αλλά και αυτό δεν με πείραξε τραγικά!
Αυτό που με εξόργισε είναι τα 6 με 7 λακουβάκια που βρήκα στο καπό του αυτοκινήτου μετά την αλλαγή που ακόμη απορώ πως καταφέρανε να τα κάνουνε, όπως και για το ότι η υφασμάτινη οροφή στα σημεία που φτάνουν το παρμπρίζ μετά από λίγους μήνες άρχισε να ξεκολάει. Φυσικά με μαστοράντζες που κάνουν "απίστευτη" δουλειά ποτέ δεν βγάζεις άκρη.....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP