-
Φίλε Γιώργο δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος μάστορας,ωστόσο ξέρω κάποια πράγματα μιας και έχω ανοίξει τα όργανα και όχι μόνο.
Τα ledάκια του φωτισμού είναι smd. https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=37853 (<-ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ!και θα καταλάβεις γιατί και εσυ στον ίδιο δρόμο ψαξίματος είσαι!)
Αυτά τα ledάκια λοιπόν είναι πολύ μεγάλος διάολος.Είναι πάρα μα πάρα πολύ λεπτά και δύσκολα στις κολλήσεις μιας και απαιτούν όχι μόνο τον κατάλληλο εξοπλισμό,αλλά και το κατάλληλο χέρι.
Αν ανοίξεις το καντράν σου θα δεις τι είδους είναι αυτά τα smd και μπορείς να τα βρείς σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό(πχ δίπλα απο το ψητοπωλείο Λιβαδειά κοντά στην πλατεία Κάνιγκος ή σε κάποιο που προτείνουν στο παραπάνω thread).Πρέπει να βρεις τα ίδια σε διάσταση ή λίγο μικρότερα για να μην έχεις πρόβλημα εφαρμογής.
Αν τα βρείς μπορώ να σου προτείνω ένα παιδί που ξέρω, που το χέρι του πιάνει (είναι στη γειτονιά μου) και ασχολείται με τσιπαρίσματα σε κονσόλες.Κάνει όσο μικρή κόλληση απαιτείται και αν μπορεί (τουλάχιστον απο αυτούς που ξέρω) μόνο αυτός θα μπορεί!
Απλά όπως σου είπα θα πρέπει να βρεις εσύ τα λαμπάκια τα smd που χρειάζονται και να "διαλύσεις" τα όργανα,ώστε να πας στο παιδί με την πλακέτα και τα λαμπάκια και αυτός θα το φτιάξει...
Αυτά απο εμένα και ελπίζω να σε βοήθησα κάπως για το πως να προσανατολιστείς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-01-10 στις 15:34
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP