Λοιπον υπαρχει και το forester με μαμα υγραεριοκινηση,υπαρχει και το mazda,το saab και ολα τα της jeep και πολλα ακομα chevy... το θεμα ομως εδω ειναι το rav vs tiguan..
Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι το group vag ειναι ετσι, εναι αλλιως αναξιοπιστο και χιλια δυο κακα αλλα οταν το συγκρινουμε με τον σχιστοματη... επ εκει ειναι καλο οικονομικο αθορυβο κλπ.
Ακου Σιταματη επειδη η οδηγηση ενος suv δεν ειναι ιδια με ενα αλλο αυτοκινητο και επειδη suv με suv εχει τεραστια οδικη συμπεριφορα (τα μισα πανε βαρκα γυαλο) πριν αποφασισεις, να οδηγησεις οπωσδηποτε αυτο που εχεις σαν επιλογη.
Να θυμασαι οτι ενα suv δεν θα γινει ποτε Ε46 323 αλλα ουτε και το αντιθετο.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερα να κοιμαμαι για 6 χρονια ησυχος και να εχω πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και ποιοτητα κυλισης,καλες εκτος δρομου δυνατοτητες,χωρους που μπορει να μου χρειαστουν και καλη μεταπωλητικη αξια παρα στα δυο χρονια, μετα ολα να "παιζουν".
Δυστυχως η wv δεν ειναι απο τις εταιρειες που θα ηθελε καποιος να "παιξει"...αν κατι χαλασει νωρις στο αμαξι...
Ασε που σε πολυ καλη τιμη και με την ιδια εγγυηση(ακομα δυο χρονια) παιρνεις και ενα rav τετραετιας...
Οσο για τον θορυβο που αναφερθηκε αυτο ειναι ενα εντελως υποκειμενικο συναισθημα και θα πρεπει να το εκτιμησεις απο μονος σου εκτος και αν οδηγαει κανεις με 180 χιλ με τα παραθυρα ανοικτα...
Το tiguan το μεγαλο του προτερημα ειναι τα χαμηλα κυβικα αλλα ειναι μικρο...αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...

Απάντηση με παράθεση