Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: RAV-4 Vs Tiguan

Ψήφισαν
55. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Tiguan

16 29,09%
  • RAV-4

11 20,00%
  • φιλαρακο εδω ειναι πεν-βε φλορουμ, παρε 46αρι μεταχειρο, ή ακομα καλυτερα ενα Ε36 σκυλοφτιαγμενο!

28 50,91%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Θέμα: RAV-4 Vs Tiguan

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη αν θες test drive Rav 4 Exec. στειλε πμ να κανονισουμε, εχουμε σπιτι ενα.

Να τονισω τα αρνητικα..χμμ.. πολυ μαλακο τιμονι (ανετο μεν αλλα δεν ξερεις που πατας), θεοκοντες σχεσεις, θορυβος στα πολλα χλμ, νομιζεις οτι το μοτερ παει σκασμενο.
    ΄

ΟΥΠΣ, αυτό είναι δυνατή πληροφορία.

Αν δλδ δεν μπορείς να κάνει ένα ταξίδι με ηρεμία, αυτό είναι μεγάλο μείον.

Το τιμόνι, το έχω ακούσει πως είναι λίγο αλλού, αλλά υπάρχει μια δικαιολογία πως είναι ετσι για το 30% που θα πάει ΚΑΙ στο χώμα. Οπότε δεν ξέρω.

Αυτό με το θόρυβο με προβληματίζει, καθώς είναι ένα πράγμα που δεν αντέχω με τίποτα.
    Αν ταξιδεύεις με 160-170 και φτάνεις στον προορισμό σου σαν μπαγιάτικο μούσμουλο, είναι λόγος να μην πάρεις καθόλου το αμάξι.
    Γενικά την ακούει στα πολλά σε σημείο αηδίας η απλά δεν είναι επιπέδου BMW ας πούμε?

Απο τριγμούς και μαλακίτσες όλα ΟΚ?

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΄

Αν ταξιδεύεις με 160-170 και φτάνεις στον προορισμό σου σαν μπαγιάτικο μούσμουλο,

Σταμάτη, μη περιμένεις πολλά σε ταξίδι από 1.4Τ. Αλλά ούτε από suv. Όταν βγήκα από το GTI και μπήκα στο Bravo, με ενόχλησε κι εμένα ο θόρυβος που κάνει, συγκριτικά πάντα.

Μη κάνεις το λάθος δλδ και το συγκρίνεις με το 46 γιατί ίσως απογοητευτείς. Πήγαινε και ζήτας τους ένα αμάξι για test-drive ένα ολόκληρο πρωινό. Το έχω κάνει αρκετές φορές τότε που έψαχνα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

΄

Το τιμόνι, το έχω ακούσει πως είναι λίγο αλλού, αλλά υπάρχει μια δικαιολογία πως είναι ετσι για το 30% που θα πάει ΚΑΙ στο χώμα. Οπότε δεν ξέρω.

Αυτό με το θόρυβο με προβληματίζει, καθώς είναι ένα πράγμα που δεν αντέχω με τίποτα.
    Αν ταξιδεύεις με 160-170 και φτάνεις στον προορισμό σου σαν μπαγιάτικο μούσμουλο, είναι λόγος να μην πάρεις καθόλου το αμάξι.
    Γενικά την ακούει στα πολλά σε σημείο αηδίας η απλά δεν είναι επιπέδου BMW ας πούμε?

Σε χωμα-χωμα δεν το εχω παει ποτε και δεν ξερω πως αντιδρα, αλλα σε ασφαλτο δεν ξερεις που παταει το αμαξι. Πολυ ανετο μεν, αλλα ειναι τοσο μαλακο το τιμονι..μια αηδια.

Για τα 160-170, να σου πω πως το χειροτερο ταξιδι που εχω κανει, ειναι roadtrip Ιταλια με το rav4, μονο αυτο.. καταλαβαινεις τι βαβουρα νιωθεις. Μεχρι τα 140 νομιζω ειναι υποφερτο, απο εκει και πανω την ακους ασχημα στη καμπινα με τοσο κοντες σχεσεις.

Προσωπικα δεν με ενοχλει ο θορυβος συνηθως (ταξιδι με το z4, top up και γουργουρητο στις μεσαιες απο το SS δεν το λες και ησυχο), αλλα με το rav δεν την παλευω ποτε στην Ε.Ο ! Λες τωρα θα σκασει...τωρα θα σκασει... Εντος πολης ειναι πολυ ανετο, παρκαρει πανευκολα, δεν ακουγεται τοσο. Εκτος στα πολλα χλμ εχει θεμα και θα το δεις και εσυ αν οδηγησεις ενα το Σ/Κ που λες.

Απο τριγμους κλπ δεν εχω αποψη γιατι το αμαξι ειναι της μανας μου, χλμ δεν μπορω να θυμηθω αλλα ειναι σιγουρα κατω απο 15χιλ(παιζει να κανει πιο λιγα και απο τον ΓΙΑΝΝΗΣ ), οποτε ουσιαστικα ειναι καινουριο ακομα. Για την ωρα δεν ακουγεται τιποτα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

΄

Διορθωση, Luxury εκδοση ειναι οχι Executive το δικο μας. Δεν θα το προσεχα αν δεν ανεφερε ο Apostolos τον εξοπλισμο της αδερφης του, ναι τοση σημασια δινω στο Rav

Περαν της πλακας, εντος πολης ειναι καλο, ανετο, κυκλοφορεις ανθρωπινα Για νορμαλ οδηγηση παντα.. για σβελτη (οσο σβελτα μπορεις να πας με τετοιου ειδους αυτοκινητα) θα ελεγα πως δεν ειναι τοσο καλο, λογω του τιμονιου. Δεν νιωθεις την σιγουρια που θα ενιωθες με ενα Χ3 πχ. Αλλη κατηγορια χρηματων βεβαια.

Αν ηταν και εκτος πολης τοσο καλο, ισως το αγαπουσα περισσοτερο.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP