Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Αθλητισμός - Παιδί ...και συναισθήματα γονέων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο εχω μια ερωτηση:

Εισαι ευχαριστημενος απο προπονητη, συμμετοχη της κορης σου στους αγωνες κλπ.

Γιατι εμενα μου εχουν μεινει αρνητικες εντυπωσεις απο το ποδοσφαιρικο τμημα στου Παπαγου. Δεν εβαζαν το γυιο μου με τιποτε να παιζει. Και τον πηρα μετά και πηγε στην ακαδημια του Παναθηναικου (ξερω ντροπη μου ως Ολυμπιακος) και τρελαθηκαν. Επαιζε σεντερφορ συνεχεια. Ασχετα που μετα απο 3 χρονια (στα 15 του) διεκοψε γιατι επαθε μηνισκο....
    Τελικα εδω μεσα δεν εχουμε μονο κρυφοαουντακηδες αλλα και ΚΡΥΦΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.......τον πηγες στη σωστη ομαδα φιλε Κωστα, στην ομαδα που βλεπει μπροστα και διακρινει το ταλεντο και προωθει τον αθλητισμο.....στο γαυρο ας πουμε ο γιος σου θα κουβαλαγε το σωβρακο και τα παπουτσια του αθιγγανου Μιτρογλου (με πολλα λλλλλλλ).....ευγε για τη σωστη πραξη και κινηση.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

GM6 (12-10-10), Kostas_1 (11-10-10), NickE60 (11-10-10), Ptboul (11-10-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα εδω μεσα δεν εχουμε μονο κρυφοαουντακηδες αλλα και ΚΡΥΦΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ...
    κρυφο-παναθηναϊκους λογικο να εχουμε, αφου ως λαγοι και ειδικα τις περιοδους κυνηγιου κρυβονται στις φωλιες τους...
    αλλα κρυφο-αουντακηδες δεν εχουμε...
    εχουμε φανερο-αουντακηδες...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κρυφο-παναθηναϊκους λογικο να εχουμε, αφου ως λαγοι και ειδικα τις περιοδους κυνηγιου κρυβονται στις φωλιες τους...
    αλλα κρυφο-αουντακηδες δεν εχουμε...
    εχουμε φανερο-αουντακηδες...
    ..........καπου στο νετ πηρε το ματι μου ενα νεο σαιτ Audifans.gr θυγατρικη του vespafans ............καλοριζικο mister ......... τελικα νομιζω οτι το vespa ειναι πολυ διαπλεκομενο φορουμ (Νικολα χιλια σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ειναι προκλητικος).

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..........καπου στο νετ πηρε το ματι μου ενα νεο σαιτ Audifans.gr θυγατρικη του vespafans ............καλοριζικο mister ......... τελικα νομιζω οτι το vespa ειναι πολυ διαπλεκομενο φορουμ (Νικολα χιλια σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ειναι προκλητικος).
    ναι ναι, ειναι δηθεν για βεσπα αλλα απο μεσα κρυβονται τα αουντι!
    χαχαχααχχαχα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP