οσο "εμεις" θα αποδυναμωνουμε υπηρεσιες προστασιας με πολλους και διαφορους τροπους,τοσο αυτοι θα αποθρασυνονται...
Καναμε τα σπιτια μας φυλακες τι πρεπει να φτιαξουμε και panic room?
οσο "εμεις" θα αποδυναμωνουμε υπηρεσιες προστασιας με πολλους και διαφορους τροπους,τοσο αυτοι θα αποθρασυνονται...
Καναμε τα σπιτια μας φυλακες τι πρεπει να φτιαξουμε και panic room?
nikos1400 (11-10-10)
το καλυτερο ειναι να κανεις τον μ..λακα!!! γιατι και οπλο και να χεις να τους καθαρισεις θα σε κλεισουν και μεσα...αμα τους δειρεις θα σου κανουν μηνυση...οποτε ή αρχιζουμε να κλεβουμε και μεις ή κανουμε τους μ..λακες...
τους μ..λακες εχουμε μαθει να τους κανουμε καλα αρα συνεχιζουμε....
ΧΩΡΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΓΩ!!! προσοχη σε ολους σας!
m-power_01 (14-03-11), Z4 DCT (11-10-10)
εμας μας ειπε η αστυνομια οτι αν σκοτωσουμε καποιον μεσα στο σπιτι να τον πεταξουμε απ το μπαλκονι......
γιατι πρεπει να αποδειξεις οτι πηγε να σε σκοτωσει κλπ κλπ!!!
εχω βρεθει σε αναλογη κατασταση (αυτοπτης μαρτυρας)...με πυροβολισμο του επιδοξου ληστη με κυνηγετικη καραμπινα, την ωρα που πηδαγε την μαντρα και μεταφορα του στο νοσοκομειο με αρκετα σοβαρο τραυματισμο στα ποδια! ο κολλητος μου ειχε αρκετα τρεχαματα μετα...αλλα το θεμα ειναι πως κριθηκε αθωος..διοτι κριθηκε πως ηταν σε κατασταση αυτοαμυνας..
να προσευχεστε να μην βρεθειτε αντιμετωποι με τετοιους ,τα αλλα τα φουμαρα για μπαλκονια και "καθαρισματα" δεν τα σκεφτεσαι εκεινη την ωρα,ειδικα αν εχεις γυναικα και παιδι-α.
και οσο το δυνατον μεγαλυτερη προσοχη στο αυτοκινητο,οσο πιο "φωναχτο" τοσο πιο ελκυστικο για κλοπη .
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
mr incredible (11-10-10), Nino (11-10-10)