με το ματι ολα καλα φαινονται.εμπειρος τεχνικος και φανοποιος σου δινουν το οκ και αγοραζεις το Ζ της αρεσκειας σου
με το ματι ολα καλα φαινονται.εμπειρος τεχνικος και φανοποιος σου δινουν το οκ και αγοραζεις το Ζ της αρεσκειας σου
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.....deepblue ευχαριστω...απο ολα τα παραπανω εχω ψαξει απο ασφαλεια και το αμαξι εχει 2 τρακες το 06 κ 08 αλλα μονο προφυλακτιρα κ φτερο.....επειδη διαβασα ενα αρθρο στο φορουμ περι ραγισμενης πισω γεφυρας ρωτησα το παιδι αν εχει παρουσιασει κατι παρομοιο....μου ειπε οτι καποια στιγμη κατι ακουγοταν στην επιταχυνση το οποιο ηταν κατι που ειχε ξεκολλησει απο το σασι....οσο για το μοτερ....ευχαριστω για τις πληροφοριες σου απλα ειμαι απο την θεσσαλονικη...το αμαξι απο οτι ξερω μπορει να δηλωθει ως 2200 το ανωτερο αλλα κ αυτο θελει πολυ ψαξιμο...μπλοκε δεν εχει....και φοραει το κοντο σασμαν απο το 1.8...
Α!και κατι αλλο ο κινητηρας ειναι ο 2.5μισαλιτρος οχι αυτος που μπηκε για καποια στιγμη στα Ζ αλλα ο Ε36 με τα 192 αλογα κ με τα πραματακια που φοραει εχει παει γυρω στα 210...ξερω οτι το Ζ εχει βαρια καροτσα αλλα πιστευω θα παιζει κ θα πυροβολαει <σχετικα> ετσι....
Εγω στη θεση σου δε θα το αγοραζα.
Προσεξε μη το παρεις γιατι μετα μαλλον θα το παντρευτεις.
Το θεμα των χαρτιων ειναι σημαντικο σου εξηγησα στο πμ.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
κατι που πηρε το ματι μου..σκισμενη η θεση του οδηγου ψηλα..
καλα το εσωτερικο απαραδεκτο..πολυ κιτσ..και η πισω εξατμιση φαινεται "πεσμενη"
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (10-10-10)
Στο εσωτερικο λεω να βαλω τιποτα οργανακια απο m και καμια τηλεορασιτσα για να γινει λιγο πιο αποδεκτο....για την εξατμιση τι εννοεις?
Tι χρηση μπορει να εχει μια τηλεοραση μεσα σε ενα roadster????![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)