Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 169

Θέμα: τα σαραντάχρονα των "τροχών"

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να σχολιάσω το τεύχος αυτό καθ αυτό.
    Το αγόρασα, το έβγαλα απο το σελοφάν, αλλά χάθηκα ανάμεσα σε διαφημισεις για ρολόγια, καζίνο και διάφορα άλλα.
    Επειτειακό για εμένα σημαίνει κάτι που δίνεις στον αναγνώστη να θυμάται, όχι 500 σελίδες "αρπαχτής".

    Αυτά.
    Θυμάμαι καλά οτι πιτσιρικάς ήμουν αναγνώστης του AUTO ΕΞΠΡΕΣ.
    Επίσης θυμάμαι καλά, οτι όταν έπιασα στα χέρια μου το πρώτο τεύχος των ΤΡΟΧΩΝ εντυπωσιάσθηκα απο την αμιγώς αυτοκινητιστική ύλη, και απο την υπόσχεση του εκδότη οτι θα κρατίσει το περιοδικό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του "Πραγματικού Οδηγού".
    Το τι μεσολάβησε μου ειναι αδιάφορο. Σημάσία έχει οτι μετά μερικά χρόνια σταμάτησα να το αγοράζω γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα περιοδικά ποικίλης ύλης.
    Φυσικά τα πιό πάνω δεν έχουν να κάνουν με την πορεία του Κ.Κ. στο χώρο όπου πραγματικά υπήρξε πρωτοπόρος και του το αναγνωρίζω. Ομως κάπου μέσα στα σαράντα χρόνια μας (σύν τα παιδικά ) "εμεις κινήσαμε για αλλού, κι αλλού η ζωή μας πάει"

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

    Nikos (08-10-10), Stathis (09-10-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP