Λίγο το βάρος του επετειακού τεύχους(τούβλο),λίγο η πρεσβυωπία,πολλές διαφημίσεις!!!Άνοιξα το σελοφάν και μετά το ξέχασα,δεν μου κάνει κέφι να το ανοίξω!!!
Ο ΚΚ Τσε Γκεβάρα δίπλα σε διαφήμιση V-power!!!
Λίγο το βάρος του επετειακού τεύχους(τούβλο),λίγο η πρεσβυωπία,πολλές διαφημίσεις!!!Άνοιξα το σελοφάν και μετά το ξέχασα,δεν μου κάνει κέφι να το ανοίξω!!!
Ο ΚΚ Τσε Γκεβάρα δίπλα σε διαφήμιση V-power!!!
δεν συμφωνω μαζι σου... δεν ειναι τετοιος ανθρωπος...
τεκμηριωνει τα γραφομενα τα οποια ειναι αλλωστε η δικη του ενυπογραφη οπτικη γωνια...
σε αυτο συμφωνω, ομως υπαρχουν αρκετα "ναι μεν αλλα"...
οχι δεν εχει υπαρξει υπαλληλος του...
ειχαν αλλη σχεση...
το "φουνταρησε" αλλο ενα "ιερο τερας" του χωρου (δεν το λεω ειρωνικα)...
ο διονυσης χοϊδας.
δεν ξερω τι ακριβως μεσολαβησε καθως δεν ειχα καμια επαφη, αν κρινω ομως απο τη γενικοτερη αδιαφορια της εταιριας γι αυτο το εντυπο στη δικη μου εποχη, εικαζω οτι δεν θα ηταν θεμα του διονυση. πιθανοτατα τον αδειασαν και αυτον...
καπου πριν δεκα χρονια ανεστειλε τη λειτουργια του, αργοτερα προσπαθησε να ξαναβγει απο την ομαδα του 0-300 (το οποιο ειχε εν τω μεταξυ προσαρτηθει στον "ομιλο") και απο τοτε παραπαίει...
καθολου...!
ναι το εβγαζε ο φιλος πετρος καστορινης.
ειχα γραψει και σ΄αυτο...
καποια απο αυτα τα περιοδικα ειναι χειροτερα και απο το τηλε(δ)ραμα...
κανονικο trash...
οπως το λες ακριβως... ακριβως ομως!
και η δυναμη που πιστευει καποιος οτι του δινουν τα μεσα αυτα ειναι εντελως πλασματικη...
γι αυτο ειπα οτι δεν εκτιμησε σωστα την πραγματικοτητα...
αυτο ειναι και το χειροτερο απ' ολα, να ξερεις οτι η ζωη σου ολη, η προσπαθεια σου, το μεγαλυετρο μερος απο ολα αυτα, ηταν στην ουσια φωνη προς "ώτα μη ακουόντων"...
τι σπατάλη!
δεν μπορουσες να το πεις καλυτερα...![]()