Ρε δεν υπαρχει τιποτα πιο τιμιο απο τον κορεατη![/QUOTE]
Μην ανησυχεις σπυρο μου υπαρχει και κατα τα λεγομενα του χρηστου ακουει στο ονομα Rover coupe πυροβολο το εργαλειο![]()
Ρε δεν υπαρχει τιποτα πιο τιμιο απο τον κορεατη![/QUOTE]
Μην ανησυχεις σπυρο μου υπαρχει και κατα τα λεγομενα του χρηστου ακουει στο ονομα Rover coupe πυροβολο το εργαλειο![]()
Με αυτή τη λογική όταν πάρεις το αουντι με το καλό, θα μας γράφεις για την πιθανή υπεροχή και τα πλεονεκτήματα του αουντι έναντι της BMW σε αυτό εδώ το φορουμ??
Οκ όταν θα μας το παρουσιάσεις. Μετά??
Θα μπαίνεις σε κάθε συζήτηση και θα μας λες τι μλακιες συζητάτε εδώ..αουντι και παλι αουντι???
με βασανίζει αυτή η απορία.....![]()
υπαρχει πιο τιμιο αμαξι απ το ροβερ??????
οχι και δεν στριβουν τα ροβερ ενταξει τωρα...δεν θελετε τωρα να σας μιλησω για αεροδυναμικες κλπ, ενταξει ghost rider ειχατε μια ατυχη στιγμη, βγηκε η θαλασσα με στοπ και επεσε πανω σας, στον καθενα μπορει να συμβει!!!!!
σπυρακο ειχες τον κορεατη και ησουν ανθρωπος ησουν κυριος μεσα, τωρα ξαναγυρισες πισω στα γερμανικα κονσερβοκουτια!!!
εγω οταν εστριβε ο γιαννης το ροβερ δεν ειχα προβληματιστει ποτε παντως, ποτε δεν ειχαμε κινδυνεψει....ισως.....(δεν ξερω παντα ειχα κλειστα τα ματια μου)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 07-10-10 στις 19:34
ghost-rider (07-10-10), NickE60 (07-10-10), Nino (07-10-10), Thomelef (07-10-10)
Stathis (07-10-10)
Εμενα ο αδερφος σου μου χε παραδεχτει πως για να στριψει κλεινει το δρομο. Μου το εξομολογηθηκε σε μια στιγμη απελπησιας που του ελεγα πως δεν μπορω να στριψω...
Εβλεπα κυριες να στριβουν Yaris και ηταν ακριβως μπροστα μου, μπαιναμε με τα ιδια. Και εγω πισω μαζευα την εξωφρενικα ζωηρη εγγλεζεκη με σχιστοματικες καταβολες ουρα.
Ρε τζιπ επαιρνα και αισθανομουνα οτι ειχα κρατημα!
Ποιος αναφαρε το κουπε? Ο αδερφος μου? Διλιτρο τουρμπατο με 225 αλογα, καροτσα ενος τοννου, μπλοκαδουρα μπροστα και αγιος ο θεος!
Τα κερματα που θα σου δωσουν οταν το παρεις, εχε υποψιν σου ομως Πετρο και Χρηστο, οτι δεν ειναι ασημωμα. Για να δωσεις στο βαρκαρη που θα σε περασει απεναντι μετα την πρωτη στροφη ειναι![]()
εεε αυτο ειναι το νοημα του στριψιματος....στριβεις και δεν ξερεις που θα σταματησεις.....αυτο μονο λιγα αμαξια στο προσφερουν!!!!!!
και τα vti δεν στριβουν αλλα αν χωσεις 10κ στριβει, τα ροβερ αυτα που συζηταμε εχουν πατωματακι σχιστοματικο.. το θεμα ειναι ποιος ασχολειται! και το ραλλακι στριβει και απ το εργοστασιο, απλα το θεμα ειναι πως στριβει!(αν δεν ξερεις ψαχνεις για καροτσα αν αν αν) το θεμα στριψιμο ειναι υποκειμενικο στον καθενα...αλλοι στριβουν σε ανοιχτες στροφες αλλοι σε κλειστες αλλοι γουσταρουν να χαροπαλευουν αλλοι θελουν σιγουρια ...το θεμα ειναι οτι αυτα τα αμαξακια στριβουν με το 1/3 του bmw και σου προσφερουν το χαμογελο του να στριβεις με 250KM/H με ενα μ3! ολα τα αμαξακια ειναι καλα και το καθενα στην δουλεια του...ολο το θεμα ειναι να ξερεις τι οδηγας!
ghost-rider (07-10-10), m-power_01 (07-10-10)
H Σαρμέλα ή Σερμέλα είναι κάτι άλλο που υπάρχει κάτω απο αυτό που θεωρείς εσύ Σαρμέλα.
προφανώς αναφέρεσαι στο προφυλακτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το ανδρικό μόριο.
π.χ «αβέλω τη σερμέλα του σεβντοκατέ» (θέλω το μόριο του λαϊκού τραγουδιστή)
Συνώνυμα: φακιροπίπιζα, τουτού, λαμαρινάτη (αν πρόκεται για σκληρό μόριο)
η μικρή σαρμέλα ονομάζεται Κρίμα είναι ουσιαστικό και δεν πρέπει να συγχέεται με το επίρρημα.
Του σκύλου ονομάζεται Λυσαγμάν (προφέρεται με γαλλική προφορά) σαρμέλ ενώ το τεράστιο ονομάζεται Γούδα και είναι η τελευταία βαθμίδα της πέο-κλίμακας μεγέθους
πχ - Άπαπά μια γούδα! Τι σε τάιζε η μάνα σου αγόρι μου;
οι γενικές διαβαθμίσεις της σαρμέλας είναι φίφα --> μεσίκ --> μπάρα --> γούδα.
Τώρα λοιπόν νομίζω ότι έχουμε πλήρως καλύψει το θέμα...
Αν συνεχίσετε θα καλέσω την αστυνομία να σας μαζέψει όλους.