Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε δεν υπαρχει τιποτα πιο τιμιο απο τον κορεατη![/QUOTE]
    Μην ανησυχεις σπυρο μου υπαρχει και κατα τα λεγομενα του χρηστου ακουει στο ονομα Rover coupe πυροβολο το εργαλειο

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο σταθης ειναι και αουντακιας και πορσακιας και μπεμβεδακιας και αλφακιας και ντουκατακιας και βεσπακιας και λαμπρετακιας και τα "ταπανταολακιας"...

με λιγα λογια γουσταρει οτιδηποτε του βγαζει γουστα ή τον εξυπηρετει.

δεν εχει μετοχες σε καμια εταιρια, δεν εχει παρωπιδες, δεν ειναι οπαδος...

ειναι φιλος οποιασδηποτε "μηχανης" του κανει "κλικ", χωρις φοβο αλλα με παθος...
    Με αυτή τη λογική όταν πάρεις το αουντι με το καλό, θα μας γράφεις για την πιθανή υπεροχή και τα πλεονεκτήματα του αουντι έναντι της BMW σε αυτό εδώ το φορουμ??

Οκ όταν θα μας το παρουσιάσεις. Μετά??

Θα μπαίνεις σε κάθε συζήτηση και θα μας λες τι μλακιες συζητάτε εδώ..αουντι και παλι αουντι???

με βασανίζει αυτή η απορία.....

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αααχ το ροβερ... Ρε αυτο μας εφυγε σε μια στροφη και μας επεσε στη θαλασσα.
    Σοβαρα τωρα. Καλο αλλα δεν εστριβε...
    Τι δεν εστριβε ρε μια υπερεκτιμηση εκανε ο χρηστακης ενα βραδυ και εφυγε σε μια στροφη μην υπρβαλουμε τωρα οτι δεν στριβει

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

υπαρχει πιο τιμιο αμαξι απ το ροβερ??????
    οχι και δεν στριβουν τα ροβερ ενταξει τωρα...δεν θελετε τωρα να σας μιλησω για αεροδυναμικες κλπ, ενταξει ghost rider ειχατε μια ατυχη στιγμη, βγηκε η θαλασσα με στοπ και επεσε πανω σας, στον καθενα μπορει να συμβει!!!!!
    σπυρακο ειχες τον κορεατη και ησουν ανθρωπος ησουν κυριος μεσα, τωρα ξαναγυρισες πισω στα γερμανικα κονσερβοκουτια!!!
    εγω οταν εστριβε ο γιαννης το ροβερ δεν ειχα προβληματιστει ποτε παντως, ποτε δεν ειχαμε κινδυνεψει....ισως.....(δεν ξερω παντα ειχα κλειστα τα ματια μου)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 07-10-10 στις 19:34

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αυτή τη λογική όταν πάρεις το αουντι με το καλό, θα μας γράφεις για την πιθανή υπεροχή και τα πλεονεκτήματα του αουντι έναντι της BMW σε αυτό εδώ το φορουμ?? Οκ όταν θα μας το παρουσιάσεις. Θα μπαίνεις σε κάθε συζήτηση και θα μας λες τι μλακιες συζητάτε εδώ..αουντι και παλι αουντι??? με βασανίζει αυτή η απορία.....
    γιατι και τωρα αυτο δεν κανω???
    ειναι αναγκη να παρω αουντι?

6. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

ghost-rider (07-10-10), NickE60 (07-10-10), Nino (07-10-10), Thomelef (07-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι και τωρα αυτο δεν κανω???
    ειναι αναγκη να παρω αουντι?

ΑΨΟΓΟΣ!

8. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Stathis (07-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει πιο τιμιο αμαξι απ το ροβερ??????
    οχι και δεν στριβουν τα ροβερ ενταξει τωρα...δεν θελετε τωρα να σας μιλησω για αεροδυναμικες κλπ, ενταξει ghost rider ειχατε μια ατυχη στιγμη, βγηκε η θαλασσα με στοπ και επεσε πανω σας, στον καθενα μπορει να συμβει!!!!!
    σπυρακο ειχες τον κορεατη και ησουν ανθρωπος ησουν κυριος μεσα, τωρα ξαναγυρισες πισω στα γερμανικα κονσερβοκουτια!!!
    εγω οταν εστριβε ο γιαννης το ροβερ δεν ειχα προβληματιστει ποτε παντως, ποτε δεν ειχαμε κινδυνεψει....ισως.....(δεν ξερω παντα ειχα κλειστα τα ματια μου)
    Εμενα ο αδερφος σου μου χε παραδεχτει πως για να στριψει κλεινει το δρομο. Μου το εξομολογηθηκε σε μια στιγμη απελπησιας που του ελεγα πως δεν μπορω να στριψω...
    Εβλεπα κυριες να στριβουν Yaris και ηταν ακριβως μπροστα μου, μπαιναμε με τα ιδια. Και εγω πισω μαζευα την εξωφρενικα ζωηρη εγγλεζεκη με σχιστοματικες καταβολες ουρα.
    Ρε τζιπ επαιρνα και αισθανομουνα οτι ειχα κρατημα!

Ποιος αναφαρε το κουπε? Ο αδερφος μου? Διλιτρο τουρμπατο με 225 αλογα, καροτσα ενος τοννου, μπλοκαδουρα μπροστα και αγιος ο θεος!

Τα κερματα που θα σου δωσουν οταν το παρεις, εχε υποψιν σου ομως Πετρο και Χρηστο, οτι δεν ειναι ασημωμα. Για να δωσεις στο βαρκαρη που θα σε περασει απεναντι μετα την πρωτη στροφη ειναι

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εεε αυτο ειναι το νοημα του στριψιματος....στριβεις και δεν ξερεις που θα σταματησεις.....αυτο μονο λιγα αμαξια στο προσφερουν!!!!!!
    και τα vti δεν στριβουν αλλα αν χωσεις 10κ στριβει, τα ροβερ αυτα που συζηταμε εχουν πατωματακι σχιστοματικο.. το θεμα ειναι ποιος ασχολειται! και το ραλλακι στριβει και απ το εργοστασιο, απλα το θεμα ειναι πως στριβει!(αν δεν ξερεις ψαχνεις για καροτσα αν αν αν) το θεμα στριψιμο ειναι υποκειμενικο στον καθενα...αλλοι στριβουν σε ανοιχτες στροφες αλλοι σε κλειστες αλλοι γουσταρουν να χαροπαλευουν αλλοι θελουν σιγουρια ...το θεμα ειναι οτι αυτα τα αμαξακια στριβουν με το 1/3 του bmw και σου προσφερουν το χαμογελο του να στριβεις με 250KM/H με ενα μ3! ολα τα αμαξακια ειναι καλα και το καθενα στην δουλεια του...ολο το θεμα ειναι να ξερεις τι οδηγας!

11. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

ghost-rider (07-10-10), m-power_01 (07-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    To θεμα ξεχυλωσε σα κυλότα, και ειναι λογικό, γιατι κανονικά θε επρεπε να φας πολύ κραξιμο, και στη συνεχεια να το μεταδώσεις εκει που πρεπει.

Πιό safe ειναι να γαμησεις μαύρη στο soweto χωρίς σαρμέλα.

Κατα τα άλλα, τα επιχειρηματα του γκοστ για το κόστος των αναλώσιμων ή των body panels έχουν βάση. Γιαυτο ομως υπάρχει η μεικτή.
    H Σαρμέλα ή Σερμέλα είναι κάτι άλλο που υπάρχει κάτω απο αυτό που θεωρείς εσύ Σαρμέλα.
    προφανώς αναφέρεσαι στο προφυλακτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το ανδρικό μόριο.
    π.χ «αβέλω τη σερμέλα του σεβντοκατέ» (θέλω το μόριο του λαϊκού τραγουδιστή)
    Συνώνυμα: φακιροπίπιζα, τουτού, λαμαρινάτη (αν πρόκεται για σκληρό μόριο)

η μικρή σαρμέλα ονομάζεται Κρίμα είναι ουσιαστικό και δεν πρέπει να συγχέεται με το επίρρημα.

Του σκύλου ονομάζεται Λυσαγμάν (προφέρεται με γαλλική προφορά) σαρμέλ ενώ το τεράστιο ονομάζεται Γούδα και είναι η τελευταία βαθμίδα της πέο-κλίμακας μεγέθους
    πχ - Άπαπά μια γούδα! Τι σε τάιζε η μάνα σου αγόρι μου;

οι γενικές διαβαθμίσεις της σαρμέλας είναι φίφα --> μεσίκ --> μπάρα --> γούδα.

Τώρα λοιπόν νομίζω ότι έχουμε πλήρως καλύψει το θέμα...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν συνεχίσετε θα καλέσω την αστυνομία να σας μαζέψει όλους.

14. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

BILL007 (07-10-10), Kostas_1 (07-10-10), Vasilis (07-10-10)

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP