Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: Προβλήματα με runflat σε E90

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

με πεισατε παιδεσ .....και εγω ειμαι υπερ των συμβατικον...και το δικο μου με τα rfl..νομιζω οτι θα μου φυγει το τιμονι οταν παταω σε μικρογουρνεσ κτλ.λες και μου τραβανε το τιμονι κανει...ολα αυτα πιστευετε ειναι απο τα λαστιχα ειναι και για αλαγη βεβαια..
    :

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

με συμβατικά θα κερδίσεις σε άνεση αλλά θα χάσεις σε οδηγική συμπεριφορά στο όριο.
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    με συμβατικά θα κερδίσεις σε άνεση αλλά θα χάσεις σε οδηγική συμπεριφορά στο όριο.
    νομιζω οτι κανεις μεγαλο λαθος...ισα ισα που με συμβατικα εχεις την επιλογη να βαλεις οτι τυπο γουσταρεις ενω τα ραν φλατ εχουν περιορισμους....πχ π ζερο ροσο μου ειπε εμενα οτι δεν βγαζει ραν φλατ που ειναι ανωτερο απο τις σαμπρελες που μου χει το εργοστασιο επανω...

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομιζω οτι κανεις μεγαλο λαθος...ισα ισα που με συμβατικα εχεις την επιλογη να βαλεις οτι τυπο γουσταρεις ενω τα ραν φλατ εχουν περιορισμους....πχ π ζερο ροσο μου ειπε εμενα οτι δεν βγαζει ραν φλατ που ειναι ανωτερο απο τις σαμπρελες που μου χει το εργοστασιο επανω...
    μπορεί να κάνω λάθος, δεν το έχω κάνει ο ίδιος (αλλαγή απο runflat σε συμβατικά) αλλά όσα παιδιά το έκαναν - και υποστηρίζουν ότι πάνε κομμάτια στις στροφές - λένε ότι έχασαν πολύ σε οδηγική συμπεριφορά απο το τσάκισμα που κάνουν τα συμβατικά.
    Επίσης, σε οδήγηση στο ίσιο αλλά με πάρα πολύ υψηλές ταχύτητες λένε ότι έγινε πιο πλαδαρό το αμάξι

Το δικηγόρο του διαβόλου κάνω παιδιά...
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP