Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    στις ζημιες και μικτη να εχεις, την απαλλαγη των 500 ευρω δεν τη γλιτωνεις...

δυστυχως τα μεγαλα αυτοκινητα απαξιωνονται τοσο επειδη υπαρχει πολυ μικρο κοινο να τα αποκτησει και να τα συντηρησει.

ο φιλος μας ο bmw_850 (οχι ο γιωργης), πουλαει εδω και 3 χρονια ενα αριστο αψεγαδιαστο 850 κοντα στα 5000 ευρω, και δεν υπαρχει κανεις να το παρει...
    ρωτηστε σε μια αντιπροσωπεια ποσο εχει ενα τυπικο ετησιο σερβις και ποσο κοστιζουν τα παγια εξοδα και καταλαβετε το γιατι...
    Ο βασικός λόγος που δεν πωλείται το 850 αυτό λογικά δεν είναι τα σέρβις, αφού με τόσο χαμηλή τιμή όσο πανάκριβο και να είναι το σέρβις πάλι κερδισμένος βγαίνεις.
    Απλά, το συγκεκριμένο έχει αγγλικές πινακίδες και για να γίνει ελληνικό θυμάμαι πως ήθελε περίπου 15-20 χιλιάρικα ακόμα.
    Άρα, μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο κόστος αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτοκίνητα στυλ 8άρας, 6άρας κλπ δεν απαξιώνονται πολύ ευκολότερα από άλλα μικρότερα. Απλά τα 5 χιλιάρικα για 850 δεν είναι ρεαλιστικό ποσό. Όπως φυσικά δεν είναι κι αυτό! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/432148/

Τώρα για την απαλλαγή, μπορεί να είναι και 300 ευρώ ανάλογα την ασφαλιστική, έχω ακούσει και για χαμηλότερα.
    Το θέμα κατά τη γνώμη μου όμως είναι το πόσο θα κοστίζει η μικτή για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο με τεράστιο κυβισμό. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι κάτω από 3 χιλιάρικα το χρόνο, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο το κόστος συντήρησης του, σε σχέση με ένα πιο ταπεινό golf, ή ιαπωνικό, τα οποία μετά από κάποιο διάστημα μπορείς και να τα έχεις χωρίς μικτή, αφού σίγουρα η επισκευή τους κοστίζει πολύ λιγότερο.
    Άρα και μόνο το ότι θα πρέπει να έχεις μόνιμα με μικτή ένα αυτοκίνητο και μάλιστα πολύ ακριβή, είναι ακόμα ένα μειονέκτημα για τη συγκεκριμένη Μ6 για κάποιον που δεν του περισσεύουν αρκετά χρήματα.

Εν κατακλείδι, μόνο φιλολογική φαίνεται να είναι η σύγκριση μεταξύ r32 και της stroker M6.
    Καλύτερα ο φίλος σου να βάλει καμία 335 στο παιχνίδι ή κανα evo, ώστε να έχει περισσότερο και ουσιαστικό ενδιαφέρον η συζήτηση.

ps Μιας και απ'ό,τι φαίνεται όλα οδηγούν στον ένα και μοναδικό 850csi, έβαλε το άρμα του σε αγγελία?? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/960961/
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τζάμπα τσακωμός και προκλήσεις για αλλου αυτοκίνητο. Που να ήταν και δικό μας.

3. The Following 3 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

PSDEDES (07-10-10), Thomelef (07-10-10), z3outofmind (07-10-10)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

καλα ο ενας θελει 5.000 και ο αλλος 50.000
    Ρε παμε καλαααα.!!!

μαλλον του ραπτη βλεπει ο φιλος μας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 07-10-10 στις 13:57

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο βασικός λόγος που δεν πωλείται το 850 αυτό λογικά δεν είναι τα σέρβις, αφού με τόσο χαμηλή τιμή όσο πανάκριβο και να είναι το σέρβις πάλι κερδισμένος βγαίνεις.
    Απλά, το συγκεκριμένο έχει αγγλικές πινακίδες και για να γίνει ελληνικό θυμάμαι πως ήθελε περίπου 15-20 χιλιάρικα ακόμα.
    Άρα, μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο κόστος αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτοκίνητα στυλ 8άρας, 6άρας κλπ δεν απαξιώνονται πολύ ευκολότερα από άλλα μικρότερα. Απλά τα 5 χιλιάρικα για 850 δεν είναι ρεαλιστικό ποσό. Όπως φυσικά δεν είναι κι αυτό! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/432148/

Τώρα για την απαλλαγή, μπορεί να είναι και 300 ευρώ ανάλογα την ασφαλιστική, έχω ακούσει και για χαμηλότερα.
    Το θέμα κατά τη γνώμη μου όμως είναι το πόσο θα κοστίζει η μικτή για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο με τεράστιο κυβισμό. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι κάτω από 3 χιλιάρικα το χρόνο, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο το κόστος συντήρησης του, σε σχέση με ένα πιο ταπεινό golf, ή ιαπωνικό, τα οποία μετά από κάποιο διάστημα μπορείς και να τα έχεις χωρίς μικτή, αφού σίγουρα η επισκευή τους κοστίζει πολύ λιγότερο.
    Άρα και μόνο το ότι θα πρέπει να έχεις μόνιμα με μικτή ένα αυτοκίνητο και μάλιστα πολύ ακριβή, είναι ακόμα ένα μειονέκτημα για τη συγκεκριμένη Μ6 για κάποιον που δεν του περισσεύουν αρκετά χρήματα.

Εν κατακλείδι, μόνο φιλολογική φαίνεται να είναι η σύγκριση μεταξύ r32 και της stroker M6.
    Καλύτερα ο φίλος σου να βάλει καμία 335 στο παιχνίδι ή κανα evo, ώστε να έχει περισσότερο και ουσιαστικό ενδιαφέρον η συζήτηση.

ps Μιας και απ'ό,τι φαίνεται όλα οδηγούν στον ένα και μοναδικό 850csi, έβαλε το άρμα του σε αγγελία?? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/960961/
    και βεβαια ειναι με αγγλικες πινακιδες το αυτοκινητο και αυτος ειναι ενας ακομα ανασταλτικος παραγοντας.
    αλλα και με ελληνικες να ηταν, παλι δεν θα ειχε πολυ καλυτερη τυχη λογω ολων αυτων που προανεφερα.

ρεαλιστικο ποσο σε αυτα τα αυτοκινητα δεν υπαρχει.
    διοτι δεν υπαρχουν αρκετες αγοραπωλησιες ωστε να υπαρχει ενας "μπουσουλας".
    η τιμη καθοριζεται απο την προσφορα και τη ζητηση.
    και οταν η ζητηση ειναι μηδενικη, για ποιο ρεαλισμο να μιλησουμε...
    αυτος ειναι ο ρεαλισμος. δεν υπαρχει ανθρωπος να το παρει ακομα και χαρισμα αν ειναι να επωμισθει τα εξοδα του (και οχι να το παρατησει σε ενα χωραφι βεβαια)...

οσον αφορα τις μικτες, στα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας ξεκινανε απο τα 500...
    δεν ειναι yaris για να εχει απαλλαγη 200 ευρω...
    δεν υπαρχει αυτο...
    ή μαλλον υπαρχει αν το θελει καποιος (ολα γινονται ακομα και χωρις απαλλαγη), αλλα το ασφαλιστρο μεταβαλεται γεωμετρικα και ειναι εντελως ασυμφορο.

6. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

ghost-rider (07-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

η απουσια μετατροπων, αισθητικων και μηχανικων.

Μη λές ψέμματα, έχεις φρένα

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

sorry gia ta greeklish alla grafo apo thlefono. O ghost odhgei bmw. Epeidi uphrxe thema gia to antitheto. Mporei kata kapoio tropo na exei alla 5 aytokinhta pou den einai bmw, alla to prosopiko tou kathimerino autokinito einai ena e46 320 ci.
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη λές ψέμματα, έχεις φρένα
    θα τα εβγαζα ρε...
    εχω κρατησει τα μαμα...

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

θα τα εβγαζα ρε...
    εχω κρατησει τα μαμα...
    εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι ησουν και με stroker kit?

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν ξερω, δεν ειμαι παντως...
    στο μοτερ μονο λαδια εχουμε αλλαξει, ουτε καν φιλτρα αερα...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry gia ta greeklish alla grafo apo thlefono. O ghost odhgei bmw. Epeidi uphrxe thema gia to antitheto. Mporei kata kapoio tropo na exei alla 5 aytokinhta pou den einai bmw, alla to prosopiko tou kathimerino autokinito einai ena e46 320 ci.
    α ναι τώρα θυμήθηκα, αυτό με τα ατελείωτα θέματα... Λάθος μου, είχα την εντύπωση πως ήταν του πατέρα του, κι ότι έχει Α4 ...μας έχει μπερδέψει αυτό το παιδί..

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP