Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Rides
    0

Προεπιλογή

εβαλα εγω στη θεση σου στρατο!!!
    ε βεβαια...μετα απο μια συντομη βολτα με το μ6 πρεπει να ...ελαφρωνεις και λιγο!!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα συχνάζει σε τέτοια μέρη τότε αξίζει τα λεφτά του χαχαχαχαχαχα.

3. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

NickE60 (06-10-10)

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλουσα με εναν γνωστο στην δουλεια και ειχαμε ανοιξει το θεμα αγορας αυτοκινητου...ετοιμαζεται για αγορα και θελει να κυμανθει 55.000 με 60.000Ε.
    προηγουμενο αμαξι s3(το προηγουμενο αρκετα καλο...)τωρα το σκεφτεται
    για golf r32.με κοπο και γνωση οπου και την εχει...στοχος με safe διαθεσεις 600ps..η γνωμη μου ηταν αντιθετη εξαρχης γιατι για εμενα προσωπικα ειναι πολλα για golf...(ean kai ειχα golfea..)ειρθα σπιτι και μου ηρθε μηνυμα οπου μου εγραφε...ειδα αυτο....................(Δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@..............ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ)
    https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/929149/
    No Comends:Με τα ιδια λεφτα (και λιγωτερα) Τι να μετρηση ΕΔΩ το γκολφ και το μ6κι

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...7&pageNumber=1

Rides
    0

Προεπιλογή

Το βραδυ θα διαβασω την σελιδα 50

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850 CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    No Comends:Με τα ιδια λεφτα (και λιγωτερα) Τι να μετρηση ΕΔΩ το γκολφ και το μ6κι

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...7&pageNumber=1
    Δεν ειναι τα ιδια χρηματα, δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα για ξενες πινακιδες (= αποφυγη τελωνειου)

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι τα ιδια χρηματα, δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα για ξενες πινακιδες (= αποφυγη τελωνειου)
    Ο.Κ....................

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    70.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τόσο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όσο και για καινούριο.

Όλα όμως είναι σχετικά, δηλαδή τα 70 χιλιάρικα δεν είναι πολλά για μεταχειρισμένο, αν αυτό είναι πχ μια 430.
    Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, τα 80 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο διπλάσιας εργοστασιακής αξίας και άλλα τόσα έξτρα, είναι πολύ λογικά, αν είναι σωστά συντηρημένο.

Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon 400-500+ αλόγων που το μόνο που κάνουν καλά είναι να κερδίζουν κανά πάτημα.
    Εκτός και αν ο κάτοχος σκοπεύει να το έχει για να βγάζει μεροκάματο.
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????
    εσύ σαν καλός φίλος πρέπει να τον πείσεις να μην κάνει καμία μ@λ@κί@, αν τα
    έσοδα του και τα φορολογικά του του επιτρέπουν να έχει αυτό το αμάξι.
    πιθανότατα να μην έχει πρόβλημα απο τη στιγμή που σκέφτεται να δώσει τόσα
    λεφτά αυτή την εποχή για αγορά αυτοκινήτου...
    πιστεύω πως για κάθε λογικό άνθρωπο το Μ6 είναι μονόδρομος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

z3outofmind (06-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως σοβαρά τώρα ...αν το δεις μπροστά σου ....θα σου σηκωθεί η τρίχα, θα "σου φύγουν τα τσίσα" ...θα ξεχάσεις μονομιάς ο,τι έχεις γράψει εδώ...

Κοιτα. Δεν θελω να μαι ξεροκεφαλος.

Η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως το βλεπω, νιωθω οτι καποιος καγκουρακος ειχε φουσκωμενη τσεπη, και αντι να παρει κλασσικα ενα ραλακι και να το κανει σαν τα μουτρα του, διαλεξε ενα Μ6. Ετσι για να διαφερουμε ρε παιδι μου...
    Πηρε το κοσμημα και το κανε εβιδι... Μπλε νέον αναβει απο κατω?

Το πηρε και το ξεκολ..... Τι να κανει και το μοτερ. Βλεποντας αυτο το καπο και αυτο τον προφυλακτηρα, στεναχωριεμαι που δεν χωραει στον καμπινε, που λεμε και στα μερη μου. Οτι καλο και να χει εμενα μου μυριζει καγκουριλα μπουνια. Ξεκαθαρα πραγματα.

Εαν ομως εχεις δικιο και βλεποντας το απο κοντα αλλαξω γνωμη(και οταν βλεπω οτι εχω αδικο αλλαζω γρηγορα. Ο Σπυρος, m-power, μπορει να στο διαβεβαιωσει!) και αν οντως ειναι να μου φυγουν τα τσισα... Χρωσταω κερασμα(χρωσταω σε πολυ κοσμο βεβαια θα μπεις σε σειρα αναμονης). Σοβαρα τωρα. Και θα αναγνωρισω οτι ημουν off και το μαραφετι ειναι εξαιρετικο.

Οσο για το VAG, ας θυμομαστε ποτε ποτε οτι εχει βγαλει και το γρηγοροτερο αυτοκινητο παραγωγης. Δεν σχολιαζω την τιμη του, ουτε αν αξιζει. Δεν πιστευω οτι αξιζει γιατι ειναι στα χρηματα μαχητικου αεροσκαφους... Σιγουρα ομως ειναι το απολυτο. Στο bug αναφερομαι παντα..

Α, καπου την ανοιξη εχω ενημερωθει οτι θα καταφτασει ενα τετοιο στην αθηνα... Ευκαιρια για τα απανταχου οχηματα του bmw group να ξετιναξουν το υπερτροφικο ΤΤ και να αναγνωριστει η υπεροχη της ελικας.

.................................................. .................................................. ....
    Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να με μπαναρετε να ησυχασετε και εσεις και εγω παρεπιμπτοντως...

12. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

mitsos_chania (06-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

^
    Φίλε ghost, όση σχέση έχει η veyron με το golf, άλλη τόση έχει η 458 italia με το punto.
    Άλλα αυτοκίνητα τα vw και τα audi και άλλα οι bugatti, δεν υπάρχει καμία επαφή πουθενά.

Και φυσικά, η bmw δεν έχει αυτοκίνητο που να κοντράρει τη veyron, αλλά δεν έχει και αυτοκίνητο που να κοστίζει 1+ εκατομμύριο ευρώ. Με την audi
    όμως που είναι και στην ίδια κατηγορία απ'όλες τις απόψεις, δε νομίζω ότι υστερεί πουθενά. Το αντίθετο μάλιστα.

Το koeniggsegg πάλι και με λιγότερα χρήματα απτη bug, μια χαρά την κοντράρει.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP