ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ
Καποιος φιλος ανοιξε ενα θεμα να μας πει οτι εχασε τον υπνο του αλλα τελικα με τοσα που ειπωθηκαν δεν καταλαβε κανεις γιατι.
Για το R32,για το M6 ή για τα λεφτα που ειναι διατεθιμενος καποιος να χαλασει αυτη την περιοδο;
Πλακα κανω,z3outofmind να πεις του φιλου σου να περιμενει λιγο ακομα και θα το παρει ακομα πιο φτηνα,το Μ6 βεβαια οχι το αλλο.
Ειναι δυνατον να συγκρινουμε ανομοια πραγματα;
Απο την μια μιλαμε για ενα high class αυτοκινητο το οποιο εχει κοστισει συνολικα οσο κανουν 8 golf και απο την αλλη για ενα καινουριο αυτοκινητο,πολυ καλο σε ποιοτητα,αρκετα βελτιωσιμο αλλα χωρις χαρακτηρα κατα την αποψη μου.Μην ξεχνατε οτι το νεο R32 φοραει τον διλιτρο μοτερ.
Βεβαιως και ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 αυτοκινητα με διαφορετικο χαρακτηρα.
Αν βρισκομουνα στην θεση του κυριου που εχει 60000 ευρω θα επαιρνα ενα Μ3 του 08 και με τα υπολοιπα χρηματα αν υπαρχουν και δεν ειχα εξαντλησει ολο το budget θα εβαζα ενα κομπρεσορα για να παιζω καπου στα 600 αλογα.
Δεν νομιζω οτι μπορεις με αυτα τα λεφτα να φτιαξεις ενα R32 το οποιο θα σου δινει την χαρα του Μ3 αλλα και το prestige για τα λεφτα που εχεις χαλασει.
Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτος που πληρωνει μπορει να επιλεξει οτι γουσταρει αλλα επειδη ο φιλος σου σε εχει ρωτησει καλο ειναι να τον συμβουλεψεις να μην πεταξει τα λεφτα του.
z3outofmind (07-10-10)
για να ξαναμπούμε στο θέμα, χωρίς περιστροφές, υπονοούμενα και συστάσεις προς το φόρουμ,
κάποιος που διαθέτει το budget και δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο τα ποσά, δεν θα ασχοληθεί με ραλάκι. Όχι δυστυχώς ξέχασε να βάλει νεον..
για το επόμενο σχόλιο, το πρόβλημά σου είναι ότι δεν χωράνε στον καμπινέ? Διακοσμητικές ανησυχίες?
...αν ήξερες τι προσφέρει στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου στα πολλά χλμ αλλά και στη μείωση της θερμοκρασίας του κινητήρα το συγκεκριμένο κιτ και ειδικότερα τα τεμάχια προφυλακτήρας-καπώ (που δεν χωράνε στον καμπινε) όπου οι αεραγωγοί του καπω που βρίσκονται στα πιτσιλιστήρια του παρπριζ έχουν άμεση σχέση με τους αεραγωγούς στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα... θα απέφευγες να κάνεις αυτό το σχόλιο, απλά θα έλεγες ότι δεν σου αρέσει. Την απαραίτητη αυτή λειτουργία της μείωσης θερμοκρασίας για ένα υπερκυβισμένο αλλά και εξελιγμένο V10 κινητήρα δεν την κάνει άλλο κιτ... μόνο αυτό ...και τι να κάνουμε είναι καγκούρικο... να σου πω εδώ ότι δεν είμαι καθόλου fan της AC Schintzer, μάλλον την αντιπαθώ ..αυτό το κιτ όμως κάνει δουλειά..
σου τα εξηγώ μήπως καταλάβεις, έστω κι αν δεν είσαι BMWδόφιλος, αν δεν μπορείς, τουλάχιστον ας το διαβάσουν άλλοι...
όσο για τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί τα θεωρώ άκυρα (τη σύγκριση δηλαδή)
Νικολα αν καποιος θα επρεπε να εκτοξευτει απο εδω μεσα ,αυτος ειναι ο σι ες αι...που καθημερινα κραζει τα bmw και ασχολειται μονο με 850 , γκε τε οοο , ες ελ αρ και β12. Μηπως πρεπει να αρχισουμε να το παιζουμε ολοι τρελα??...ξερεις αυτο το τρελοχαρτο που σε απαλλασει απο διαφωνιες και συγκρουσεις...
Ο Γκοστ εχει τουλαχιστον επιχειρηματα και ας βρισκουν αντιθετους καποιους..
Εντελως φιλικα.
υ.γ. ειμαι και εγω κρυφοςβαγκ!!!![]()
Μάνο το ξέρω. Εσύ έχεις και BMW όμως δικό σου ...και δεν ειρωνεύεσαι με σκοπό να τσεκάρεις που βρίσκονται τα όρια του μπαναρίσματος.. και να το λες κιόλας... Έχει μια διαφορά..
αν παρακολούθησες, εγώ δεν πρότεινα να φύγει κάποιος, ο ίδιος υπονόησε ότι επειδή γράφει ότι θέλει θα τον διώξουμε.. και μας το προτείνει.. για να ησυχάσει λέει... μετά από ένα ποστ γεμάτο ειρωνεία... δεν είναι λογική αυτή για σοβαρούς ανθρώπους. Τέλος πάντων το θέμα έχει λυθεί με τον γκοστ..
όσο για το άλλο που λες, θα σου πω... κρίμα είναι να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά... δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο σοβαρότητας. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές, κάποιοι έχουν συγκεκριμένα κολλήματα, είναι διαφορετικοί ως πολύ διαφορετικοί, ας δείξουμε λίγο ανωτερότητα και μην ασχολούμαστε με θέματα άκυρα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν εμπεριέχουν κακία..
Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.
Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.
Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.
Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.
Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.
Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.
Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.
Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!
24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.
Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.
Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.
Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.
Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.