Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι αλλα δεν παυει το ενα να ειναι μεταχειρισμενο και το αλλο καινουριο. Και οταν καποιος συζητα για ενα μπατζετ αγαπητε, μπορει να ειναι αυτο το μπατζετ του και να μην μπορει η να μην θελει να το τεντωσει απο τα αυτια. Το να το εξαντλησει σε ενα βελτιωμενο Μ επειδη ειναι Μ και να απορριψει κατι καινουριο, που μπορει να το κοντρολαρει, επειδη δεν ειναι Μ δεν ακουγεται τοσο σοβαρο. Εστω και αν το καινουριο ειναι golf.

Και πονταρουμε στο οτι δε θα ζητησει κατι το βελτιωμενο Μ λοιπον? Και αν ζητησει και εχει εξανληθει το ποσο? Τραβαμε απο αλλου? Αν φτασουμε στο σημειο να στερηθουμε κατι για να συντηρησουμε αμαξι η κατασταση εχει ξεφυγει...
Θεωρώ κατα την γνώμη αν και δεν μ πέφτει λόγος ότι όταν δίνει κάποιος 60000+ να πάρει αμάξι σήμερα δεν νομίζω ότι θα χει θέμα με τα 70. Απο κει και πέρα δεν νομίζω ότι τα 10000 κάνουν την διαφορά για το αν είναι οριακά γιατί αν είναι έτσι ας παρει ένα των 30000 να του μείνουνε για ζημιές. Όπως θα διαφωνήσω για το αν ένα καινούριο θα σου βγάλει βλάβες. Πλέον θεωρώ(από πρωσοπικές εμπειρίες και από γνωστούς) ότι όσες θα σου βγάλει ένα λίγο μεταχειρισμένο θα σου βγάλει και το καινούριο.
Θεωρείς απίθανο να ζητήσει κάτι το καινουριο r32?
Όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις και δεν τα λέω για να την πω σε κάποιον(για να μην παρεξηγηθώ)