Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνωμη...αλλα εαν ειναι καθαρο το μαυρο μ6,,,,και εχει ολο αυτο το πακετο που διχνει στις φωτο.........δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους....και "ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"πιστευω και το μαυρο μ6 με 70.000¤ το εχει ανετα!!!!!!!!!!το μονο κολημα που τον δικιολογο τον φιλο που θελει να κανει την αγορα ειναι πως οτι περνει θελει να του περνει και την ΠΑΡΘΕΝΙΑ""""
    Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..εαν ειναι καθαρο το μεταχειρισμενο θα το χτυπαγα.......αλλα θα μου πειτε παιζονται και 70.000¤ σε αυτο το παιχνιδι αγορας..και για μεταχειρο δεν τα λες και λιγα...........
    70.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τόσο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όσο και για καινούριο.

Όλα όμως είναι σχετικά, δηλαδή τα 70 χιλιάρικα δεν είναι πολλά για μεταχειρισμένο, αν αυτό είναι πχ μια 430.
    Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, τα 80 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο διπλάσιας εργοστασιακής αξίας και άλλα τόσα έξτρα, είναι πολύ λογικά, αν είναι σωστά συντηρημένο.

Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon 400-500+ αλόγων που το μόνο που κάνουν καλά είναι να κερδίζουν κανά πάτημα.
    Εκτός και αν ο κάτοχος σκοπεύει να το έχει για να βγάζει μεροκάματο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

deepBLUE (07-10-10), NickE60 (05-10-10), Thomelef (05-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon .....
    ..και με το συγκεκριμένο Μ6 όχι ιεροσυλία... κακούργημα είναι..

4. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Thomelef (05-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..και με το συγκεκριμένο Μ6 όχι ιεροσυλία... κακούργημα είναι..
    Ναι αλλα δεν παυει το ενα να ειναι μεταχειρισμενο και το αλλο καινουριο. Και οταν καποιος συζητα για ενα μπατζετ αγαπητε, μπορει να ειναι αυτο το μπατζετ του και να μην μπορει η να μην θελει να το τεντωσει απο τα αυτια. Το να το εξαντλησει σε ενα βελτιωμενο Μ επειδη ειναι Μ και να απορριψει κατι καινουριο, που μπορει να το κοντρολαρει, επειδη δεν ειναι Μ δεν ακουγεται τοσο σοβαρο. Εστω και αν το καινουριο ειναι golf.

Και πονταρουμε στο οτι δε θα ζητησει κατι το βελτιωμενο Μ λοιπον? Και αν ζητησει και εχει εξανληθει το ποσο? Τραβαμε απο αλλου? Αν φτασουμε στο σημειο να στερηθουμε κατι για να συντηρησουμε αμαξι η κατασταση εχει ξεφυγει...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλα δεν παυει το ενα να ειναι μεταχειρισμενο και το αλλο καινουριο. Και οταν καποιος συζητα για ενα μπατζετ αγαπητε, μπορει να ειναι αυτο το μπατζετ του και να μην μπορει η να μην θελει να το τεντωσει απο τα αυτια. Το να το εξαντλησει σε ενα βελτιωμενο Μ επειδη ειναι Μ και να απορριψει κατι καινουριο, που μπορει να το κοντρολαρει, επειδη δεν ειναι Μ δεν ακουγεται τοσο σοβαρο. Εστω και αν το καινουριο ειναι golf.

Και πονταρουμε στο οτι δε θα ζητησει κατι το βελτιωμενο Μ λοιπον? Και αν ζητησει και εχει εξανληθει το ποσο? Τραβαμε απο αλλου? Αν φτασουμε στο σημειο να στερηθουμε κατι για να συντηρησουμε αμαξι η κατασταση εχει ξεφυγει...
    Θεωρώ κατα την γνώμη αν και δεν μ πέφτει λόγος ότι όταν δίνει κάποιος 60000+ να πάρει αμάξι σήμερα δεν νομίζω ότι θα χει θέμα με τα 70. Απο κει και πέρα δεν νομίζω ότι τα 10000 κάνουν την διαφορά για το αν είναι οριακά γιατί αν είναι έτσι ας παρει ένα των 30000 να του μείνουνε για ζημιές. Όπως θα διαφωνήσω για το αν ένα καινούριο θα σου βγάλει βλάβες. Πλέον θεωρώ(από πρωσοπικές εμπειρίες και από γνωστούς) ότι όσες θα σου βγάλει ένα λίγο μεταχειρισμένο θα σου βγάλει και το καινούριο.
    Θεωρείς απίθανο να ζητήσει κάτι το καινουριο r32?
    Όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις και δεν τα λέω για να την πω σε κάποιον(για να μην παρεξηγηθώ)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα σου πω κάτι... Το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί πες 130000. Τόσο τουλάχιστον έκαναν τα τελευταία που είχα δει στη βιτρίνα. Με 10000 παίρνεις (και βάζεις) μοτέρ V10 εισαγωγής με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια. Λέμε τώρα, πως είσαι άρρωστος και θέλεις να ξέρεις τι έχεις, άντε κι ότι σου αρέσουν και τα 80000 σε πράγματα που έχει πάνω του, που αν υπάρχουν ίδια, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού σε όλη την Ευρώπη και πολλά λέω, 2-3 είναι (εκτός από το κιτ υπερκυβισμού και γενικά τον κινητήρα)

Θα σου στοιχίσει 70 + 10 κάνει 80000 και θα έχεις ένα εμφανισιακά σπάνιο θηρίο Μ6 με θεόνορμαλ εγγυημένο κινητήρα.... Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε θα είχα τσεπάτα 60000 (που σημαίνει ότι έχω και καβάτζα) και θα άφηνα το τέρας για να πάρω γκολφ? Θα τρελαθούμε τώρα? Καταλαβαίνω τη συμπάθειά σου για το γκρουπ αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι γίνεσαι υπερβολικός!

...και 1000 άλογα να έβγαζε το γκολφ καινούριο, με 70000 το Μ6 θα έπαιρνα. Όχι απλά θα το έπαιρνα ...δεν θα το έδινα και ποτέ.. ειδικά το συγκεκριμένο..
    ...το carbon bodykit που φοράει ..και μόνον αυτό ....κάνει όσο το γκολφ...

8. The Following 5 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

bill_m3 (06-10-10), Monsta (06-10-10), paganis (06-10-10), Thomelef (06-10-10), Z4 DCT (06-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα σου πω κάτι... Το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί πες 130000. Τόσο τουλάχιστον έκαναν τα τελευταία που είχα δει στη βιτρίνα. Με 10000 παίρνεις (και βάζεις) μοτέρ V10 εισαγωγής με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια. Λέμε τώρα, πως είσαι άρρωστος και θέλεις να ξέρεις τι έχεις, άντε κι ότι σου αρέσουν και τα 80000 σε πράγματα που έχει πάνω του, που αν υπάρχουν ίδια, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού σε όλη την Ευρώπη και πολλά λέω, 2-3 είναι (εκτός από το κιτ υπερκυβισμού και γενικά τον κινητήρα)

Θα σου στοιχίσει 70 + 10 κάνει 80000 και θα έχεις ένα εμφανισιακά σπάνιο θηρίο Μ6 με θεόνορμαλ εγγυημένο κινητήρα.... Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε θα είχα τσεπάτα 60000 (που σημαίνει ότι έχω και καβάτζα) και θα άφηνα το τέρας για να πάρω γκολφ? Θα τρελαθούμε τώρα? Καταλαβαίνω τη συμπάθειά σου για το γκρουπ αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι γίνεσαι υπερβολικός!

...και 1000 άλογα να έβγαζε το γκολφ καινούριο, με 70000 το Μ6 θα έπαιρνα. Όχι απλά θα το έπαιρνα ...δεν θα το έδινα και ποτέ.. ειδικά το συγκεκριμένο..
    ...το carbon bodykit που φοράει ..και μόνον αυτό ....κάνει όσο το γκολφ...
    Στραγαλια τα καναμε τα χιλιαρικα. Δεν ειναι θεμα του γκολφ και του γκρουπ εδω. Αμα θες βαλε πιο πανω οπου γκολφ 135 η 335. Υποκειμενικο το ζητημα ετσι? Ολοι αυτοι που πηραν καινουρια 135 ειναι χαζοι γιατι θα μπορουσαν να παρουν Μ δευτερο χερι? Χαζοι πρεπει να ναι και οσοι πηραν 335 γιατι στα ιδια χρηματα εβρισκαν και Μ5 και Μ6 και Μ3, το τελευταιο σχεδον καινουριο και με πολυ λιγα χιλιομετρα. Απο ενα σημειο και μετα δε θα τα δινα(προσωπικα ετσι?) για μεταχειρισμενο για πιστευω οτι δεν αξιζει.

Εκτος των αλλων δε μου αρεσει να εχει κανει επεμβασεις ο προηγουμενος.

Τις εξωτερικες επεμβασεις που ξεφευγουν απο τα προτυπα του εργοστασιου δεν τις αντεχω καθολου. Δε μου λεει τιποτα η εξωτερικη εμφανιση του και οτι και να ναι θεωρω οτι του στερει μεταπωλητικη αξια.

10. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (07-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στραγαλια τα καναμε τα χιλιαρικα. Δεν ειναι θεμα του γκολφ και του γκρουπ εδω. Αμα θες βαλε πιο πανω οπου γκολφ 135 η 335. Υποκειμενικο το ζητημα ετσι? Ολοι αυτοι που πηραν καινουρια 135 ειναι χαζοι γιατι θα μπορουσαν να παρουν Μ δευτερο χερι? Χαζοι πρεπει να ναι και οσοι πηραν 335 γιατι στα ιδια χρηματα εβρισκαν και Μ5 και Μ6 και Μ3, το τελευταιο σχεδον καινουριο και με πολυ λιγα χιλιομετρα. Απο ενα σημειο και μετα δε θα τα δινα(προσωπικα ετσι?) για μεταχειρισμενο για πιστευω οτι δεν αξιζει.

Τις εξωτερικες επεμβασεις που ξεφευγουν απο τα προτυπα του εργοστασιου δεν τις αντεχω καθολου. Δε μου λεει τιποτα η εξωτερικη εμφανιση του και οτι και να ναι θεωρω οτι του στερει μεταπωλητικη αξια.
    ok, τι το συζητάς τότε? Δεν κάνει για εσένα. Δεν σημαίνει ότι όλοι το βλέπουν με το δικό σου μάτι. Το είπα και προηγουμένως και ειρωνεύτηκες. Τι συνεχίζεις να το σχολιάζεις αρνητικά βλέποντάς το με το μάτι του VAGόφιλου? Άσε να το κρίνει και κάποιος που του αρέσουν οι μαϊμούδες....

12. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

PANOS-E60 (06-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως σοβαρά τώρα ...αν το δεις μπροστά σου ....θα σου σηκωθεί η τρίχα, θα "σου φύγουν τα τσίσα" ...θα ξεχάσεις μονομιάς ο,τι έχεις γράψει εδώ...

14. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

330compressor (06-10-10), Thomelef (06-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    70.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τόσο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όσο και για καινούριο.

Όλα όμως είναι σχετικά, δηλαδή τα 70 χιλιάρικα δεν είναι πολλά για μεταχειρισμένο, αν αυτό είναι πχ μια 430.
    Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, τα 80 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο διπλάσιας εργοστασιακής αξίας και άλλα τόσα έξτρα, είναι πολύ λογικά, αν είναι σωστά συντηρημένο.

Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon 400-500+ αλόγων που το μόνο που κάνουν καλά είναι να κερδίζουν κανά πάτημα.
    Εκτός και αν ο κάτοχος σκοπεύει να το έχει για να βγάζει μεροκάματο.
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν βιαζοσουν τοσο πολυ ισως και να καταλαβενες τι εχει υποθει....
    ξανα διαβασε απο την αρχη ολο το θεμα.....
    μονο αυτο που γρφω σε καποια φαση της συζητησης τα λεει ολα....
    αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..
    μα φυσικα θα επερνα το Μ6..αλλα και παλυ μιλαω για τα δικα μου κριτηρια....
    καποιος που δεν θελει απο την αρχη της "καργιερας του" μεταχειρισμενο αμαξι, σπιτι,σκαφος,,,σεβαστο δεν ειναι????και απο εκει και περα ο ανθρωπος δεν μου το εστειλε ΤΟ E-MAIL με το μ6 για να μου το κοροιδεψει η για να το συγκρινουμε με λεον και σεατ ιμπιζα(εαν και το ρ32 και αυτο δεν εχει σχεση με αυτα τα δυο προηγουμενα)μου το εστειλε σαν να λεμε ΛΕΣ να την κανω την τρελα και να παρω κατι ΤΕΤΟΙΟ?????????????????????
    εσύ σαν καλός φίλος πρέπει να τον πείσεις να μην κάνει καμία μ@λ@κί@, αν τα
    έσοδα του και τα φορολογικά του του επιτρέπουν να έχει αυτό το αμάξι.
    πιθανότατα να μην έχει πρόβλημα απο τη στιγμή που σκέφτεται να δώσει τόσα
    λεφτά αυτή την εποχή για αγορά αυτοκινήτου...
    πιστεύω πως για κάθε λογικό άνθρωπο το Μ6 είναι μονόδρομος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

z3outofmind (06-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP