Αρχικό μήνυμα απο
z3outofmind
συγνωμη...αλλα εαν ειναι καθαρο το μαυρο μ6,,,,και εχει ολο αυτο το πακετο που διχνει στις φωτο.........δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους....και "ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"πιστευω και το μαυρο μ6 με 70.000¤ το εχει ανετα!!!!!!!!!!το μονο κολημα που τον δικιολογο τον φιλο που θελει να κανει την αγορα ειναι πως οτι περνει θελει να του περνει και την ΠΑΡΘΕΝΙΑ""""
Δεν ξερω τι συναισθημα θα υπερτερηση σε αυτην την αποφαση του,,,,
αλλα εγω θα την εκανα την αμαρτια μου στην θεση του..εαν ειναι καθαρο το μεταχειρισμενο θα το χτυπαγα.......αλλα θα μου πειτε παιζονται και 70.000¤ σε αυτο το παιχνιδι αγορας..και για μεταχειρο δεν τα λες και λιγα...........
70.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τόσο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όσο και για καινούριο.
Όλα όμως είναι σχετικά, δηλαδή τα 70 χιλιάρικα δεν είναι πολλά για μεταχειρισμένο, αν αυτό είναι πχ μια 430.
Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, τα 80 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο διπλάσιας εργοστασιακής αξίας και άλλα τόσα έξτρα, είναι πολύ λογικά, αν είναι σωστά συντηρημένο.
Και εννοείται πως ένα τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο όπως η Μ6 είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με golf, leon 400-500+ αλόγων που το μόνο που κάνουν καλά είναι να κερδίζουν κανά πάτημα.
Εκτός και αν ο κάτοχος σκοπεύει να το έχει για να βγάζει μεροκάματο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong