Παιδια καλησπερα εχει λιγο καιρο που μου αναβει η πισω δεξια ενδειξη στο καντραν του Ε46 οτι εχω καμμενη λαμπα ,αλλα δεν εχω, το ελεγξα!Παρατηρησα πως οταν αναβω βραδυ τα φωτα η ενδειξη σβηνει.καμια ιδεα?
Παιδια καλησπερα εχει λιγο καιρο που μου αναβει η πισω δεξια ενδειξη στο καντραν του Ε46 οτι εχω καμμενη λαμπα ,αλλα δεν εχω, το ελεγξα!Παρατηρησα πως οταν αναβω βραδυ τα φωτα η ενδειξη σβηνει.καμια ιδεα?
Κατι μπορει να μη κανει καλη επαφη η να ειναι κατι οξειδωμενο.
Οστοσο η λαμπα μπορει να θελει αλλαγη.
Θα σου προτεινα να την αλλαξεις πριν κανεις οτιδηποτε αλλο.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Σωστος ο deep... και εμενα φιλε μου ειναι ιγο καιρο μια ανβει μια σβυνει η ρουφιανα η ενδειξη... τελικα αλλαξα λαμπα(5 ευρω...ενα σκατουλακι μικρο ) και να δουμε πως θα "πορευτει".
Αν συνεχισει παω για ντουι!
deepBLUE (11-09-10)
ok θα αλλαξω και τα λεμε.
κανε μια τραμπα την κ καλα καμενη με την απεναντι να δεις τι θα δειξει, αααν δειξει.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Mπα παιδες λαμπα δεν ειναι σιγουρα μου αναψε και η δεξια και τωρα αναβουν εναλλαξ.Κ τα χριστουγεννα αργουν ακομη.Καμια ιδεα?
το ιδιο μου εκανε και εμενα.
ειναι στο οριο για να καουν.
αλλαξε τες μη σου καουν σε καμια νυχτερινη διαδρομη και ειναι αρκετα επικινδυνο
Μη τα συζητας αδερφε...
εγω με τα ιδια συμπτωματα που αναβοεσβυνε η ενδειξη... μολις αλλαξα τη λαμπα τελος ολα μια χαρα...
Το ίδιο και το δικό μου. Μερικές μέρες πριν καεί η πίσω αριστερή λαμπα, αναβε η ένδειξη καμένης. Την άλλαξα προληπτικά και όλα καλά, η ένδεξη μέσα εξαφανίστηκε.
Αλλάζεις λάμπα και αν συνεχίσει να το κάνει καθάρισε τις επαφές απο τα "ντουί" γιατί πιθανόν να έχουν οξειδωθεί![]()
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....