Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 46

Θέμα: ML για κλάματα (ο μάστορας ήταν μάλλον τυφλός)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου...
    σε ενα παλιο (σχετικα) αυτοκινητο αν βαψεις ενα κοματι οπως το φτερο που ειναι και διπλα στο καπο... η διαφορα στο χρωμα θα ειναι εμφανης.
    Καποιες βελτιωσεις ναι (αλοιφες)αλλα θαυματα δεν γινονται... το ενα ειναι φρεσκοβαμενο το αλλο παλιο!!!

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

ghost-rider (02-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Άρη. Είπαμε το παν είναι να σ ευχαριστεί αυτό που κάνεις και προσωπικά αντλώ μεγάλη ευχαρίστηση όταν βλέπω ένα αυτοκίνητο να μεταμορφώνεται (προς το καλύτερο εννοείται).

Λοιπόν, σήμερα το πρωί ήρθε ο πελάτης να παραλάβει το ML. Δεν κρατήθηκα. Σας θυμίζω ότι μου το παιζε και περήφανος για το φοβερό γυάλισμα όταν είχε έρθει να το αφήσει. Μετά από πολύ προσπάθεια και τη δική μου βοήθεια τα είδε, αλλά ήταν ήρεμος και δε φάνηκε να τον πείραξε και πολύ. Τι να πω

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου...
    σε ενα παλιο (σχετικα) αυτοκινητο αν βαψεις ενα κοματι οπως το φτερο που ειναι και διπλα στο καπο... η διαφορα στο χρωμα θα ειναι εμφανης.
    Καποιες βελτιωσεις ναι (αλοιφες)αλλα θαυματα δεν γινονται... το ενα ειναι φρεσκοβαμενο το αλλο παλιο!!!
    Να τον κάνεις Γιάννη και ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λές. Θα σας εξηγήσω γιατί:

α) Ακόμα και μονάχα βερνίκι να ρίξεις σε ένα panel (πχ πόρτα) και στο φτερό να μη ρίξεις καθόλου, αυτό από μόνο του μπορεί να αλλάξει στο μάτι την απόχρωση !!! Μόνο βερνίκι είπα, ούτε καν χρώμα. Ο λόγος είναι ότι ανάλογα το πάχος του βερνικιού που πέφτει, αντανακλά το φως διαφορετικά. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να πέσει η ίδια ποσότητα βερνικιού από το ανθρώπινο χέρι στην επαναβαφή...

β) Όσο για βελτιώσεις με αλοιφές, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι λάμψη στο βερνίκι και τίποτα παραπάνω. Η απόχρωση, αν είναι λάθος, θα παραμείνει η ίδια. Δεν είναι όπως παλιά, μιας που το βερνίκι είναι πλέον πάνω από το χρώμα ως ξεχωριστό στρώμα, άρα δε μπορείς να επέμβεις όπως στα παλιά χρώματα.

Πάντως άλλο να έχεις μια μικρή διαφορά στην απόχρωση και άλλο να έχεις άσπρο - μαύρο όπως σε αυτή τη περίπτωση. Εδώ μιλάμε για άλλο μέταλλο & πέρλα. Το ένα καφετίζει, το άλλο είναι μελιτσανί. Δε μπορείς να το πετύχεις και σου βγαίνει ΤΟΣΟ χάλια ? Έχεις πάλι δύο επιλογές :

α) Βάζεις το φασματογράφο να σου φτιάξει την απόχρωση (σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα)

ή

β) Φωνάζεις το τεχνικό της εταιρείας χρωμάτων που συνεργάζεσαι, και του λες πολύ απλά "Μάγκα κάτσε και βγάλε εσύ τη συνταγή !!".

ΔΕΝ παραδίδεις έτσι ένα αυτοκίνητο όμως σε καμία περίπτωση !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε Monsta θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι χρειαζομαι και εγω εναν βιολογικο καθαρισμο εσωτερικου διοτι απο τοτε που αγοραστηκε το αυτοκινητο(2004) δεν εχει καθαριστει ποτε το εσωτερικο και ειναι μπεζ και οπως καταλαβαινεις θα ειναι καπως αναλογο με του ML.Επισης την προηγουμενη εβδομαδα μου χαρακωσαν το καπο μπροστα απο τη μια ακρη ως την αλλη με αποτελεσμα να θελει επιδιορθωση...θελω λοιπον να μου δωσεις μια προσφορα για τα παραπανω + για ενα εξωτερικο γυαλισμα.Ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 01-10-10 στις 13:45

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Monsta θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι χρειαζομαι και εγω εναν βιολογικο καθαρισμο εσωτερικου διοτι απο τοτε που αγοραστηκε το αυτοκινητο(2004) δεν εχει καθαριστει ποτε το εσωτερικο και ειναι μπεζ και οπως καταλαβαινεις θα ειναι καπως αναλογο με του ML.Επισης την προηγουμενη εβδομαδα μου χαρακωσαν το καπο μπροστα απο τη μια ακρη ως την αλλη με αποτελεσμα να θελει επιδιορθωση...θελω λοιπον να μου δωσεις μια προσφορα για τα παραπανω + για ενα εξωτερικο γυαλισμα.Ευχαριστω
    Προσφορές δίνουμε μόνο από κοντά. Σε περιμένω να γνωριστούμε κιόλας

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσφορές δίνουμε μόνο από κοντά. Σε περιμένω να γνωριστούμε κιόλας
    Ωραια λοιπον πες μου μονο που βρισκεται το καταστημα και θα κοιταξω να περασω καποια στιγμη να το δεις και εσυ και να σε γνωρισω και απο κοντα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραια λοιπον πες μου μονο που βρισκεται το καταστημα και θα κοιταξω να περασω καποια στιγμη να το δεις και εσυ και να σε γνωρισω και απο κοντα.
    Στο site έχει χάρτη (για το Χαλάνδρι), δ/νση & τηλέφωνο.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΔΕΝ παραδίδεις έτσι ένα αυτοκίνητο όμως σε καμία περίπτωση !!!
    Aυτο ειναι το μονο σιγουρο....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    1

Προεπιλογή

Και όμως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήρθε (μόνο) για βιολογικό καθαρισμό.

Όλα τα υπόλοιπα, ο ιδιοκτήτης του τα βρήκε 'μια χαρά' !!!! Μάλιστα μου είπε ότι μόλις γυαλίστηκε στην αντιπροσωπεία μετά από βάψιμο που έγινε στο φτερό και στη πόρτα του οδηγού.

Ήταν πρωί, δεν είχε καλό φως και δεν είδα τίποτα να πω την αλήθεια. Στη συνέχεια και καθώς το αμάξι το 'χτύπησε' ο μεσημεριανός ήλιος, το μάτι μου ...... αλληθώρισε.

Για πείτε τι βλέπετε εσείς και το σχολιάζουμε στη συνέχεια...
    δεν εχεις κανενα δικαιωμα αναγωγε νεαρε μου να κοροιδευεις την δουλεια που με τοσο κοπο εκανα. ξερεις ποση προσπαθεια εκανα για να βγαλω την συγκεκριμενη διχρωμια? και βγαινεις εσυ και κοροΐδευεις των κοπο τόσον ημερων....εισαι απαραδεχτος. παρακαλω τους μοντερεΐτορ να μου δωσουν τα στοιχεια του συγκεκριμενου νεαρου για να καταθεσω μηνυση, ασφαλιστικα μετρα να μην μπορει να πλησιασει αμαξι που εχω βαψει, φορολογικη ενημερωτητα, αντιγραφο τυπου Α, 4 φωτογραφιες, πιστοποιητικο γεννησεως , πιστοποιητικο γαμου, πιστοποιητικο που πιστοποιει οτι τα ανωθεν πιστοποιητικα ειναι πιστοποιημενα και τελος μια δηλωση του νομου 110 υπογεγραμμενη , σφραγισμενη στην αστυνομια με γνησιο υπογραφης και κλεισμενη σε φακελο που εχει σφαραγιστει με βουλοκερι το οποίο θα φερει το οικοσημο της βασσιλικης οικογενειας του τεως βασιλευ κωνσταντινου

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχεις κανενα δικαιωμα αναγωγε νεαρε μου να κοροιδευεις την δουλεια που με τοσο κοπο εκανα. ξερεις ποση προσπαθεια εκανα για να βγαλω την συγκεκριμενη διχρωμια?

Μα αγαπητέ συνάδελφε, μήπως μπέρδεψες το ML με λεωφορείο ??

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP