Φιλε Monsta θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι χρειαζομαι και εγω εναν βιολογικο καθαρισμο εσωτερικου διοτι απο τοτε που αγοραστηκε το αυτοκινητο(2004) δεν εχει καθαριστει ποτε το εσωτερικο και ειναι μπεζ και οπως καταλαβαινεις θα ειναι καπως αναλογο με του ML.Επισης την προηγουμενη εβδομαδα μου χαρακωσαν το καπο μπροστα απο τη μια ακρη ως την αλλη με αποτελεσμα να θελει επιδιορθωση...θελω λοιπον να μου δωσεις μια προσφορα για τα παραπανω + για ενα εξωτερικο γυαλισμα.Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 01-10-10 στις 13:45
δεν εχεις κανενα δικαιωμα αναγωγε νεαρε μου να κοροιδευεις την δουλεια που με τοσο κοπο εκανα. ξερεις ποση προσπαθεια εκανα για να βγαλω την συγκεκριμενη διχρωμια? και βγαινεις εσυ και κοροΐδευεις των κοπο τόσον ημερων....εισαι απαραδεχτος. παρακαλω τους μοντερεΐτορ να μου δωσουν τα στοιχεια του συγκεκριμενου νεαρου για να καταθεσω μηνυση, ασφαλιστικα μετρα να μην μπορει να πλησιασει αμαξι που εχω βαψει, φορολογικη ενημερωτητα, αντιγραφο τυπου Α, 4 φωτογραφιες, πιστοποιητικο γεννησεως , πιστοποιητικο γαμου, πιστοποιητικο που πιστοποιει οτι τα ανωθεν πιστοποιητικα ειναι πιστοποιημενα και τελος μια δηλωση του νομου 110 υπογεγραμμενη , σφραγισμενη στην αστυνομια με γνησιο υπογραφης και κλεισμενη σε φακελο που εχει σφαραγιστει με βουλοκερι το οποίο θα φερει το οικοσημο της βασσιλικης οικογενειας του τεως βασιλευ κωνσταντινου
Nick bmwlover (02-10-10)