Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: HELP!!!ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 318 2001

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και ερωτώ ,
    εαν παραγγειλω απο το ebay κλειδι , μου το προγραμματιζει η αντιπροσωπεια bmw με βαση το παλιο μου??? ή μηπως έρχετε ήδη το κλειδι προγραμματισμενο απο Γερμανιά ???

Σιγουρα μπορω να αγοράσω κλειδι απο την bmw που η μονη δουλεια που κανει ειναι η εκκινηση του αυτοκινητου με 60 euro .... ε τοτε σωθηκαμε!!!

Y.Γ. θα κανω και αυτο που λεει ο φιλος ο patrinos

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο titaras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ερωτώ ,
    εαν παραγγειλω απο το ebay κλειδι , μου το προγραμματιζει η αντιπροσωπεια bmw με βαση το παλιο μου??? ή μηπως έρχετε ήδη το κλειδι προγραμματισμενο απο Γερμανιά ???
    Όχι δυστηχώς δεν στο προγραμματίζει (και ούτε καν μπορεί!)...
    Το κλειδί έρχεται απο τη Γερμανία κατευθείαν.

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ερωτώ ,

Σιγουρα μπορω να αγοράσω κλειδι απο την bmw που η μονη δουλεια που κανει ειναι η εκκινηση του αυτοκινητου με 60 euro .... ε τοτε σωθηκαμε!!!

H αντιπροσωπία δεν προγραμματίζει κανένα κλειδί!!!
    Μπορείς να αγοράσεις το απλό κλειδί,χωρίς τηλεχειριστήριο με 60 ευρώ!
    Υπ'οψιν δεν θα μπορεις να ξεκλειδώσεις το ντουλαπάκι του συνοδηγού και το πορτ-παγκάζ(με το συγκεκριμένο κλειδί) και δεν θα έχεις τηλεχειρισμό για πόρτες και συναγερμό!

Rides
    0

Προεπιλογή

Και ερωτώ ,

Απ΄όσο ξέρω μιας και παθών δεν θα στο προγραματίσει η bmw γιατί το παραγγέλνει από γερμανία και εκεί γίνεται όλη η δουλειά. Απο κει και πέρα μπορείς να ρωτήσεις σε κλειδαρά και να στο βγάλει και με το ιμομπιλαιζερ να δουλευει κανονικότατα. Απλά εγώ έιμαι από θεσσαλονίκη και οι τιμές ήταν στα ύψη αλλά στην αθήνα που έβρισκα συνέχεια μου έκανα την δουλειά με ένα 50αρικο και στο κιλκίς βρήκα αλλά κατόπιν εορτής. Έχω άτομα που έχουν κάνει τέτοια μαιμού κλειδιά σε bmw και λειτουργούν άψογα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχει να κανει ν το ειχες διπλα στο κινητο!απλα χαλασε το κλειδι!! αλλα δεν διευκρινιζεις εχει 1 κλειδι η 2?αν εχεις μονο 1 τοτε εχει χαλασει το τσιπακι του imobilizer αν εχεις 2 και δεν δουλευουν και τα 2 τοτε κατι τρεχει με τον εγκεφαλο του imobilizer!!και που πηρες ακοπο κλειδι δεν κανεις κατι εφοσων το προβλημα σου ειναι το τσιπακι παλι και να κοπει το καινουριο προβλημα θα εχεις!!! κανενας κλειδαρας δεν προγραμματιζει κλειδι bmw merc audi γιατι εχουν κυλιωμενο κωδικο οποτε και δεν αντιγραφονται!!!το κλειδι ερχεται ετοιμο για το αυτοκινητο σου προγραμματισμενο απ το εργοστασιο δεν το προγραμματιζει καμια αντιπροσωπεια!!ο μονος προγραμματισμος που κανουν ειναι να δουλεψει με το κεντρικο κλειδωμα κλπ κλπ και να περαστει στον εγκεφαλο του αυτοκινητου!!δεν γινεται να παρεις ενα αλλο κλειδι ηδη προγραμματισμενο και να το προγραμματισεις για το αυτοκινητο σου!!!!
    Και ερωτώ ,

ρε τιταρα μαλλον τζαμπα τα γραφουμε εδω μεσα μου φαινεται δεν διαβαζεις ολες τις απαντησεις και επαναλαμβανουμε τα ιδια!!! το απλο το κλειδι τα ανοιγει ολα και ντουλαπακια κλπ κλπ και εχει και φακο!!!!!!! απλα το παραγγελνεις σαν κλειδι αντικαταστασης και οχι βοηθητικο!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε gyiama , δε γραφεις τιποτα τζαμπα , γιατι εκτος του οτι εχουμε πολλες αποψεις ν' ανταλλαξουμε ολοι μας , το κλειδι ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΕ 5'' !!!
    Μολις ηρθα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο bmw, δε ξερω ρε ομορφοπαιδα τι μαγικα ( που δε τα λεει ) εκανε ο τεχνικος αλλα κατι του εκανε με το πλαστικο κλειδακι και το χαλασμενο στο διακοπτη , ουτε στο μηχανημα gt1 το εβαλε , απλα μου ειπε οτι πλεον αμα το κλειδι τα ξαναπαιξει παω για αλλο 100%.

Τελικα με το θεμα αν υπαρχει κλειδαρας που να φτιαχνει αντιγραφα... μετα απο πολυ ψαξιμο, κλειδια bmw-mercedes για μοντέλα μετα το 1999 μπορουν να κοπουν αλλα δε προγραματιζονται!!!

Αν κάποιος γνωριζει κλειδαρα που τα προγραμματιζει να μου το πει ''ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ'' XAX AXAXAX!!!

Πάντως θελω να ευχαριστήσω ολα τα μελη που με βοηθησαν στο προβλημα μου και ειμαι στη διαθεση σας αν γνωριζω κατι σχετικο να βοηθησω!!!

Υ.Γ. το αμαξι το αγορασα πριν 2 μηνες μεταχειρισμενο και δεν γνωριζω τπτ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP