και ομως υπαρχουν καλοι εγκαταστατες, απλα εχουν βγει καποιοι μυθοι οι οποιοι δημιουργηθηκαν απο καποιους που εχουν μεγαλο συμφερον απ αυτους!οπως κατα καιρους εχουν βγει μυθοι για τα diesel μοτερ, οπως ακουμε για τα diesel oτι αυτα θα μολυνουν την ατμοσφαιρα , και αλλες πολλες πολλες π@παριες!το κατα ποσο βεβαια ''λεει" να κανεις ενα μ3 υγραεριο ειναι αλλο θεμα, γιατι το μ3 ειναι ενα αμαξι επιδοσεων και παλι δεν θα κινεισαι οικονομικα!
για να κλεισουμε λιγο το οφτοπικ γιατι με τον σπυρο m-power το εχουμε συζητησει πολυ το θεμα, εστω εγω σας λεω οτι στραβωνουν οι βαλβιδες, που αυτο ειναι δυσκολο αλλα εγω σας λεω οτι γινεται, θα σας στραβωσουν σε 50-60-70.000κμ, εε ρε παιδια τα λεφτα που θα εχετε βγαλει απ την οικονομια καυσιμου θα τα εριχνα για μια επισκευη και θα το εκανα και σφυριλατο, οχι να τα δινω νταβατζιλικη στο κρατος...
αν και ετσι οπως το κανουν, με καμια απεργια που παει η τιμη στο 1,70 με καμια αλλη αυξησουλα, οχι βαλβιδες και μοτερ σφυριλατο που ειπα αλλα μιλαμε για υπερκυβισμους, τουρμπο, κομπρεσσορες ,νιτρο ακομα και για αλλαγη αυτοκινητου με το επομενο μοντελο! νταβατζιλικη 50% φορος στο κρατος που οσα λιτρα βενζινη μας τρωνε καθε φορα σε φορους να τα μαζεψουμε και να τους καψουμε!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 30-09-10 στις 09:55 Αιτία: συγχωνευση
Καλά τα λέει ο Σπύρος!
Όσο αφορά το θέμα μας παιδιά σας πρόλαβα από πέρσι, ΔΕΝ έδωσα το νταβατζιλίκι στο κράτος επειδή θέλουν να γεμίσουν τσέπες πάλι.
οσο για το θεμα μας παρεδωσα πινακιδες της κληρονομιας μου skoda favorite, και απ οτι βλεπω θα τις αφησω εκει, δλδ παιδια οποτε θελω δινω 30 ευρο για καινουριες πινακιδες και τ σημα του τρεχοντος ετους και το παιρνω>>???
σε εντυπο του δημου που μενω εχει ολοσελιδο αρθρο με το θεμα των "παρκαρισμενων" ΙΧΕ χωρις πινακιδες και ανφερει οτι συνεργεια του δημου εφου θα αφηνουν ειδοποιηση ,αν διαπιστωνεται οτι ο ιδιοκτητης του οχηματος εχει παραδωσει πινακιδες,θα πρεπει να το πηγαινει σε χωρο σταθμευσης που θα εχει αναφερει προς την ΔΟΥ που κατεθεσε τις πινακιδες,αλλιως θα θεωρειται εγκατελειμενο και θα σηκωνεται απο γερανο
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"