Γεια σας παιδια εγω φοιτητης ειμαι ακομη μηχανολογος τει οπου να ειναι τελειωνω για να ακολουθησω το επαγγελμα του πατερα μου που το δουλευω απο τα 14 εξατμισεις - καταλυτες οποια απορεια εχετε ρωτηστε.
S8N (02-10-10)
Καλησπέρα και από εμένα εγώ μπορώ να βοηθήσω σε κάθε είδους μεταφορά-μετακόμιση πάμε τα πάντα παντού........(εκτός από τις πεθερές γιατί θέλουν ειδική συσκευασία!!!!)
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
S8N (02-10-10)
Kαλιο αργα παρα ποτε!!!
Παμε λοιπον!!!
Εχω καταστημα στη Λαρισα με Τεντες.
Φυσικα για τα μελη του φορουμ θα υπαρχει εκπτωση 10% σε ολα τα ειδη κατασκευης/τοποθετησης Τεντων,Ζελατινων κλπ..
Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μετακινηθω σε ακτινα μεγαλυτερη των 100 χιλ.γιατι δεν συμφερει ουτε εμενα αλλα ουτε και τον πελατη, αφου η θα χρεωθει εξτρα, η εαν χρειαστει κατι σε μικροεπισκευη μαλλον θα πρεπει να παει σε αλλον Τεντά!!!
Για να μην χαλασουμε και τη ροη του θρεντ, οποιαδηποτε ερωτηση/απορια για τιμες ,μαρκες πανιων,βραχιωνων,ηλεκτρ.μο ερ κλπ. στειλτε pm.
Θα χαρω πολυ να σας απαντησω!!!
Αρης.
alexm (02-10-10), NickE60 (02-10-10), nikos-Mpacket (12-10-10), S8N (02-10-10)
Εκτυπώσεις offset, τετραχρωμίες, εξαχρωμίες, πλαστικοποίηση, ποιοτικά διαφημιστικά έντυπα σε ποσότητες, διαφημιστικά booklets, περιοδικά, αφίσες, έντυπα συσκευασίας, κουτιά συσκευασίας, σε κάθε διάσταση, για εταιρίες, υπηρεσίες, αλυσίδες καταστημάτων, παράδοση με ιδιόκτητα μέσα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ευκολίες στην εξόφληση, κάθετη μονάδα, οικογενειακή O.E. ΒΙΠΕ Παιανίας
...βοηθάτε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι...