Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 168

Θέμα: Καταθετω πινακιδες!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι εσυ θα δωσεις το μυνημα και αυτοι θα το καταλαβουν

ΥΓ.Προσοχη μην αλλαξετε γνωμη γιατι μετα θα πρεπει ετσι και αλλιως να πληρωθει.
    δε θα καταλαβουν τιποτα μαλλον γιατι θα ειμαστε λιγοι αυτη τη φορα. Θα την καταλαβουν ομως στις επικειμενες εκλογες.Για το δευτερο ειμαι οχι απλα αισιοδοξος

Απο την αλλη οπως εξηγησα σε αλλο thread το hobby που λεγεται bmw μου στιχιζει 3500 γιουρια το χρονο πλεον.

Σκεφτομαι αυτα τα λεφτα να τα δωσω στις κορες μου να τα φανε.

Εχω αλλα δυο αυτοκινητα.Απο τα οποια μονο το ενα χρησιμοποιειται απο τη γυναικα μου.

Παω και για εγχειρηση στον ωμο(απο Γεναρη) οποτε τιμονι πιανω μαλλον μετα απο κανα τριμηνο.

Παντως θελει προσοχη : μη παραδωσει καποιος πινακιδες και παει το μαρτιο να πληρωσει για να το ξαναβγαλει στη κυκλοφορια

2. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

S8N (29-09-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε θα καταλαβουν τιποτα μαλλον γιατι θα ειμαστε λιγοι αυτη τη φορα. Θα την καταλαβουν ομως στις επικειμενες εκλογες.Για το δευτερο ειμαι οχι απλα αισιοδοξος

Απο την αλλη οπως εξηγησα σε αλλο thread το hobby που λεγεται bmw μου στιχιζει 3500 γιουρια το χρονο πλεον.

Σκεφτομαι αυτα τα λεφτα να τα δωσω στις κορες μου να τα φανε.

Εχω αλλα δυο αυτοκινητα.Απο τα οποια μονο το ενα χρησιμοποιειται απο τη γυναικα μου.

Παω και για εγχειρηση στον ωμο(απο Γεναρη) οποτε τιμονι πιανω μαλλον μετα απο κανα τριμηνο.

Παντως θελει προσοχη : μη παραδωσει καποιος πινακιδες και παει το μαρτιο να πληρωσει για να το ξαναβγαλει στη κυκλοφορια

...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP