οχι το ωραιο ειναι οτι και του χρονου παλι 600 θα πληρωσουν τα 2λιτρα που ειναι ταξινομημενα πριν τις 1/1/2011
οχι το ωραιο ειναι οτι και του χρονου παλι 600 θα πληρωσουν τα 2λιτρα που ειναι ταξινομημενα πριν τις 1/1/2011
Jorgos (29-09-10)
Όχι φίλε Monsta,
Με τους ρύπους μόνο όσα αγορασθούν από 1/1/11
Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα...
Μακάρι όμως να βάλουν κι εμάς στο ίδιο για να γλυτώσουμε έστω κάποια δεκάρικα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jorgos : 29-09-10 στις 11:23
Για το 2011 θα πληρώσει πολύ λιγότερα, πολλές φορές και τα μισά, απ' ότι θα πλήρωνε το 2010 που ήταν και ο λόγος που τις κατέθεσε, είναι ένα κίνητρο να το βάλει πάλι στην κυκλοφορία..
Δεν βλέπω να γίνεται αλλιώς Κώστα... Δεν πιστεύω πλέον τίποτα απ' αυτά που ανακοινώνουν..
Για τα τέλη του 2012 εννοώ. Τι θα κάνουν δηλαδή θα χωρίσουν τα αυτοκίνητα στα 2 ..ήρθε το τέλος του κόσμου για όλα τα αυτοκίνητα το 2010 και άρχισαν να κατασκευάζονται διαφορετικά το 2011???
Ποια διαφορά θα έχει το ταξινομημένο στις 31/12/2010 από αυτό που ταξινομήθηκε την 1/1/2011 για να φορολογηθούν διαφορετικά????? Αυτό θα καταπέσει 1000% βάζοντας ακόμη τον πιο "ερασιτέχνη" δικηγόρο να το αντικρούσει.. Συνεπώς πιστεύω ακράδαντα πως όλα θα παίξουν με τους ίδιους όρους....
..η θα αλλάξουν πάλι τα πάντα του χρόνου ...αν υπάρχουν αυτοί και δεν είναι άλλοι επάνω...
Jorgos (29-09-10)
oldcarskickass (03-10-10)
Εγώ πάντως βλέπω ότι έχω καταντήσει να εργάζομαι όχι για την οικογένειά μου αλλά για την εφορία και το κράτος.
Μέχρι το τέλος του χρόνου έχω να πληρώσω:
- Περαίωση δική μου και της συζύγου για τα έτη 2008-2009
- Τέλη κυκλοφορίας σε 2 αυτοκίνητα (1400cc και 2000cc)
- ΕΤΑΚ (ακόμα το περιμένω)
- Ασφαλιστικές εισφορές δικές μου και της συζύγου
Στα παραπάνω προσθέστε παράβολα και πρόστιμα διατήρησης χρήσης Η/Υ, ΦΕΜ (προκαταβλητέος φόρος μηχανικών), λογαριασμούς σπιτιού και γραφείου, έξοδα γέννας, απόδοση ΦΠΑ, κλπ.
Έχω καταντήσει σαν τον τύπο στη διαφήμιση που περπατά σκυφτός και κάνει υπολογισμούς (εκείνον που μοιάζει με τον Παπαδάκη ντε): "3.500 ευρώ ΤΣΜΕΔΕ, 2000 ευρώ ΦΠΑ, 600 ευρώ ΕΤΑΚ, 1500 ευρώ παράβολα, 820 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, 1400 ευρώ περαίωση, 300 ευρώ ΔΕΗ, 200 ευρώ ΟΤΕδες, δόσεις προστίμου Η/Υ, ΙΑΣΩ, βλαστοκύτταρα, γυναικολόγος, άδειασμα βόθρου, κηπουρός, supermarket, βενζίνες, service αυτοκινήτου, αττική οδός...".
Δες τις μειώσεις εδώ Κώστα, του 2011 σε σχέση με του 2010. Κάποια έχουν ως και -330 ευρώ από πέρυσι (για τα ταξινομημένα πριν το 2005)
Εμείς που ταξινομήσαμε το 2005 (τα σχετικά καινούρια και καθαρά Euro4-Euro5) θα πληρώσουμε αυξημένα τέλη σε σχέση με τα "άδικα" τα περσινά (εκείνα με το χαράτσι μαζί) ..για να καλύψουμε τις μειώσεις αυτές.... αν είχα αυτοκίνητο του '96 θα πλήρωνα 200+ ευρώ λιγότερα στα ίδια κυβικά...
Μπάχαλο... για να μην πω τίποτε άλλο που αρχίζει από μπ......
https://www.tanea.gr/default.asp?pid...&artid=4596294
Την αναλογική ελάφρυνση για μεγάλο αριθμό οχημάτων. Από την σύγκριση των τελών του 2011 σε σχέση με το 2010 προκύπτει ότι πάνω από 3.180.000 κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών έχουν μείωση από 12-330 ευρώ (το 65% του συνόλου), ενώ οι υπόλοιποι έχουν αύξηση η οποία σε απόλυτους αριθμούς δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και κυμαίνεται μεταξύ 16-88 ευρώ ετησίως. Μεγαλύτερη αναλογικά μείωση έχουν τα μικρή και μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητα.
"Τέλη-τέλη-τέλη... κάλπικε ντουνιά,
μ' έκανες κουρέλι δεν σ' αντέχω πια.
ΜΆ έκανες κουρέλι, δε σΆ αντέχω πια,
Τούτη η γη σου θέλει σπίρτο και φωτιά!"