Ουουουουουουουουου σε βρισκω πολυ πισω.
Απο τα 3 προγραμματακια του γινεται το μπακαπ.
Δεν θυμαμαι πως διατανο τα λενε αλλα εχουν επιλογη.
Συνκ καπως ετσι.
Ουουουουουουουουου σε βρισκω πολυ πισω.
Απο τα 3 προγραμματακια του γινεται το μπακαπ.
Δεν θυμαμαι πως διατανο τα λενε αλλα εχουν επιλογη.
Συνκ καπως ετσι.
Χεχε ρε ατομο, το sync (synchronization) ή συγχρονισμος δεδομενων ειναι ακριβως αυτο που περιγραφω πριν.
Μεσω google mail ή μεσω sonyericsson.
Συγχρονιζει επαφες, ημερολογιο κλπ
καταλαβα μπλεξιμο!!!βασικα θελω να κανω αναβαθμιση!!αν κανω θα χαθουν οτι εχει μεσα οπως γινοταν σε ολα τα αλλα τηλ η περναει απο πανω την αναβαθμιση και παραμενουν ολα οπως ειναι???
Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν εχω κανει αναβαθμιση, αν και οσοι εκαναν μου ειπαν οτι δεν ειχε κανενα θεμα μετα. Το περασε απο πανω χωρις να σβηστει τπτ.
Και γιατι ομως να κανω αναβαθμιση? Μια χαρα δουλευει, και δεν εχω ορεξη για μπλεξιματα
εμενα δυστυχως Κωστα κολλαει και κανει διαφορα !!να φανταστεις το κανεις απενεργοποιηση και αυτο κανει επανεκκινηση δλδ ξαναανοιγει!!!και θελω να κανω και το bluetooth να δουλευει κανονικα μιας και δεν το αναγνωριζει κανενα κινητο
καλησπερα παιδια
αγόρασα κι εγώ το xperia mini pro εδώ και 5 ημέρες, και παρότι θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι και ασχετη με την τεχνολογία, το μηχάνημα με έχει βγάλει νοκ-αουτ και τα νευρα μου τα έχει κάνει αλοιφή.
1. Κατέβασα και εγκατέστησα το bluetooth file transfer. Υποτίθεται ότι δουλεύει. Δεν συνδέεται με κανένα μηχάνημα, βγάζει συνεχώς ότι είναι "συζευγμένο αλλά όχι συνδεδεμένο". Καμία πρόταση?
2. Αφού ρώτησα τους υπαλλήλους της κινητής τηλεφωνίας για το εφικτόν του πράγματος, πήρα μια 8αρα GB κάρτα και αφού αντέγραψα μέσα όλα τα αρχεία που είχε η αρχική κάρτα από τη μαμά του, το έβαλα στο κινητό. Μετά από 36 ώρες κόλλησε η κάμερα και το κινητό έκλεινε μόνο του. Γιατί κόλλησε με τη νέα κάρτα? Καμία ιδέα?
3. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές, παρότι τις έιχα περάσει μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν αναγνώριζε τα νούμερα. Από το κατάστημα μου είπαν οτι έφταιγε το +30. Και το προσέθεσα δια χειρός σε όλες τις επαφές.
Οκ, αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί γελάτε με τα παθήματά μου, δεν είμαι τόσο εξοικειωμένη , αλλά βρε παιδιά, χρειάζεται δίπλωμα ΕΜΠ για αυτό το κινητο? Τι κάνω λάθος? Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί το χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτές τις μέρες και αν δεν είναι η συσκευή προβληματική (αλλά εγώ) πρέπει να βρω τρόπο να δουλέψει άμεσα.
Κατ αρχη καλως ηρθες στο φορουμ. Αν θες πες μας 2 λογια εδω να συστηθούμε.
Οσο για το κινητο σου:
1. Το bluetooth file transfer δεν λειτουργει οπως ξεραμε μεχρι σημερα τα bluetooth. Στην πραξη βλεπει της αλλης συσκευης τα αρχεια (σε φακελο βεβαια που επιτρεπεται να φαινονται) και μετα τα μεταφερεις.
2. Αυτο με τη καρτα δεν το καταλαβαινω. Μηπως ειναι μεγαλη ή μηπως φταιει η συσκευη...
Τι να πω ρε παιδι μου...εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. ολα δουλεψαν αμεσως και συνεχιζουν να δουλευουν αψογα στο κινητο αυτο.
για το θεμα με τη καρτα απλα δοκιμασε να σωσεις οτι χρειαζεσαι στο πσ.Μετα διεγραψε τα παντα απο μεσα, στη συνεχεια βαλτη στο κινητο.Απο τις ρυθμισεις καπου θα σου εχει να κανεις διαμορφοση καρτας μνημης(αλλιως γνωστο και ως format memory stick).
θα κανει μονο του το κινητο διαμορφωση και μετα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα για κολληματα της καρτας.
Kostas_1 (02-10-10)
Τι σκ@τ@ κάνουν ρε γμτ μου με τα λογισμικά τους?
Ενώ το sony ericsson K770i μέσω του bluetooth έπαιζε άνετα μεσω του dynavin σε όλα του, το xperia mini ενώ μου λέει στις υπηρεσίες του use for phone audio και use for media audio, το δεύτερο το κάνει, ακούγοντας τα μουσικά κομμάτια απ τα ηχεία του αυτοκινήτου, στην λειτουργία τηλεφώνου ενώ έχει επικοινωνία με την οθόνη του dynavin, επιλογή, phonelist κλπ, από ήχο τίποτα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Αυτες τις μερες απεκτισα και εγω ενα mini!!
Ευχαριστημενος ειμαι αλλα εχω μερικες ερωτησειςQ
Στις επαφες δεν μπορω να βαλω γενεθλεια και να τα βαζει κατ ευθειαν στο ημερολογιο??
Η φωτογραφικη δεν εχει ζουμ??
Προφιλ δεν εχει (οπως παλια)??
Σε πιο φακελο αποθηκευονται τα ρημαδιασμενα τα αρχεια(μουσικη, φωτο, βιντεο)???
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ Manual?????