Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 83

Θέμα: iphone 4 πρωτες εντυπωσεις

Rides
    2

Προεπιλογή

εχω εξηγησει αρη, ποιοι ειναι οι λογοι που δεν εχει ραδιοφωνο, ελευθερο bt κλπ...

ολα εχουν να κανουν με τα δικαιωματα της μουσικης που πουλαει η apple καθως και τη στρατηγικη της να επενδυσει και να υποστηριξει το itunes store.

ετσι αν εβαζε ραδιοφωνα, ελευθερα bt, μουσικη με απλη αντιγραφη mp3 ουσιαστικα θα εκοβε πωλησεις απο το καταστημα της.

τα προϊοντα της ειναι σοφα σχεδιασμενα να υπηρετησουν αυτη τη στρατηγικη. ειναι δηλαδη πλατφορμες αγορας μουσικης και εφαρμογων απο το itunes... α, παρεπιπτοντως ειναι και τηλεφωνα...
    και εξ οσων φαινεται οι καταναλωτες δεν εχουν κανενα προβλημα με αυτο...
    αντιθετα κανουν τεραστιες ουρες και πληρωνουν και μαυρη αγορα μερικες φορες...

αρα οι ανθρωποι της apple μαλλον κανουν καλα τη δουλεια τους...

Rides
    1

Προεπιλογή

Στάθη, γι'αυτό γράφω πως δεν έχει λόγο να τις αποβάλλει (τις ασθένειες αυτές), εννοώντας αυτό που λες κι εσύ, πως αφού πουλάει σαν τρελό, δεν έχει λόγο να διορθώσει τα μειονεκτήματα αυτά.

Απ'τη στιγμή όμως που η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων το έχει σπασμένο και δεν πληρώνει σχεδόν κανείς για να αγοράσει τραγούδια από το i tunes, δε νομίζω πως η στρατηγική αυτή της apple είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και καλό θα ήταν να την αποβάλλει σιγά σιγά (αφού έτσι κι αλλιώς το κάνουν οι χρήστες γι'αυτή), όπως κάνουν κατά κανόνα και οι υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.
    Είναι λάθος να επιμένεις σε κάτι που οι περισσότεροι αγοραστές σου το καταργούν με το που πάρουν το κινητό στα χέρια τους, αλλά και ο ανταγωνισμός το προσφέρει δωρεάν (βλέπε android).

Αντώνη δεν το ήξερα αυτό που λες. Απορώ βέβαια γιατί δεν το έχουν απ'την αρχή και πρέπει να το κατεβάσεις εσύ, αλλά όπως και να'χει, μικρό το κακό.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν ειναι ετσι ακριβως αρη.

απο τα εκατομυρια iphones που εχουν πουληθει, ενα μικρο ποσοστο εχει γινει jailbreak ή unlock.
    και η διαδικασια αυτη αφορα το κλειδωμα δικτυου κυριως και την εγκατασταση τριτων εφαρμογων και οχι το κομματι της μουσικης και της λειτουργιας ως ipod το οποιο παραμενει και στις "σπασμενες" συσκευες απειραχτο.
    αρα ολα τα iphones "σπασμενα" ή οχι αγοραζουν και διαχειριζονται μουσικη με τον ιδιο τροπο...

εκτος ομως απο τη μουσικη, ολα τα υπολοιπα "μη σπασμενα" iphones συνεχιζουν να αγοραζουν κανονικα εφαρμογες απο την apple, την οποια προς το παρον δεν ενοχλει σοβαρα (μη σου πω οτι τη βολευει κιολας...) η "πειρατεια" του jailbreak.
    οταν θα την ενοχλησει να εισαι βεβαιος οτι θα τη σταματησει...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

να προσθεσω στα λεγωμενα του Σταθη οτι το itunes ειναι το πιο πετυχημενο online store μεχρι στιγμης με τις μεγαλυτερες πωλησεις.Οτι κανει ο steve μεχρι στιγμης δουλευει, οποτε και δε το αλλαζει!

Rides
    1

Προεπιλογή

να υποθεσω οτι το ραδιο ειναι μεσω streaming απ το internet????γιατι προφανως δεν εχει ενσωματωμενο ραδιοφωνικο δεκτη οποτε και ραδιο να ακους πληρωνεις!!!!!!!δεν ξερω ρε παιδια γιατι εμενα αυτο το τηλ μου εχει κατσει στο λαιμο και μου την σπαει αφανταστα!!οκ δικαιολογουνται οι πωλησεις του αλλα αυτο οφειλεται μαλλον στη τζαμπα τιμη που εχει στο Αμερικα και οχι εδω!!εδω πιστευω οτι το 70% που εχει iphone δεν ξερει πραγματικα τον λογο που το εχει και σε τι χρησημευει ακριβως μιας και περα απ το να παιζει πασιεντζα και να δειχνει στους φιλους του τι ωραια εφαρμογη εχει που κανει σαν βουβουζελα δεν το χρησημοποιει σε κατι αλλο ωστε να δικαιολογει τα 700ε που εχει δωσει για να το αποκτησει!!!!δεν ξερω ισως να μην εχω πιασει την φιλοσοφια του εργαλειου αυτου αλλα θεωρω οτι με πολυ λιγοτερα χρηματα κανεις την δουλεια σου μαλλον και πολυ καλυτερα!!!!!

6. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

Ptboul (28-09-10)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    να υποθεσω οτι το ραδιο ειναι μεσω streaming απ το internet????γιατι προφανως δεν εχει ενσωματωμενο ραδιοφωνικο δεκτη οποτε και ραδιο να ακους πληρωνεις!!!!!!!δεν ξερω ρε παιδια γιατι εμενα αυτο το τηλ μου εχει κατσει στο λαιμο και μου την σπαει αφανταστα!!οκ δικαιολογουνται οι πωλησεις του αλλα αυτο οφειλεται μαλλον στη τζαμπα τιμη που εχει στο Αμερικα και οχι εδω!!εδω πιστευω οτι το 70% που εχει iphone δεν ξερει πραγματικα τον λογο που το εχει και σε τι χρησημευει ακριβως μιας και περα απ το να παιζει πασιεντζα και να δειχνει στους φιλους του τι ωραια εφαρμογη εχει που κανει σαν βουβουζελα δεν το χρησημοποιει σε κατι αλλο ωστε να δικαιολογει τα 700ε που εχει δωσει για να το αποκτησει!!!!δεν ξερω ισως να μην εχω πιασει την φιλοσοφια του εργαλειου αυτου αλλα θεωρω οτι με πολυ λιγοτερα χρηματα κανεις την δουλεια σου μαλλον και πολυ καλυτερα!!!!!
    Πεστα χρυσοστομε.
    Απο μενα παντως, οπως εχετε καταλαβει, ουτε σεντ δεν προκειται να παρουν, αν δεν στρωσουν χαρακτηρα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    nfot
    Παράθεση:

Πεστα χρυσοστομε.
    Απο μενα παντως, οπως εχετε καταλαβει, ουτε σεντ δεν προκειται να παρουν, αν δεν στρωσουν χαρακτηρα.
    Αυτο το τηλέφωνο η το λατρεύεις η το μισείς !!! Μονο αδιάφορο δεν σ' αφήνει!!!.

9. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Χρίστος (06-09-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φανταστικός διάλογος.....

--- Αγάπη λέω να πάμε για ψώνια, θες τίποτα;

--- μμμ

--- πάμε mall;

--- μμμ

--- θα πάμε στα hooters και θα ανέβω στο τραπέζι να κάνω στριπτιζ

--- μμμ

--- λέω να πάω με τον Νώντα τον καλύτερο σου φίλο.

--- μμμ

--- Θα πω στη μάνα μου να μείνει μαζί μας

--- μμμ

--- Πάλι με το κινητό σου παίζεις και με αγνοείς επιδεικτικά, θα χωρίσουμε λοιπόν!!!

--- μμμ

--- Το νέο iPhone 4 έχει πρόβλημα με το σήμα

--- Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !#@$^@$%&@$^&* Ποιος εγκάθετος τα λέει αυτά!!! Εσύ μόνο έμενα να ακούς...

--- αχ δεν παλεύεσαι, τι να κάνω το βρήκα, πάω να πάρω το Galaxy S

--- τι αχ μου ανεβαίνει η πίεση μπιιιιιιιππππππππππππππππ ππππππππ (απέθανε ο καημένος από την στεναχώρια του)

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

άντε το χτύπησα και εγώ το 4
    Δεν πάει άλλο με αυτό το φόρουμ, όλο σε αγορές με βάζει. Θα κάνω καμιά μακακία μπας και γίνω ban
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω να ερθω να υποστηριξω τη λογικη του itunes καθως με μολις 0.75¤ μπορεις να χαρεις τραγουδακια με πολυ καλο ηχο.
    Και μην ακουσω οτι τα θελετε τσαμπα, γιατι στο τελος της ημερας ολοι θελουμε να πληρωθουμε για τη δουλεια μας.

Το αηφονακι τη πηρες, το εβγαλες απο το κουτι, επαιξε.

Δεν ακουσα καμμια γκρινια για τα windows mobile που σου ζητανε restart στη μεση του navigation η βγαζουν error οταν μιλας πανω απο μιση ωρα και εχει παρει φωτια ο επεξεργαστης.

Το αιφον κανει λιγα, αλλα τα κανει σωστα και ομορφα.
    Αυτο με καλυπτει σαν χρηστη.

Και γενικα αυτο ζηταω εν γενει.
    Κανε κατι, καντο καλα.

Σε δυο χρονια χρησης zero θεματα.
    Στο κατω κατω, bmw χωρις navi η kia με home theatre?
    Διαλεγετε.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP