https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=207563
Έχεις παλιό αυτοκίνητο με 280 ρύπους? Καλά κάνεις & σε φορολογώ λίγο...
Έχεις νέο με 140? Την πάτησες!
Δεν έχεις καθόλου & πρέπει να πάρεις asap? Περίμενε 4 μηνάκια (έως Ιαν.'11) για να πληρώνεις (επιτέλους!) τα σωστά! τέλη!
Ήμαρτον!! Που είναι το "δίκαιο-πράσινο" κράτος που υποσχέθηκε στους
'Ελληνες & το 45% το πίστεψε?
Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω τέτοια θρεντ. Παλαιότερα που έλειπα ή είχα μαύρα μεσάνυχτα ήμουν πολύ καλύτερα. Πολύ πιο ήρεμος σαν άνθρωπος.
Σήμερα λοιπόν το πρωί τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, επειδή εκείνη ως φοροτεχνικός σχεδόν 20 χρόνια, έχει 'συνηθίσει' τα παράλογα του ελληνικού κράτους. Και το θέμα με τα τέλη δεν της κάνει καθόλου εντύπωση. Και φυσικά δεν της καίγεται καρφί για το θέμα 'αυτοκίνητο'. Κάτι κάνω λάθος, δε γίνεται.
ρε παιδια πραγματικα αν μπορει καποιος να μου βρει μια λυση!!!!κοντευω να σκασω με αυτα που βλεπω και ακουω καθε μερα,μας κλεβουν με το ετσι θελω, μας κοροιδευουν μπροστα στη μουρη μας,μας χαντακωνουν σαν ανθρωπους και μα ς φτανουν να ζουμε σε επιπεδο κατω της φτωχιας ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!!κατι πρεπει να κανουμε αλλα τι???τι μπορει να κανει ολος αυτος ο κοσμος που υποφερει απο την μ@@@@κια του καθε υπουργου προθυπουργου κλπκλπ!!!! και 100 και 1000 να βγουν με οπλα στους δρομους δεν γινεται δουλεια!!θελει κατι πιο δραστικο πιο μαζικο!!!!εχω σιχαθει πραγματικα αυτη τη χωρα που με μεγαλωσε και την αγαπησα!!!!! και εμεις(οι περισσοτεροι στην ηλικα μου ειδικα)πρεπει να κανουμε οικογενεια!!!που ??με τι προυποθεσεις οταν αυριο μπορει να μην εχεις να φας?????ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!!
beliris (28-09-10), Konstantinos E60 (28-09-10)
Βρισκουν και τα κανουν......μπειτε στην ιστιοσελιδα του υπουργειου οικονομικων και στειλτε μερικα χεστηρια emails στο γραφειο υπουργου.
Καταλαβετε το.... με κριτικη του καναΠΕΟΣ δεν κανουμε τιποτα εκτος απ το να χαλιομαστε μονοι μας.
Οι ανθρωποι ειναι αλητες και ψευτες και εμεις τους ανεχομαστε .
Οπως αντεδρασε ο κοσμος στα παραλογα διοδια ετσι πρεπει να κανει και τωρα .
Ειναι δυνατον να προωθούν παράλογες νομοθετικες ρυθμισεις; Θελουν τέλη βάση CO2 για τα νεότερα αυτοκίνητα; Ας πούν πχ τα euro4 τόσο, τα euro5 τόσο, τα euro3 τόσο.
ΒMW 120 που κυκλοφορεί ήδη, τέλη 600, από το νέο έτος 225. Θα αντέξουν οι επιχειρησεις εμπορίας αλλους 3 μηνες μεχρι να καβαντζάρει η χρονιά;
Το ρυπογόνο RX8 από το 2011 θα πάει στα 822 ευρω, από 120. Θα τα βαλει ο εισαγωγέας στον ποπό του μου φαίνεται.
omg..το niva θα εχει 522 ευρω σημα![]()
να τις βαλουν στον πατο τους... τις πινακιδες μου!
31/12 στις 13,25 το μεσημερι παω να τις καταθεσω για να τις χωσουν εκει που ξερουν...
μας εκαναν να δουλευουμε για ενα αυτοκινητο τα λαμογια!!!
αλλα ξεχασα...ΜΑΖΙ τα κλεψαμε....![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!