Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: ξαφνικα καιει πολυ βενζινη...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,¨) καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και θα δω τι μπορω να τσεκαρω. Οσον αφορα τον θερμοστατη m-power-01 τον τσεκαρω συνεχεια και δεν πεφτει ποτε κατω απο την μεση, αν ειναι ο χιλιομετρητης....και την εχω πατησει ετσι...θα γινω μελαχρινη χαχαχαχαχ, nino x3 το εχω κανει αυτο που λες, παντα βαζω απο το ιδιο βενζηναδικο και τα λιτρα ειναι πανω-κατω τα ιδια, 13,8 αλλα αλλες φορες κανω 90χλμ αλλες φορες 60 χλμ. αντε βγαλε ακρη τωρα...και παλι σας ευχαριστω, καλημερα ¨)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο linaface Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,¨) καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και θα δω τι μπορω να τσεκαρω. Οσον αφορα τον θερμοστατη m-power-01 τον τσεκαρω συνεχεια και δεν πεφτει ποτε κατω απο την μεση, αν ειναι ο χιλιομετρητης....και την εχω πατησει ετσι...θα γινω μελαχρινη χαχαχαχαχ, nino x3 το εχω κανει αυτο που λες, παντα βαζω απο το ιδιο βενζηναδικο και τα λιτρα ειναι πανω-κατω τα ιδια, 13,8 αλλα αλλες φορες κανω 90χλμ αλλες φορες 60 χλμ. αντε βγαλε ακρη τωρα...και παλι σας ευχαριστω, καλημερα ¨)
    Λινα καλημερα. να σε ρωτησω κατι? γιατι δεν πας να το μπριζωσεις αφου δεν βγαζεις ακρη? αν και είμαι κατα ένα μεγάλο ποσοστο σίγουρος ότι ειναι ο μετρητης αέρος με αυτα που μας εχεις πει.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP