Διαβαζα αυτο το θρεντ το πρωι, σκεπτομενος οτι καιρο εχει να μου συμβει κατι αντιστοιχο, μιας και γενικα ειμαι μεγαλος γκαντεμοσπορος.

Και αφου διαβασα, λοιπον, το θρεντ, ξεκιναω με το αυτοκινητο να παω σε ενα φιλο. Η βροχη καταρακτωδης, και ο δρομος γυαλι. Ανεβαινοντας τη Γουναρη (κεντρικος δρομος της Πατρας) ξαφνικα πεταγεται απο καθετο δρομο ενα μηχανακι, χωρις να δει αν ερχεται κανεις, αλλα και χωρις να πατησει καν φρενο.

Εγω τον αντιληφθηκα οταν ηταν ενα με δυο μετρα αριστερα μου (με πορεια συγκρουσης, και σιγουρα 60χλμ/ωρα δικα μου και 40χλμ/ωρα δικα του). Φρεναρισμα πανικου χωρις ABS και σχετικα παλια λαστιχα και σε συνδυασμο με μια τελεια φτιαγμενη και κεντραρισμενη λακουβα, εγω βρισκομαι να γλυστραω με τα τεσσερα και να κοιταω το πεζοδρομιο στο πλαϊ. Εν τελει, το μηχανακι (ΔΕΝ εκοψε καθολου ταχυτητα) και περασε απο τον προφυλακτηρα μου οριακα για 50 ποντους, και εγω τελικα εφερα ενα ωραιοτατο τετακε, καταληγοντας στο αντιθετο ρευμα (ευτυχως ηταν ωρα μεσημεριανης σιεστας και δεν ερχοταν κανενας).

Απολογισμος? Ενας νεκρος εκτυπωτης, που απο το πισω καθισμα, εσκασε στο παρμπριζ (δεν φορουσε ζωνη)...