μου εχει τυχει δυο φορες!!!!!!!
την πρωτη πριν τα τεμπη εκει που τελιωνει ο αυτοκινητοδρομος....εγω απο αθηνα για κατερινη και αυτος ερχοταν για αθηνα και αντι να μπει στο ρευμα του κανοντας λιγο δεξια τραβηξε ευθεια ο τυπος(παππους)οι ποιο πολοι θα καταλαβατε σε ποιο σημειο λεω!
την δευτερη φορα σε δρομο στην κατερινη.......κατερινη-παραλια.
ειναι παρομοιος με αυτον στο προηγουμενο γεγονος.
ειχε ομιχλη,μπροστα μου ειχα αυτοκινητο και ειμαι ετοιμος να τον περασω(4λωριδες δρομος....2 πανε-2 ερχοντε με νησιδα στην μεση)και τελευταια στιγμη λεω κατσε μωρε απο πισω....και μετα απο 5" περναει ενα αμαξι απο διπλα μας αντιθεταμε καμια 100χλμ.....λαμπαδα 2 μετρα αναψα αμεσως μετα....
και περιστατικο που ειχε η μανα του γαμπρου μου.
στην εθνικη οδο κατερινης-θεσσαλονικης
4 γυναικες μεσα στο corolla(γυναικα οδηγος)
πηγενουν απο κατερινη στον κορινο(εξοδο επανω στην εθνικη)και μετα αποφασιζουν να επιστρεψουν,και αντι να περασουν απο επανω την εθνικη και να κανουν εξοδο,ξανα βγαινουν εκει ακριβως οπου ειχαν μπει.
στριβουν αριστερα προς κατερινη στο αντιθετο ρευμα και πανε τερμα δεξια......στην ουσια ομως πανε στην ταχιας κυκλοφοριας λωριδα......
η διαδρομη που πρεπει να κανουν ειναι 11χλμ μεχρι την επομενη εξοδο...
ακουστε κωλοφαρδια!!!!!!!!!μεχρι και τα 8χλμ δεν εμφανιστηκε ουτε ενα αμαξι!!!!!!!!!!!!!
τοτε ξαφνικα το καταλαβαν οτι καναν λαλακια και αντι να κανουν επιτοπου αναστροφη λεει η μια εκ τον 4ων......ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ......
και στο 10ο χιλιομετρο εμφανιζετε ενα opel record(θηριο αμαξι)να πηγενει με 150χλμ(εκει κολησε η βελονα)
δεν προλαβαν να κανουν τιποτα....μετωπικη απευθειας
απο το ζευγαρι στο οπελ σκοτωθηκε η γυναικα που δεν φορουσε ζωνη
απο το κορολα και τις 4 γυναικες σκοτωθηκαν οι δυο πισω που δεν φορουσαν ζωνη και οι δυο μπροστινες που φορουσαν σακατευτηκαν απο τις δυο πισω που επεσαν επανω τους.....
παντα ζωνη!!!!!!!!η ζωη ειναι πολυ συντομη