..ήδη για πρώτη φορά στα χρονικά οι επιτροπές θα ανοίξουν τις μπάρες αύριο Σάββατο από το μεσημέρι και μετά για την έξοδο και την Κυριακή ο Δήμος Ωρωπού από το πρωί για έξοδο αλλά και επιστροφή... θα γίνει η μάχη του Δράμαλη στις Αφίδνες....![]()
![]()
..ήδη για πρώτη φορά στα χρονικά οι επιτροπές θα ανοίξουν τις μπάρες αύριο Σάββατο από το μεσημέρι και μετά για την έξοδο και την Κυριακή ο Δήμος Ωρωπού από το πρωί για έξοδο αλλά και επιστροφή... θα γίνει η μάχη του Δράμαλη στις Αφίδνες....![]()
![]()
katsaraios (11-02-11)
Το μεσημερι γυριζοντας απο την δουλεια ακουγα ραδιο 97,5 και ειχε εκπομπη ο Στεφου και αυτο που ειπε ηταν οτι πως γίνεται να περαστει σαν παραβαση του ΚΟΚ η μη καταβολη των διοδιων απο την στιγμη που ΚΟΚ γραφει και αφορα παραβασεις που κανουν οι οδηγοι στο κομματι της οδηγικης συμπεριφορας . Κουλο αλλα θα το περασουν και θα κανουμε και τουμπεκι ψιλοκομμενο. Συν οτι τα στοιχεια θα καταγραφονται απο τις καμερες που διαθετουν οι εταιριες στα διοδια και αυτα θα διδονται στην εφορια.
Με λιγα λόγια βρασε ρυζι. Δεν πιστευω οτι θα βγαλουμε ποτε ακρη με δ' αυτους.
Απορω πως οι Ελληνες εχουμε τοοοση υπομονη,με τοσα που εχει κανει ο <φοβερος> πρωθυπουργος μας σε θεματα οικονομιας και λειτουργιας κρατους ΑΠΟΡΩ πως ειναι ακομα στην εξουσια.Αυτος μας χτυπαει και εμεις χορευουμε...
katsaraios (11-02-11)
Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά έχει συμβεί και να ξεχυθούμε όλοι στους δρόμους ...θα έχουμε χάσει όλοι τα μισά απ' όσα έχουμε... Θυμηθείτε το αυτό!
Όποιος νομίζει πως έχει καβάντζες ώστε να μπορεί να συντηρηθεί με τη μισή από τη σημερινή αγοραστική του δύναμη, για τα επόμενα 20 χρόνια κατοχής, μπορεί να αράξει αναπαυτικά στον καναπέ και να περιμένει..
Οι μισοί τουλάχιστον σημερινοί δημόσιοι υπάλληλοι, το αργότερο σε 2 χρόνια θα είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι με μισθό 650 ευρώ. Θυμηθείτε το κι αυτό.
Ως τότε, ας συνεχίσουν οι Έλληνες να ενημερώνονται απο ΕΤ, ΝΕΤ, Σκάϊ, Μega, Ant1 ...και λοιπά μεγαλοαρπαχτικά των χρημάτων του δημοσίου, για να μαθαίνουν πόσο περίφημα και σωστά ...εντάξει με μερικά μικρά λαθάκια!! (..για να γίνονται και πειστικοί) χειρίζονται τις τύχες μας οι σημερινοί εκποιητές της πατρίδας μας.
katsaraios (11-02-11), Nino (12-02-11)
Δεν μπορει..Λογικα θα υπαρχει καποιο παραθυρο για να γινει καταγγελια..
Δεν μπορει να εχω εγω διαφορες με τον ψ και να παρεμβαινει αυθαιρετα ο κοκ..
Εξωθουν τα πραγματα στα ακρα και σε λιγο θα βλεπουμε τα διοδια να καιγονται...
katsaraios (11-02-11), NickE60 (11-02-11), oldcarskickass (11-02-11)
Πληρωνεις θες δε θες φιλε μου..
ετσι ειναι.
αλλα αλλο να πληρωνεις τα διοδια και αλλο να πληρωνεις τα διοδια Χ20!!!
τι να πω...εγω μαλλον θα κοτεψω.
γιατι δεν νομιζω αμα μαζευτει κανα μπουγιουρτι να με υπερασπιστει κανεις απο το κινημα "Δεν πληρωνω"
Για ακομα φορα πεφτει η τρομοκρατια τους σα σφαλιαρα στον σβερκο μου και με επαναφερει στην ταξη
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Καλησπερα σε ολους
Χτες το βραδυ κατατεθηκε η τροπολογια.Για να ισχυσει πρεπει πρωτα να ψηφιστει και να δημοσιοποιηθει στην Εφημεριδα της Κυβερνησης.Μεχρι τοτε (καμια 15αρια μερες) ισχυει το προηγουμενο καθεστος,"σπρωχνω μπαρα-περναω".Η ισχυς του νομου δεν θα ειναι αναδρομικη δηλαδη δεν θα σας ζητησει κανεις τις προηγουμενες διελευσεις.
Θα γινει προσφυγη στο Συμβουλιο της Επικρατειας,καθως φαινεται καργα αντισυνταγματικη η τροπολογια,ενω το Ινστιτουτο Καταναλωτων εχει καταθεσει συλλογικη αγωγη εναντιον του καθεστωτος των συμβασεων των διοδιων.
Η απαντηση του κινηματος Δεν Πληρωνω ειναι αμεση.Σαββατο 12/2 και 4μμ ολοι στα διοδια αφιδνων,να ανατρεψουμε τη χουντα.Περισσοτερες πληροφοριες στο www.oxidiodia.gr
Κωνσταντινος Δημητριαδης
μελος των Επιτροπων Αγωνα
bill_m3 (11-02-11), katsaraios (11-02-11), NickE60 (11-02-11), z3 2.2 (11-02-11)
Κωνσταντίνε ανάπτυξη και επενδύσεις δεν θέλουν με τα δικά μας λεφτά?? Θα την έχουν.....![]()
"Θελετε πολεμο?Θα τον εχετε"