να μην ψηφισουμε νδ και πασοκ ε?
και?παλι νδ η πασοκ θα βγει κυβερνηση.
ο λογος?οχι μονο η τσομπανεια νοοτροπια μας αλλα και οι εκλογικοι νομοι που εχουν ψηφιστει και εχουν καταστησει το πολιτευμα μας τυραννικη προεδρευομενη απολυτη δυαρχια.και βαση συνταγματος τωρα εγω ειμαι ενας αναρχας εχθρος του πολιτευματος....
ειναι σαν να προσπαθεις να καθαρισεις τη κοπρο του αυγεα με σκουπα..εδω χρειαζεται ενας ηρακλης να εκτρεψει τα νερα ενος ολοκληρου ποταμου.δηλαδη χρειαζεται ριζικη αλλαγη.πως ονομαζεται αυτη?καποιοι την ειχαν ονομασει χουντα.καποιοι αλλοι την ειχαν ονομασει βασιλεια.καποιοι αλλοι παλι στο ονομα μις δημοκρατιας αυτοεξοριστηκαν στο παρισι και στην αμερικα....
ενω καποιοι αλλοι που πιστεψαν οτι μια νεα ιδεα ,ο κομ*****σμος που πιστευε στην ισοτητα των ανθρωπων βασανιστηκαν μεχρι τρελλας στα ξερονησια.ολα αυτα αντιπροσωπευουν εντελως διαφορετικες πολιτικες κατευθυνσεις που ομως εχουν ενα κοινο παρονομαστη.κυβερναν λιγοι και εξαπατουν τρωνε κλεβουν ρημαζουν και υποφερουν ολοι οι υπολοιποι.ποια δημακρατια???
εμενα εσενα ,το νικο το γρηγορη μας ρωτησαν για το αν θελουμε να μπουμε στο δντ?
μας ρωτησαν για τη συνθετη ονομασια των σκοπιων?μας ρωτησαν για το τι πρεπει να γινουν αυτα τα ρημαδια τα πετρελαια τα χρυσαφια και τα ουρανια συννεφα πυο εχουμε στη κατοχη μας?αρα δε μιλαμε για δημοκρατια μιλαμε για μοναρχια.δικτακτορια θα ελεγα εγω καλυτερα.αρα ποια η διαφορα μας με τον κακο παπαδοπουλο?να σας πω...τοτε μπορουσες να κοιμηθεις με ανοιχτη πορτα γιατι η αστυνομια φυλουσε τη πολη.εχθες ρωτησα εναν αστυνομικο για το τι συνεβαινε και ακουσα τον γιαννη μπεζο οταν επαιζε στους απαραδεκτους(ο νοων νοητω)και οχι οτι εχω κατι με αυτη τη μεριδα ανθρωπω,αλλα αντε να τον φωναξεις αυτον να σου βγαλει το κλεφτη μεσα απο το σπιτι.ασε που μπορει να σπασει κανα νυχι...
καθαρση χρειαζεται.και καθαρση απο εμας οχι απο αυτους.οχι απο τους εργατοπατερες που κοιμουνται μεχρι τις 10 και μετα πανε στο συνδικατο που τους περιμενουν οι ανεργοι και τους λενε ρε συ καμμια δουλεια...τα παιδια μου πεινανε...για να δωσουν τη πολιτικη απαντησ πλεον ασε το τηλεφωνο σου και θα δω.
τα πραγματα ειναι απλα.ποιος ομως θα μπει μπροστα?ποιος θα αντισταθει στη μανια της εξουσιας?ποιος θα μεινει ακεραιος στις σειρηνεις του χρηματος και της δυναμης??
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....