Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σαι καλα!
    τοσο καιρο τα ξυνα,τωρα παλι θα τριβω!!!!!!
    Καλός πολίτης κι από μένα!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

NickE60 (08-01-10), Χρίστος (08-01-10)

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Α 89 ΕΣΣΟ (δεν θυμάμαι σειρά...μάλλον 198..εεεε..έχουν περάσει και 20 χρόνια)

Σμηνίας ΜΟΟΜ (μηχανικός οδηγός οχημάτων & μηχανημάτων)

Τρίπολη (ψάρακλας)

Τατόι (εκπαίδευση)

204 ΜΓΑΠ (Ριτσώνα)

Τατόι (εκπαιδευτής)

Ελληνικό - Ριτσώνα (υπηρεσιακό λεωφορείο)

25 μήνες σύνολο (χεχεχε...από μικρός ήμουν καλό παιδί!)

2 μήνες φυλακή.. (να ναι καλά η 204 ΜΓΑΠ)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω πειραζει που δεν εχω παει ακομα γιατι σπουδαζω?Θελω πολυ να παω ομως γιατι οσυς μα οσους ξερω με λιγο βισμα περνανε τοσο τελεια που δεν θελουν να απολυθουν..Ο αδερφος μου να φανταστειτε ενω ειχε εξοδο κοιμοταν μεσα

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αεροπορία σειρά 239 (ΣΤ 95)!

Δυο μηνάκια Τρίπολη, κανά δυο ακόμα Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα στην Σκύρο!!!

Πέρασα τέλεια!!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

εγω για να πω την μαυρη μου αληθεια δεν ασχοληθηκα και πολυ με το θεμα του στρατου για να ξερω πως λεγοταν η σειρα μου. ημουν μοδιστρα στην τριπολη και μετα στον αραξο. ημουν ο πιο μαχημος ηλεκτρολογος που εχει περασει ποτε απο εκει με ανατιναξη ενος ηλεκτρικου πινακα στο ενεργητικο μου(δεν ξερω γιατι με βαλαν ηλεκτρολογο αφου δεν εχω καν σχεση με κατι τετοιο και δεν επαιξε βισμα..).
    με εψαχναν στην κυριολεξια για να παρω το απολυοχαρτο μου αφου ειχα βγει σε αδεια και ενω απολυομουν 11 φεβρουαριου κανονικα,επειδη νομιζα οτι θα υπερετησω τις φυλακες μου δεν μπηκα στον κοπο να μπω στο στρατοπεδο με αποτελεσμα να απαντησω στο τηλ μου μια εβδομαδα μετα και να παρω το χαρτι μου μιαμιση απο την ημερομηνια απολυσεως(δεν ειχα μαζεψει καν υπογραφες)..

επειδη λοιπον δεν ξερω τι σειρα ημουν αλλα μου αρεσει να βοηθαω θα παραθεσω για οσους θα υπηρετησουν στον αραξο ενα πολυτιμο αρχειο το οποιο φυσικα το εχω σε πολυ καλυτερη ποιοτητα αλλου. αν κοιταξετε προσεκτικα θα δειτε οτι εχω ολες τις εκδοσεις του.. σφαγισμενο ασφραγιστο σφραγισμενο και υπογεγραμενο(οχι απο αυτον αλλααα....ελα μωρε ιδια ειναι.) δειτε και θα καταλαβεται. χαχαχα
    να προσθεσω οτι ο προισταμενος μου δεν γνωριζε τιποτα για αυτο καθως και επισης οτι πραγματικα ηταν ο καλυτερος που θα μπορουσα να εχω και απο αποψη χαρακτηρα αλλα και δουλειας. πραγματικα απο τα λιγα ατομα που αξιζε να πληρωνονται για να ειναι στην αεροπορια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 20-10-10 στις 14:57

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP