"Polemic Navy"
92 ΣΤ΄ (ή Στούκας για τους παλιότερους απο εμάς)
Θητεία στη Φρεγάτα Θράκη F-457
"Polemic Navy"
92 ΣΤ΄ (ή Στούκας για τους παλιότερους απο εμάς)
Θητεία στη Φρεγάτα Θράκη F-457
Σειρά 104. (1972 Δ)........... (παλιοστραβάδια)
Παρουσιάστηκα στην Κόρινθο. Στο Γουδί, σχολή εφέδρών Αξιομ/κών
Τεθωρακισμένων(6΄μήν.),στίς Σέρρες (5 μήν). στο Σουφλί (16μήν.)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 08-01-10 στις 19:33
στην 24 εγω χροοοονια πισω......
τι λες ρε ψαρακα?????? 159 παρακαλω.......
ολα τα μαυροσκουφακια εδω βλεπω ετσι respect στις παλιοσειρες
159 σειρα η 82Δ ΕΣΣΟ οδηγος μεσων αρματων Μ48 Α5 (τουμπανο το εργαλειο 850 αλογατα)
αυλωνα 4 μηνες, επειτα 14μηνες αλεξανδρουπολη 24ΕΜΑ, & αυλωνα 6μηνες εκπαιδευτης νεων οδηγων, χαχαχα μαθαινα τα παιδια πως θα πηγαινουν με το πλαι![]()
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
193 ΕΣO.....ειδικότητα στρατιωτικός διερμηνέας.....
Tριπολη για βασική εκπαίδευση...έμεινα 4 ημερες και μετά ήρθα αθηνα διότι είχα αφήσει κάτι κάβες σε κάποια bars εκείνης τις εποχής (ας είναι καλά ένας φίλος υπίατρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο τρίπολης).
Μετά 3 μήνες Σάμο...Καρλόβασι στο 649 (αν θυμάμαι καλά) τάγμα πεζικού...για καλή μου τύχη έπεσα σε ένα απ τα χειρότερα τάγματα τις ελλάδας....η φωλια τον πρεζεμπορων του νησιού....η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο...ένα βραδυ ένας μάγκας απ τα γιάννενα πήρε μια μαξιλαροθήκη...έσπασε μέσα 3 μπουκάλια από μπύρες και πήγε και κοπάνησε έναν ανταγωνιστή τον οποιο άφησε ετοιμοθάνατο...τον πήραν 3 τα ξημερώματα με ελικόπτερο για 401....
Την επομενη μέρα αποφάσισα ότι θέλω τι ζωή μου και όλα αυτά τα τσογλάνια να παν να γ.........
Ήθελα να υπηρετήσω όπως όλοι, χωρίς βύσματα και σπρωξίματα, αλλα όχι ν αφήσω τα κοκαλάκια μου στο νησί.
Πήρα μετάθεση στην ...μη γελάτε παρακαλώ....κινηματογραφική υπηρεσία του στρατού...μη γελάτε...μη βαράτε....
Έμεινα εκεί 15 μήνες ..... απίστευτα σκηνικά.......
Τελικό συμπέρασμα....είναι κρίμα που επί δεκαετίες πετάγονται απ το παράθυρο τόσα δισεκατομμύρια για ένα άχρηστο κυριολεκτικά στράτευμα...ΑΧΡΗΣΤΟ.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-01-10 στις 22:04 Αιτία: greeklish
255 98Δ Αρχηγός μέσου άρματος Μ48 Α3-Α5, Μ60 Α1 5 μήνες Αυλώνα και μετά 13 μήνες Καλλονή Μυτιλήνη!!!
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?